|
|
|
Witam doradzcie mi prosze gdzie w stalowej woli znajde tania i zarazem dobra fryzjerkę ktora ufarbuje mi wlosy i zrobi madna fryzurke!!!!czekam na propozycje i opinie ale szczere!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam p.Natalię w Metamorfozie,naprawdę potrafi czynić cuda
Bynajmniej ja tak uważam,fakt tanio tam nie jest,ale czasem zaszaleje,wiem że wyjdę zadowolona. Dodam,że jak wróciłam z fryzurą na wesele mojego brata siostra myślała ,że ktoś obcy wszedł do mieszkania I jak nie ma się pomysłu to tak potrafi doradzić ,że ciężko odmówić... a efekt moim zdaniem gwarantowany! |
|
|
|
|
Pani Basia z salonu Oleńka w Mostostalu Wymiata tez podobno Metamorfoza, no ale ceny tam tez nie sa najnizsze
CYTAT Polecam p.Natalię w Metamorfozie,naprawdę potrafi czynić cuda Bynajmniej ja tak uważam,fakt tanio tam nie jest,ale czasem zaszaleje,wiem że wyjdę zadowolona. Dodam,że jak wróciłam z fryzurą na wesele mojego brata siostra myślała ,że ktoś obcy wszedł do mieszkania I jak nie ma się pomysłu to tak potrafi doradzić ,że ciężko odmówić... a efekt moim zdaniem gwarantowany! pani Natalia pracowała wczesniej w salonie Oleńka i tez byla swietna zgadzam sie z kolezanką |
|
|
|
|
A co powiecie o nowym salonie fryzjerskim przy top gym-ie przy Alejach. Czy warto tam zagladac. Podobno co nowe to dobre - opinie proszę...
|
|
|
|
|
Nie wiem jak nieopodal top-gymu ale ja polecam p. Basię nad klubem bushido na wojska polskiego 4 Rewelacja! a jak masz sporo kasy i chcesz zaszalec to oczywiscie M. Bebenek
|
|
|
|
|
Ale ja pytam o salon koło top-gym , a nie opodal. Wieść gminna niesie , ze to obcy kapitał , a strzyzenie brzydszej połowy w bikini??? Mój już się rwie...ale najpierw "ząbka" zaliczy zanim...
|
|
|
|
|
Zdecydowanie Ilona.
|
|
|
|
|
Zdecydowanie Salon Fryzjerski "Cameleon" Prosze pytac o Renate
s7f |
|
|
|
|
ja bylam pare razy w salonie gren garden u takiej mlodej pani w rudych wlosach. I zawsze wychodzilam zadowolona a i wlosy swietnie sie ukladaly. Niestety salon juz jest zamkniety ale moze ktos wie gdzie ta pani sie podziewa? bardzo prosilabym o informacje...
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
A ja chodzę do Pani Agatki, salon fryzjerski a dokładnie to sie nazywa Młodzieżowy Salon kosmetyczno-fryzjerski z gabinetem masażu, na al.Jana Pała II 2a, pierwszy budynek od bazyliki wchodzi się od tyłu w piwnicy. Tanio a dziewczyna ma fantazje i naprawde to lokal nie tylko dla młodzieży jak w nazwie bo ja tam chodzę a młodzież to już nie jestem polecam
agatta |
|
|
|
|
Jako facet moje wymagania co do fryzjerów są dość niskie, czego można chcieć mając takie włosy jak ja Ale ostatnio byłem u Pani bodajże Kęski, studio Twój Styl w budynku gdzie jest Tesco, tam przy placu gdzie stają busy Marcel. Jestem bardzo zadowolony, zresztą trochę tych ludzi tam było więc raczej pewnie dobra fryzjerka
