|
|
|
Witam forumowiczów , znacie może jakąs dobrą, sprawdzoną wróżke w st. woli albo okolicy? Z góry dziękuje i pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolo PKS-u Cyganki Ci powrozą
|
|
|
|
|
Hej
A czy zdajesz sobie sprawę z tego, że tak naprawdę wrózka komplikuje wszystko? Kiedyś czytałam artykuł, który był napisany na podstawie doświadczeń wróżek. Z artykułu wynikało, że ktoś, kto idzie do wróżki ściąga na siebie nieszczęścia, a w kartach zawsze jest coś złego(ból,śmierć,cierpienie,stracona miłość,brak zdrowia itp...) Nie zawsze wróżki o nich mówią, żeby nie przerazić klienta. Nie wiem w sumie ile z tego prawdy, no ale może faktycznie jest coś takiego, że sięgając po wiedzę, która jest zabroniona w kodeksach religijnych ściągamy na siebie pewne potępienie? Nie jestem pewna jak jest. Ale lepiej wierzyć niż nie wierzyć. Poszukam dziś tego artykułu i wkleję Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
nie chce byc niegrzeczny ale moze lepiej lekarza ? kto w to wierzy ? sprawdzona ze niby jak ? dala typy w totka ? :]hehe fajny temat powodzenia w poszukiwaniach :]
|
|
|
|
|
Na allegro jest takie coś.. https://ssl.a(...)tegory=0
a jak nie to proponuje również cyganki na hali, może zdołają Cię jeszcze okraść |
|
|
|
|
Battlefield - prawie dobrze, tylko gdybys tego nie podciagnal pod katolickie zabobony byloby to bardziej przejrzyste.
a swoja droga teologia nie jest zadna nauka tak na marginesie non serviam |
|
|
|
|
DOLCE1986 - napisałam Ci na prywatną wiadomość kontakty
|
|
|
|
|
Jestem astro-widzącym. Chętnie postawie Ci pasjansa, postawisz kawę to i z fusów powróżę
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Wróżę z ręki.Jak nie masz rąk,nie masz żadnej przyszłości.
Podaj mi numer swojego konta i daj upoważnienie,a powiem Ci jaka przyszłość czeka twoje pieniądze. Mogę też wróżyć jak kapłan voodoo z wnętrzności,ale na to chyba nie pójdziesz? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Wróżę z ręki.Jak nie masz rąk,nie masz żadnej przyszłości. Podaj mi numer swojego konta i daj upoważnienie,a powiem Ci jaka przyszłość czeka twoje pieniądze. Mogę też wróżyć jak kapłan voodoo z wnętrzności,ale na to chyba nie pójdziesz? Dobre!!! "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
jeśli chcesz powróżyć, zadać pytanie doradcy zapraszam na portal ezoteryczny http://www.astrokamera.pl
Moza sobie super powróżyć nie wychodząc z domu, wróżki są online dostepne na żywo prosto ze swoich mieszkań przez kamerę. Dla mnie to super rozwiązanie |
|
|
|
|
CYTAT jeśli chcesz powróżyć, zadać pytanie doradcy zapraszam na portal ezoteryczny http://www.astrokamera.pl Moza sobie super powróżyć nie wychodząc z domu, wróżki są online dostepne na żywo prosto ze swoich mieszkań przez kamerę. Dla mnie to super rozwiązanie Cudowne! brakuje jeszcze bezpośredniego portalu między wróżką a sponsorem. Tak aby omijać różne wpłaty na konto itd. Wciskasz ENTER i ....słyszysz ten aksamitny głos "wrzuć stówkę a dowiesz się o .... o tym, o czym chcesz się dowiedzieć" Wrzucasz ten banknot, który szczęścia nie daje ale łatwo nie przychodzi. Nagle ukazuje się obraz mocno przypudrowanej wróżki, to działa! Nie przeszkadza Ci postać drugiego planu, mąż wróżki ( wróż?) który w slipach gania po kuchni. Stówa zdobyta w pocie czoła, okazuję się 5 minutowym biletem, słowa dobiegające z kuchni mieszają się z Twoją przyszłością. Nagle portal przygasa, wróżka informuje " szybko, wrzuć następny banknot ! Wróż ( mąż wróżki) Helena! gdzie są te jajka". I wszystko to, prosto ze swoich mieszkań, to by było super. |
|
|
|
|
znam sprawdzona wrozke,chodzila do nie jeszce moja ciocia jak przyjmowala w krakowie tylko z polecenia. bylam u niej w przededniu rozwodu.papiery w sadzie bylam tez wiecej niz pewna ze wlasnie sie rozwodze,ale ta pani powiedziala mi zupelnie cos innego.sprawdzilo sie w 100%.w sumie prawie wszystko.po wrozbie wykonala jakis rodzaj oczyszczania,bardzo skuteczny,jakos wszystko zaczelo sie lepiej ukladac.napewno wroce
|
|
|
|
|
na allegro wpisz w wyszukiwarke tarot i wyszkuj największą sprzedawalność tam jest kilka znanych dobrych tarocistek od lat
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: stalowa okolice Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
zaginął paszport dziecka, jutro wyjazd, nikt nie wie że czegoś brak teściowa. dzwonie do wróżki z gazety. mówi że jest na piętrze domu, leży ok. 20 cm nad podłogą, dziwne nie. znalazł się. paszport wsunął się pod materac łóżka.
