|
|
|
Szukam dobrego i w miare taniego gatunku drzewa na opał do pieca.Czy może ktoś podac namiary?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Szukam dobrego i w miare taniego gatunku drzewa na opał do pieca. Do opału służy drewno Jeżeli nie wiesz jaka jest różnica między drzewem i drewnem to sobie wygoogluj. |
|
|
|
|
Belfegorze może Małgosia Kożuchowska bedzie bardziej zorientowana w tym temacie
|
|
|
|
|
CYTAT Belfegorze może Małgosia Kożuchowska bedzie bardziej zorientowana w tym temacie Chyba za głupi jestem, bo nie załapałem aluzji... Czyżby chodziło o jakieś serialowe niuanse? Jeżeli tak, to poddaję się na wstępie. |
|
|
|
|
Ludzie nie wsadzajcie sobie szpilek bo to do niczego nie prowadzi. Używajmy forum do pozytywnych rzeczy. Pomagajmy sobie a tym samym będziemy rozwijać i siebie i nasze miasto czy region. Czepiając się pierdół stoimy w miejscu.
PS. Tez bym chętnie kopił drewno. |
|
|
|
|
nom, ale o Kożuchowskiej też nie zrozumiałem...?
i żeby się rozwijać CYTAT Drewno w liczbach 1mp drewna = ok. 170 litrów oleju opałowego 1 kg drewna suchego = 4,4 kWh 1 mp drewna waży 400 – 500 kg Wartość opałowa drewna - poszukałbym w okolicznych tartakach, może Jastkowice? I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
popytaj w nadleśnictwie rozwadów przeważnie mają metry opałowe przynajmniej u nich metr to metr bo jakbyś chciał kupować od handlarzy ogłoszeń pełno to uważaj bo zamiast pięciu wcisną trzy metry to tego takie skrzeki że pare siekier połamiesz
|
|
|
|
|
umnie za domem rosnie drewno trzeba ttylko wziasc piłe i śćiąć,nalepiej w nocy bo nikt niezobaczy
|
|
|
|
|
Witam jeśli chodzi o drewno to mogę polecić fajne drewko sam kupowałem szybki dojazd tania cena,już pocięte dzwonić kolo godz. 19 nr.15-845-38-00.Polecam
|
|
|
|
|
663 452 957
|
|
|
|
|
Tutaj nikt nikomu nie wadzi to jest porostu rozmowa z wyższej półki