Nie rozmawiaj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT Jako facet moje wymagania co do fryzjerów są dość niskie, czego można chcieć mając takie włosy jak ja Ale ostatnio byłem u Pani bodajże Kęski, studio Twój Styl w budynku gdzie jest Tesco, tam przy placu gdzie stają busy Marcel. Jestem bardzo zadowolony, zresztą trochę tych ludzi tam było więc raczej pewnie dobra fryzjerka a ja tego zakładu nie polecam!!!! Byłam tam czesana na wesele,a fryzura rozpadła się po 2 godzinach,nawet na impreze nie dotarłam:( trzeba mieć własne wsuwki,jest drogo bo 45 zł,fryzjerka w czasie czesania wisi na telefonie,a cale czesanie trwa 15 min:((( |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jako facet moje wymagania co do fryzjerów są dość niskie, czego można chcieć mając takie włosy jak ja Ale ostatnio byłem u Pani bodajże Kęski, studio Twój Styl w budynku gdzie jest Tesco, tam przy placu gdzie stają busy Marcel. Jestem bardzo zadowolony, zresztą trochę tych ludzi tam było więc raczej pewnie dobra fryzjerka a ja tego zakładu nie polecam!!!! Byłam tam czesana na wesele,a fryzura rozpadła się po 2 godzinach,nawet na impreze nie dotarłam:( trzeba mieć własne wsuwki,jest drogo bo 45 zł,fryzjerka w czasie czesania wisi na telefonie,a cale czesanie trwa 15 min:((( Huh, no właśnie, trudno mi mówić za osoby które robiły tam coś wymyślnego :( Z telefonem to akurat prawda, hehe, ale fakt że ludzi to tam i dzwoniło i przylaziło. Nie rozmawiaj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Ja również polecam Młodzieżowy Salon siostra też czesała się na wesele i fryzura trzymała się przez 2 dni po wiec spoko no i strzyżenia tanio i fajnie.
|
|
|
|
|
Ja polecam Basie z Mostostalusuper fryzjerka, potrafi doradzic i nikt nie wyjdzie od niej niezadowolonyczaem tylko w kwestii kolorow wlosow szaleje ale nie trzeba sie ze wszytskim zgadzac ceny nie bardzo wysokie...jeden minus-dosc dlugi czas oczekiwania na wizyte..no ale to tylko dowod ze dobry z niej fryzjer!!Polecam!!
|
|
|
|
|
Aja polecam Salon Fryzjerski obok silowni top-gym naprawde super tam strzyga i w nie drogo naprawde super polecam pania Asie
|
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam Basie z Mostostalusuper fryzjerka, potrafi doradzic i nikt nie wyjdzie od niej niezadowolonyczaem tylko w kwestii kolorow wlosow szaleje ale nie trzeba sie ze wszytskim zgadzac ceny nie bardzo wysokie...jeden minus-dosc dlugi czas oczekiwania na wizyte..no ale to tylko dowod ze dobry z niej fryzjer!!Polecam!! niestety, ale Basia ostatnio coraz wyzej sie ceni |
|
|
|
|
Co to znaczy "coraz wyzej sie ceni" ?
Jak plasuje się w porównaniu do innych ? |
|
|
|
|
a gdzie znajduje się ten salon Metamorfoza, gdzie pracuje p. Natalia?
|
|
|
|
|
CYTAT Co to znaczy \"coraz wyzej sie ceni\" ? Jak plasuje się w porównaniu do innych ? Tzn, ze ceny idą w gore, jak sie plasuje w porownaniu do inynch? nie powiem Ci, ale podejrzewam ze 90% fryzjerek podnosi cennik sowich uslug:( |
|
|
|
|
Tak, zdecydowanie polecam Natalię w Metamorfozie, byłam i jak nigdy jestem naprawdę zadowolona!
|
|
|
|
|
CYTAT a gdzie znajduje się ten salon Metamorfoza, gdzie pracuje p. Natalia? Metamorfoza znajduje się na ul. Wojska Polskiego, na osiedlu Młodynie, tam gdzie jest bank PKO, Klub Bushido, na rogu jest żabka i obok żabki kebab...w tym całym kwadracie znajduje się ten salon, schodkami do góry...mówiąc krótko - niedaleko Mostostalu |
|
|
|
|
Jak chcesz moge Ci dac namiary do takiej jednej rewelacyjnej fryzjerki co pracowala kieeedys w Metamorfozie. Mysle, ze prywatnie Ci fryzurke zrobi. A robi to znakomicie, bo dziewczyna ma talent ;)
|
|
|
|
|
A korzystal ktos z uslug zakladu fryzjerskiego w jednym z akademikow na KULU w Stalowej? Jak jest wasza opinia ciekawi mnie to.. Ponoc jest tam fajna Cecylka..
|
|