NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
1 2 »
Fryzjerka w stalowej,
ff
Wysłany: 21 Marz 2010r. 16:21  
Witam doradzcie mi prosze gdzie w stalowej woli znajde tania i zarazem dobra fryzjerkę ktora ufarbuje mi wlosy i zrobi madna fryzurke!!!!czekam na propozycje i opinie ale szczere!!zapytaniejezyk

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Marz 2010r. 16:21  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Marz 2010r. 16:35  
Polecam p.Natalię w Metamorfozie,naprawdę potrafi czynić cudaumiech
Bynajmniej ja tak uważam,fakt tanio tam nie jest,ale czasem zaszaleje,wiem że wyjdę zadowolona.
Dodam,że jak wróciłam z fryzurą na wesele mojego brata siostra myślała ,że ktoś obcy wszedł do mieszkaniajezyk
I jak nie ma się pomysłu to tak potrafi doradzić ,że ciężko odmówić... a efekt moim zdaniem gwarantowany!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Marz 2010r. 16:36  
Pani Basia z salonu Oleńka w Mostostalujezyk Wymiata tez podobno Metamorfoza, no ale ceny tam tez nie sa najnizszecool girl

CYTAT
Polecam p.Natalię w Metamorfozie,naprawdę potrafi czynić cudaumiech
Bynajmniej ja tak uważam,fakt tanio tam nie jest,ale czasem zaszaleje,wiem że wyjdę zadowolona.
Dodam,że jak wróciłam z fryzurą na wesele mojego brata siostra myślała ,że ktoś obcy wszedł do mieszkaniajezyk
I jak nie ma się pomysłu to tak potrafi doradzić ,że ciężko odmówić... a efekt moim zdaniem gwarantowany!

pani Natalia pracowała wczesniej w salonie Oleńka i tez byla swietnaumiech zgadzam sie z kolezankącool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Marz 2010r. 06:37  
A co powiecie o nowym salonie fryzjerskim przy top gym-ie przy Alejach. Czy warto tam zagladac. Podobno co nowe to dobre - opinie proszę...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Marz 2010r. 09:07  
Nie wiem jak nieopodal top-gymu ale ja polecam p. Basię nad klubem bushido na wojska polskiego 4 Rewelacja! a jak masz sporo kasy i chcesz zaszalec to oczywiscie M. Bebenek smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Marz 2010r. 11:22  
Ale ja pytam o salon koło top-gym , a nie opodal. Wieść gminna niesie , ze to obcy kapitał , a strzyzenie brzydszej połowy w bikini??? Mój już się rwie...ale najpierw "ząbka" zaliczy zanim...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Marz 2010r. 23:20  
Zdecydowanie Ilona.

Prywatna wiadomość 

s7f
s7f
ff
Wysłany: 31 Marz 2010r. 23:59  
Zdecydowanie Salon Fryzjerski "Cameleon" Prosze pytac o Renate umiech

s7f
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Kwie 2010r. 10:12  
ja bylam pare razy w salonie gren garden u takiej mlodej pani w rudych wlosach. I zawsze wychodzilam zadowolona a i wlosy swietnie sie ukladaly. Niestety salon juz jest zamkniety ale moze ktos wie gdzie ta pani sie podziewa? bardzo prosilabym o informacje...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Kwie 2010r. 14:34  

Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.]
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Kwie 2010r. 15:30  
A ja chodzę do Pani Agatki, salon fryzjerski a dokładnie to sie nazywa Młodzieżowy Salon kosmetyczno-fryzjerski z gabinetem masażu, na al.Jana Pała II 2a, pierwszy budynek od bazyliki wchodzi się od tyłu w piwnicy. Tanio a dziewczyna ma fantazje i naprawde to lokal nie tylko dla młodzieży jak w nazwie bo ja tam chodzę a młodzież to już nie jestem polecam

agatta
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Kwie 2010r. 08:52  
Jako facet moje wymagania co do fryzjerów są dość niskie, czego można chcieć mając takie włosy jak ja jezyk Ale ostatnio byłem u Pani bodajże Kęski, studio Twój Styl w budynku gdzie jest Tesco, tam przy placu gdzie stają busy Marcel. Jestem bardzo zadowolony, zresztą trochę tych ludzi tam było więc raczej pewnie dobra fryzjerka umiech

