|
|
|
Napisaliśmy zupełnie nowy system rejestracji i logowania.
Nie powinno być już problemów z zapamiętywaniem. Usunęliśmy problem rejestracji "duplikatów". błędy, i niedoskonałości prosze zgłaszać tu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ankieta do wypełnienia nie działa
|
|
|
|
|
Mimo, że jestem zalogowany to gdy chcę skomentować artykuł muszę wpisać nick w okienku, więc komentarz ukazałby się pod tyldą
|
|
|
|
|
A jednak po....ło mi się, nie muszę nicka wpisywać w okienku :haha:
|
|
|
|
|
dzisiaj bedziemy poprawiac ta ankietę. Wczoraj troszke zeszlo ponadplanowo ze zmiana designu
|
|
|
|
|
Ankieta działa.
|
|
|
|
|
Nie za bardzo, nie mogę wybrać płci.
Czy do odhaczenia jest tylko płeć i data urodzin? Jeśli tak to po co robić taki wielki odstęp między tabelą lokalizacja? |
|
|
|
|
działa EDYCJA postów - Jelonek - specjalnie dla Ciebie
a co do ankiety: w "ramce" dane podstawowe jest tylko plec i data urodzenia. czy odstep duzy ... moze coś się "rozjeżdza" ... - jaką masz przeglądarkę ? Ankieta działa - tylko musisz wybrac "komplet" - czyli wypełnić: płeć + data urodzenia + wojewodztwo + miasto |
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dzięki Mistrzu ;P Jeszcze tylko parę rzeczy i będzie idealnie
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
np. na jakie zmiany jest zapotrzebpowanie Uzytkowników ?
w najblizszych dniach planujemy zmodyfikowac design forum. Tak że można będzie przy okazji niskim kosztem dorobić jakieś funkcjonalności. Wiem że była kiedyś mowa o nowych nieczytanych postach - zobaczymy co da się zrobić |
|
|
|
|
Adminie, mordo ty moja, tej płci dalej nie można wybrać. W linijce "Twoja płeć" jest tylko jedno oczko do zaznaczenia i nic obok niego. Więc jak bym zaznaczył to oczko, to nie wiem czy zaznaczam kobieta czy mężczyzna. Z przeglądarką jest wszystko ok. Może niech ktoś inny spróbuje u siebie i sprawdzi jak to u niego wygląda.
Co do propozycji, to przydałby się regulamin forum, który regulowałby m. in. usuwanie powielanych tematów jak np. ten ~krewniaka gdzie w temacie "poseł=kłamczuch" i w "kto się obraził za pierdołę". W jednym i w drugim jest to samo i podejrzewam, że jeszcze kilka razy zobaczymy na forum ten wklejony tekst |
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT np. na jakie zmiany jest zapotrzebpowanie Uzytkowników ? Moderator/rzy forum. |
|
|
|
|
Są moderatorzy. Usuwane winny być jedynie wpisy łamiące prawo. A widzę, że kolegom marzy się nic innego, jak cenzura prewencyjna. Czyli wypowiedzi niezgodne z ich światopoglądem pod nóż! Tak było za komuny, ale przecież te osoby stamtąd czerpały wzorce, tylko przeniosły je do drapieżnego kapitalizmu. Komuna informacyjna, kapitalizm XIX wieczny gospodarczy. Raj na ziemi. Jak w Bangladeszu
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Np. post "krewniaka" jest
zdublowany http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=48854 i http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=48860 zawiera wulgaryzm CYTAT ..imunitetu i wypierdalać z naszego miasta.. i znajduje sie w nieodpowiednim dziale (powinien być "Polityka i gospodarka") |
|
|
|
|
zamykanie tematow by sie zdało ;]
|
|
~~ktos | |
|
|
jesli chodzi o design:
w firefoxie wszystko gra. na najnowszym IE cos dziwnie sie wszystko wyswietla (ekran 21" wide). w robocie starsza wersja IE i wszystko wyglada OK |
|
|
~~eeeeee | |
|
|
ie dziwne jest ;)
|
|
|
~~mis | |
|
|
cytuj nie działa
|
|
|
|
|
|
Już chyba czwarty raz muszę się dzisiaj logować mimo, że ani razu się nie wylogowywałem, nie czyściłem historii i nie restartowałem kompa. Dzisiaj wyjątkowo mnie to irytuje.
|
|
|
|
|
A teraz jeszcze edycja nie działa :/
|
|
|
|
|
- działa CYTOWANIE
- działa EDYCJA |
|
~~internauta | |
|
|
CYTAT - działa CYTOWANIE - działa EDYCJA ale jak dam odpowiedz to mi automatycznie cytuje, i nie dziala pw i profil |
|
|