~~Ana | |
|
|
Ale jak nie ma miedzi to podpowiadam sposób na tańszą imprę. Mówie wam tylko że bez rujnowania rodziców impreza może być super i to w fajnym miejscu. grunt to sie zorganizować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Bączyk | |
|
|
Moja mamusia i tatuś to by ze dwa tysiączki dali ,żeby tylko mieć mnie na oku.
Na pewno mi zrobią w barze Kaprys albo U Jasia. Do godz. 18-tej. |
|
|
~~dwudziestolatka | |
|
|
Jak jest pogoda to proponuję na świeżym powietrzu, najlepiej gdzieś w polach , gdzie można się wykrzyczeć i nikt do nas się nie przypieprzy.Gdy jednak warunki pogodowe nie pozwalają lub brak przyzwoitej kasy to warto gości zaprosić na piwko i pizzę to niedrogiej knajpki.Jednak gdy dysponuje się dobrą kasą to warto zainwestować w lokal, sprawa jest czysta bo kelnerki zajmują się wszystkim a my musimy zadbać jedynie o dobrą muzykę.
Trzeba też miarkować kogo zapraszamy bo wielu gości nie potrafi się zachować po trzeźwemu a jak do tego dojdzie alkohol to szkoda gadać.Warto też sprecyzować co chcemy dostać na osiemnaste urodziny,bo w większości są to prezenty nieużyteczne w życiu a nie sama gorzałą człowiek żyje. |
|
|
~~Bączyk | |
|
|
Ta dwudziestolatka pisze jak czterdziestolatka.
A propos świeżego powietrza. Gdzie masz takie miejsce w stalowei i okolicy że się nikt nie przypieprzy. Pogadaj z tymi co popłacili mandaty za osiemnastki nad Sanem i w sadach. Mówie wam - chory kraj. |
|
|
~~bolek | |
|
|
No nie uwierze, ze dziewczyna ktora ma codziennie 2kg tapety na facjacie, ciuchy za bog wie ile (nie z lumpexu) i buty za podobna kwote nagle nie moze sie znalezc z kasa na osiemnastke...
|
|
|
~~terrorysta | |
|
|
Zrób 18-stke w Planecie.Wynajmij sobie wcześniej loże(lub kilka),wbijacie,pijecie,bawicie.Zajebista atmosfera,świetna nuta.Tylko troche będzie cie to kosztowało ale impreza będzie kozacka.
|
|
|
~~bolek | |
|
|
Tak, planeta jest swietna, jezeli twoi znajomi to dresy z okolicznych wiosek, albo 'nowo imprezowicze' ktorzy sadza, ze sa ql bo chodza do planety... no troche kultury - chlac do upadlego i sluchac "disko" mozna pod mostem z zulami.
|
|
|
~~terrorysta | |
|
|
Ja cie nie czaje,widziałeś kiedyś w planecie jakichś napinaczy?Chciał ci ktoś tam wpier*** spuścić?My wbijamy z kumplami ze Stalówki(zawsze jakiś znajomy ma loże),pełna kulturka i sie bawimy a nie żeby kozakować czy co.Znam też typków którzy robili 18-stki w planecie i zajebiście im to wychodziło.
Ps polecam też ognicho na na jakieś działce czy coś.Kupujesz kiełbase,wóde(Soplica wiśniowa wyrąbana)i jest zejebioza. |
|
|
~~bolek | |
|
|
Jak chcesz taka impreze z kielbacha i woda w roli glownej to planeta wlasnie pasi... Tak samo ze 'od nikogo tam nie dostales' to znaczy, ze masz wysublimowany gust jezeli chodzi o lokale i pewnie nie 'czaisz' o co chodzi jezeli mowi sie 'mordownia'.
|
|
|
~~terrorysta | |
|
|
No to chyba na 18-stke trzeba sie czegoś napić nie?Ty niczego nie piłeś na swojej?Ej no kur** nie wyobrażam sobie "osiemnastki" bez alkoholu!!Napić sie trzeba choćby tradycyjnie nie?No bo przecież "osiemnastke" ma sie tylko raz no nie.Chyba że wolisz zrobić impreze w domu z rodzicami i piś soczek marchwiowy.
Pamiętam osiemnastki kumpli i pamiętam jak z nich ledwo do domu wracałem. |
|
|
~~bolek | |
|
|
No ale lol^2, jakby tak osiemnastke zrobic jako grill nad sanem... no napewno dla kolegow beemka jak osiemnastka kojarzy sie z kielbasa i wodka pod chmurka to super, ale nie wiem czy w naszym zepsutym swiecie 'wypada' tak oszczedzac na niby jedynej imprze w zyciu...
|
|
|
~~Bączyk | |
|
|
Nie można oszczędzać, starzy muszą sie zesrać ale dać.
|
|
|
~~Bączyk | |
|
|
Po wyrąbanej soplicy wiśniowej są zajebioza pawie.
|
|
|
~~Bolek | |
|
|
Jak zagryziesz niedopieczona kielbaska z grila to dopiero jest roznorodnosc!
|
|
|
~~wrrrr | |
|
|
|
|
|
~~Bączyk | |
|
|
Ta - a jeszcze zapomniałem napisać, że najlepiej kopie jak przed soplicą strzeli się z bańki w słup telegraficzny. Wtedy dopiero jest jazda!
|
|
|
|
|
|
Zagryźcie, chłopaki, jakiś podręcznik do polskiego czy elementarz, bo niektórych postów się nie da, k-wa, przeczytać! Nie trzeba tego ziomka z "jerzowygo".
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
~~Bączyk | |
|
|
ale rze co mash na my5hli?
|
|
|
|
|
|
Akurat piłem do:
CYTAT ~bolek No ale lol^2, jakby tak osiemnastke zrobic jako grill nad sanem... no napewno dla kolegow beemka jak osiemnastka kojarzy sie z kielbasa i wodka pod chmurka to super, ale nie wiem czy w naszym zepsutym swiecie 'wypada' tak oszczedzac na niby jedynej imprze w zyciu... tego posta. Chociaż, jak mówi starosłowiańskie powiedzenie: "uderz w stół - nożyce się odezwą." Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
~~asd | |
|
|
Ale co tam jest nie tak - bo najwyrazniej poziom twojej wrazliwosci wychodzi poza pojmowanie zwyklych ludzi.
|
|
|
~~lolo | |
|
|
W JazzRocku robią osiemnastki
|
|
|
~~roch | |
|
|
W JazzRocku nie dają sali na wyłączność tylko cie gdzieś upchną
|
|
|
~~ana | |
|
|
No to mamy jesień albo zaczyna się zima. Brrrrrrr. Krzaki odpadają, trzeba poszukać lokalu.
|
|
|
~~Origami | |
|
|
Trafiam na drugie forum w sprawie osiemnastki. Ludzie pamiętajcie że na osiemnastce sie świat nie kończy. Za rok 19, potem 20 itd,itd. Co roku trzeba świętować. Przecież jest coś takiego jak rezerwacja stolików w knajpie. Kupujecie piwko, drinki pogadaćie pośmiejecie się a jak dobrze pójdzie to jeszcze wam fajną muze puszczą. Musicie się porzygać na odludziu???? Małolaty KULTURĘ ĆWICZYĆ
|
|
|
~~matka | |
|
|
W normalnej rodzinie osiemnaste urodziny urządza się w domu!
|
|
|