~~rozczarowana | |
|
|
Chciałam ostrzec wszystkich, którzy mają zamiar wybrać się na wakacje i skorzystać z usług biura podróży STALTUR.
Jakiś czas temu zdecydowaliśmy się na wykupienie wczasów z oferty Selectours poprzez to biuro. Wpłaciliśmy pieniądze w biurze, podpisaliśmy papiery i czekaliśmy na termin wyjazdu. Jakież było moje zdziwienie gdy pewnego dnia odebrałam telefon od organizatora wyjazdu, ze pomimo rezerwacji na moje nazwisko, nie wpłynęły pieniądze za wyjazd. Resztę możecie sobie sami dopowiedzieć. Nigdy więcej nie skorzystamy z usług tej pani i wszystkim innym radze to samo jeśli wypoczynek ma być dla Was relaksem a nie udręką. Z takimi oszustami trzeba walczyć! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Virus | |
|
|
CYTAT Chciałam ostrzec wszystkich, którzy mają zamiar wybrać się na wakacje i skorzystać z usług biura podróży STALTUR. Jakiś czas temu zdecydowaliśmy się na wykupienie wczasów z oferty Selectours poprzez to biuro. Wpłaciliśmy pieniądze w biurze, podpisaliśmy papiery i czekaliśmy na termin wyjazdu. Jakież było moje zdziwienie gdy pewnego dnia odebrałam telefon od organizatora wyjazdu, ze pomimo rezerwacji na moje nazwisko, nie wpłynęły pieniądze za wyjazd. Resztę możecie sobie sami dopowiedzieć. Nigdy więcej nie skorzystamy z usług tej pani i wszystkim innym radze to samo jeśli wypoczynek ma być dla Was relaksem a nie udręką. Z takimi oszustami trzeba walczyć! No ja mam inne zdanie. Poszedlem pierwszy raz do tego biura (w cechu) kolega powiedzial ze super i jakos poszedlem. DOstalem tyle informacji ile potrzebowalem a nawet wiecej. Zostalem obsluzony perfekcyjnie. Zakupilem bilet w sobote a w poniedzialek rano juz odebralem bilet. Niemam zastrzezen do tego biura. Dla mnie biuro jak kazde inne :p |
|
|
~~mika | |
|
|
hm, ja za kilka dni również lecę na wakację z tego biura ..
|
|
|
~~vamos! | |
|
|
CYTAT Zakupilem bilet w sobote a w poniedzialek rano juz odebralem bilet. Bilet ?? Co ma piernik do wiatraka? Laska pisze o wycieczce za ktora musiala zaplacic nie mala kase duzo wczesniej, a Ty o bilecie ktory powinienes dostac tego samego dnia Ja nie kozystalem z uslug tego biura, nawet niewiewiedzialem ze takiem mamy w stw Najlepiej kupowac u znanych operatorow i bedzie bez klopotu.\ |
|
|
~~Virus | |
|
|
vamos to ma ze mogli nawet mnie oszukac na sprzedazy biletu albo cokolwiek innego. A tak juz niedlugo bede cieszyl sie z wyjazdu. Ja to biuro polecam a co do "pewnych" biur to wlasnie.... czasami ta pewnosc wychodzi bokiem.
|
|
|
~~rozczarowana | |
|
|
Ja nie wątpię, że z tego biura większość klientów wychodzi zadowolona. Gdyby było inaczej zapewne już dawno by go rynku nie było.