Nie rozmawiaj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Kwie 2010r. 16:59  
CYTAT
Jako facet moje wymagania co do fryzjerów są dość niskie, czego można chcieć mając takie włosy jak ja jezyk Ale ostatnio byłem u Pani bodajże Kęski, studio Twój Styl w budynku gdzie jest Tesco, tam przy placu gdzie stają busy Marcel. Jestem bardzo zadowolony, zresztą trochę tych ludzi tam było więc raczej pewnie dobra fryzjerka umiech

a ja tego zakładu nie polecam!!!!
Byłam tam czesana na wesele,a fryzura rozpadła się po 2 godzinach,nawet na impreze nie dotarłam:( trzeba mieć własne wsuwki,jest drogo bo 45 zł,fryzjerka w czasie czesania wisi na telefonie,a cale czesanie trwa 15 min:(((

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Kwie 2010r. 09:28  
CYTAT
CYTAT

a ja tego zakładu nie polecam!!!!
Byłam tam czesana na wesele,a fryzura rozpadła się po 2 godzinach,nawet na impreze nie dotarłam:( trzeba mieć własne wsuwki,jest drogo bo 45 zł,fryzjerka w czasie czesania wisi na telefonie,a cale czesanie trwa 15 min:(((

Huh, no właśnie, trudno mi mówić za osoby które robiły tam coś wymyślnego :( Z telefonem to akurat prawda, hehe, ale fakt że ludzi to tam i dzwoniło i przylaziło.

Nie rozmawiaj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 22:08  
Ja również polecam Młodzieżowy Salon siostra też czesała się na wesele i fryzura trzymała się przez 2 dni po wiec spoko no i strzyżenia tanio i fajnie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2010r. 12:08  
Ja polecam Basie z Mostostaluumiechsuper fryzjerka, potrafi doradzic i nikt nie wyjdzie od niej niezadowolonyumiechczaem tylko w kwestii kolorow wlosow szaleje ale nie trzeba sie ze wszytskim zgadzac umiechceny nie bardzo wysokie...jeden minus-dosc dlugi czas oczekiwania na wizyte..no ale to tylko dowod ze dobry z niej fryzjer!!Polecam!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2010r. 10:18  
Aja polecam Salon Fryzjerski obok silowni top-gym naprawde super tam strzyga i w nie drogo naprawde super polecam pania Asie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2010r. 10:37  
CYTAT
Ja polecam Basie z Mostostaluumiechsuper fryzjerka, potrafi doradzic i nikt nie wyjdzie od niej niezadowolonyumiechczaem tylko w kwestii kolorow wlosow szaleje ale nie trzeba sie ze wszytskim zgadzac umiechceny nie bardzo wysokie...jeden minus-dosc dlugi czas oczekiwania na wizyte..no ale to tylko dowod ze dobry z niej fryzjer!!Polecam!!

niestety, ale Basia ostatnio coraz wyzej sie cenicool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2010r. 12:33  
Co to znaczy "coraz wyzej sie ceni" ?
Jak plasuje się w porównaniu do innych ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2010r. 16:07  
a gdzie znajduje się ten salon Metamorfoza, gdzie pracuje p. Natalia?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2010r. 16:13  
CYTAT
Co to znaczy \"coraz wyzej sie ceni\" ?
Jak plasuje się w porównaniu do innych ?

Tzn, ze ceny idą w gore, jak sie plasuje w porownaniu do inynch? nie powiem Ci, ale podejrzewam ze 90% fryzjerek podnosi cennik sowich uslug:(

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2010r. 18:55  
Tak, zdecydowanie polecam Natalię w Metamorfozie, byłam i jak nigdy jestem naprawdę zadowolona!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2010r. 18:59  
CYTAT
a gdzie znajduje się ten salon Metamorfoza, gdzie pracuje p. Natalia?

Metamorfoza znajduje się na ul. Wojska Polskiego, na osiedlu Młodynie, tam gdzie jest bank PKO, Klub Bushido, na rogu jest żabka i obok żabki kebab...w tym całym kwadracie znajduje się ten salon, schodkami do góry...mówiąc krótko - niedaleko Mostostalu umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2010r. 20:32  
Jak chcesz moge Ci dac namiary do takiej jednej rewelacyjnej fryzjerki co pracowala kieeedys w Metamorfozie. Mysle, ze prywatnie Ci fryzurke zrobi. A robi to znakomicie, bo dziewczyna ma talent ;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Wrz 2010r. 13:17  
A korzystal ktos z uslug zakladu fryzjerskiego w jednym z akademikow na KULU w Stalowej? Jak jest wasza opinia ciekawi mnie to.. Ponoc jest tam fajna Cecylka..

Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »