|
|
|
Witam
Przymierzam się do zakupu zestawu kluczy( tak do 400zł), jakie firmy polecacie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
To ja tez sie przylacze do tematu polecam cosik z innej beczki zestawy HONITON lub zestaw lub pojedynczo S&R sam sprzedaje takowe i tez uzywam. I co najwazniejsze na honitona i s&r jest gwarancja.
|
|
|
|
|
Jeżeli chodzi Ci o jakość to bezapelacyjnie najlepsze są klucze Gedore (www.gedore.pl).
W drugiej kolejności Beta (www.beta-polska.pl)i King Tony (www.kingtony.com.pl) Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT To ja tez sie przylacze do tematu polecam cosik z innej beczki zestawy HONITON lub zestaw lub pojedynczo S&R sam sprzedaje takowe i tez uzywam. I co najwazniejsze na honitona i s&r jest gwarancja. W jakiej cenie masz zieloną walizkę Honitona 94 elementy ? |
|
|
|
|
Temat stary ale potrzebuję porady. Chcę kupić chłopakowi na prezent takie elektronarzędzia na https://fixer(...)zia.html Powie mi ktoś czy warto je kupić? Mój chłopak lubi czasem pomajsterkować w warsztacie. Myślicie, że taki coś się sprawdzi?
|
|
|
|
|
Gedore niezniszczalne
|
|