Jednak wydaje mi się, że w czasach, gdy dostęp do internetu jest powszechny oraz konkurencja na rynku lokalnym jest bardzo duża (chociażby drugie biuro podroż w tym samym budynku), właściciele biura powinni dbać o to, by KAŻDY klient wychodził z biura zadowolony. A już napewno niedopuszczalne jest zagarnięcie pieniędzy wpłaconych na poczet wyjazdu. |
|
|
~~mika | |
|
|
rozczarowana, a jak się skończyła twoja historia?
|
|
|
~~rozczarowana | |
|
|
awanturą i niechecia do wyzej wymienionego biura...
|
|
|
~~mika | |
|
|
no ale co z wycieczką? doszła do skutku? czy zwrócili ci pieniądze?
|
|
|
~~Jacek | |
|
|
do roszczarowanej. ja tam od lat bywam w tym biurze i jestem zadowolony.nikt mi tak nie pomógł jak ta Pani w Stalturze .Szkoda,że ty taka " roszczarowana" i znająca wszystkie tajniki wczasow sama sobie biura nie otworzysz.Może masz za wielu oszustów wśród bliskich i teraz wszystkich podejrzewasz??????.A co z wczasami - gnijesz czy byłaś????
ja myslę,że jak się nie ma ''kabony'' to zawsze sie narzeka na biura, na ludzi, na hotel: na to że pada i że jest za gorąco i nie pada.I jeszcze jedno zastanów się nad sobą czy postepujesz uczciwie podatki ?, mąż ? a koleżanki? a szef?. I jeszcze jedno najlepiej kup sobie w internecie lub na allegro i módl się,żeby ci nie przysłali kota w worku , bo nie będziesz miała na kogo narzekać.Jacek |
|
|
~~ŁYSY | |
|
|
Chłopie masz racje Ona z tego biura to mi całą rodzinę przywiozła z Niemiec bez pieniedzy jak ich oszukali i potem
jak byli w domu to pojechali Jej zapłacić nawet nie dzwoniła. Jak by Jej zależało na kasie to nie pomogłaby . Roszczarowana kup sobie namiot-fototapetę i postaw koło chałupy.Będzie lux i tanio.: |
|
|
|
|
|
CYTAT Co na to prawdziwy ? Latam na wlasna reke z Polski, bez posrednictwa biur podrozy. Najpierw do Krakowa lub Warszawy stalowowolskim PKSem a potem Easy Jetem, Wizzairem lub Germanwingsem do Dortmundu lub Köln-Bonn, a dalej Mercedesem do Essen Zamiast tluc sie 22 godziny autobusem, wystarczy 1 godzina 20 minut za 50 euro. Na wczasy jezdzimy z niemieckimi biurami podrozy, glownie z Monachium. Nie bylo oszustwa. A swoja droga, mogliby uruchomic loty z Jasionki, byloby blizej. |
|
~~paleczka | |
|
|
Ja równierz do tego biura nic nie mam.
oobsługa jest całkiem w porządku. kiedys nie miałam kasy na bbilet a ta pani obiecała ze mi go wystawi i jak wruce to zapłace. przyjechalam i zappłaciłam jak należało. usmiechnela sie i podziekowwała nie dzwoniła ani nic poprostu czekala na mnie... W którym biurze dadzą ci bilet na kreske??? przeciez miała do stracenia pare stówek ale zaryzykowała bo widocznie dla mniej jest wazniejszy klient niz pieniądze,.... polecam biuro STALTUR. |
|
|
|
|
|
//wypowiedzi nie na temat, i nic nie wnoszące do tematu zostały wymoderowane.
|
|
~~maxiu | |
|
|
Moim zdaniem biuro dobre kupowalem bilet do Holandii w styczniu na weeknd jechalem wszystko Okej Polecam Miła obsluga Pani Beata jak dobrze pamietam
|
|
|
~~Adam | |
|
|
//moderowano
nie zaniżaj poziomu ! |
|
|
~~Dominik | |
|
|
CYTAT
Zakupilem bilet w sobote a w poniedzialek rano juz odebralem bilet. bilet powinienes dostaćod razu przy zapłaceniu a nie czekac kilka dni podejrzewam ze były jakies problemu z przewożnikiem |
|
|
~~STalowiak | |
|
|
GEneralnie polecam biuro obok poltar miła obsługa i wogole wszystko fajnie a z ta glupia kobieta nie idzie sie dogadać raz bylem na wycieczce od tej Pani i nie polecam zapłaciłem dużo pieniędzy a ktorego dnia otryzmałem telfon od Organizatora ze moja wycieczka nie dojdzie do skutku ponieważ nie ma zapłaconej zaliczki z wczasy
pozdrawiam i nie polecam wogóle tego biura lepiej Orbis, Travel 2 profesjonalne biura |
|
|
~~Waldi:) | |
|
|
Ja nie polecam tego biura kobieta jest tak zakrecona i za dużo gada . Rozumiem ze chce przekazać ważne informacje ale co mnie obchodzi jakis tam zbyszek czy zdzisiek ...
|
|
|
~~Mocny | |
|
|
Biuro kompletnie nie profesjonalne kobieta która tam siedzi smierdzi papierosami nie wiem jak tak mogą wytrzymać pracownicy. POlecam Orbis na Białych Domach lub Travel STaltur może sie uczyć od nich
|
|
|
~~Robertos | |
|
|
jednym słowem porażka na całej lini
|
|
|
~~xxx | |
|
|
Rozczarowana, nie jesteś jedyną rozczarowaną po wizycie w tym biurze podróży. Właścicielka ma problem z płynnością finansową i często pieniędzmi na konkretną wycieczkę pokrywa inną zaległość a potem "zapomina" uregulować pozostałe należności. Stąd właśnie są takie problemy.
Wygląd i zachowanie pani Beaty też pozostawia wiele do życzenia, nie jest w porządku w stosunku do klientów i pracowników. Dziwie się że jeszcze to biuro funkcjonuje |
|
|
~~marian | |
|
|
Zaczynając od wyglądu, kończąc na obsłudze to biuro to totalna porażka. Kobitka ubiera się jak na plażę, a fryzura jakby ja prad trzasnal - nie oceniam, ale jezeli przyjmuje sie klientow, pierwsze wrazenei jest bardzo wazne. Ona tego wrazenia nie robi najlepszego.
Co co inni napisali wczesniej, czyli smrod papierochow, dym, gadanie o "du*ie maryny" i problemy z kasa - potwierdzam. Zawsze myslalem, ze jak np kupuje bilet (niewzne czy autokar czy samolot) to 5 minut i mam go w rece. Tutaj tezeba czekac, wracac za pół godziny, na drugi dzien, itp. w stalwoce jest wystarczająco duzo normalnych biur podrozy, wiec lepiej staltur i pania beatke omijac jak najwiekszym łukiem |
|
|
~~Waldek | |
|
|
Zgadzam sie z przedmówcami w 100 a nawet w 200 procentach STaltur ta nazwa mi sie zle kojarzy a te papierosy to porazka chyba wyśle tam PIP nioe wiem jak mogą tam Ci jej pracownicy pracować tak smirdzi tam paierosami a co do wyglady to babka wyglada jak by wróciła z długiej podrózy haha no i to ze gada zawsze o d... marynie tez sie zgadza ona próbuje klienta zagadać tylk ozeby został u niej mnie osobiscie jakos tam nie ciągnie po tym jak kupiłem wczasy u niej i zadzonil do mnie przewoźnik i poinformował mnie ze nie jade na wczasy jednym słowem same kłopoty problemy i stresy
W stalowej jest dużo biuro to oceniam na w dziesięcio stopniowej skali na -4 |
|
|
~~diabełek | |
|
|
Ja również nie polecam tego biura a choć by z jednego powodu kobieta jest niepoważna i najbardziej wkurza mnie czekanie na bilet minowicie nie ma sie go od reki tylko saciema ze musi wydrukować bilet i takie tam a tak naprawde to wychodzi pracownik i wraca o 30 minutach z biletem wydaje mi sie ze to biuro ma duże problem finasnowe powinni go już dawno zamknąć
|
|
|