|
|
|
|
|
Matylda, daj do niej numer jak możesz. Gdzieś se kurna piwo przed chwilą postawiłem..
|
|
|
|
|
Ponawiam swoja ofertę.
Wróżę Ci z ręki. Widzę... Widzę jaki Twoja linia życia, przecina się z linią tramwajową... P.S. Nie ogarniam. Dlaczego ludzie "wierzący" szukają swojej przyszłości w przepowiedniach ,a ateiści nie ufają prawom fizyki-czyli że przyszłość jest wynikiem między innymi naszych działań, upływającego czasu , a nie życzeń. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Polecam Tuska, to sprawdzony wróżbita. Wywróżył już Polakom zieloną wyspę, lawinowe powroty Polaków do kraju i wiele, wiele innych /niestety, niespełnionych/ wróżb. Lepiej sobie odpuść tę wróżkę, bo premier nie znosi konkurencji i zarówno ona jak i Ty możecie mieć kłopoty!
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT zaginął paszport dziecka, jutro wyjazd, nikt niewie że czegoś brak - nikt-teściowa. dzwonie do wróżki z gazety. mówi że jest na piętrze domu, leży ok. 20 cm nad podłogą, dziwne nie. znalazł się. paszport wsunął się pod materac łóżka... Matylda lepiej zainwestuj w książke poprawnej polszczyzny ,czytam i ciężko coś zrozumieć. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: stalowa okolice Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
poprawka- nikt znaczy teściowa. to miało być w nawiasie, problem techniczny.
|
|
Dołączył: 28 Gru 2013r. Skąd: stalowa wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Polecam Tuska, to sprawdzony wróżbita. Wywróżył już Polakom zieloną wyspę, lawinowe powroty Polaków do kraju i wiele, wiele innych /niestety, niespełnionych/ wróżb. Lepiej sobie odpuść tę wróżkę, bo premier nie znosi konkurencji i zarówno ona jak i Ty możecie mieć kłopoty! Lepszym wróżbitą jest W/icek Rostowski. |
|
|
|
|
CYTAT znam sprawdzona wrozke,chodzila do nie jeszce moja ciocia jak przyjmowala w krakowie tylko z polecenia. bylam u niej w przededniu rozwodu.papiery w sadzie bylam tez wiecej niz pewna ze wlasnie sie rozwodze,ale ta pani powiedziala mi zupelnie cos innego.sprawdzilo sie w 100%.w sumie prawie wszystko.po wrozbie wykonala jakis rodzaj oczyszczania,bardzo skuteczny,jakos wszystko zaczelo sie lepiej ukladac.napewno wroce a teraz gdzie dokladnie przyjmuje? |
|
|
|
|
Dlaczego post użytkownika o nazwie Battlefield został skasowany? Tego posta w całości powinna przeczytać każda , która chce sie udać do wróżki...
|
|
|
|
|
wiem ze od czsu do czsu jest w jezowem, troche trzeba czekac bo jest zawsze pelna. Ja mialam szczescie i udalo mi sie w pare dni ale moja kolezanka jak byla to na spotkanie czekala ponad miesiac!
Ale tez powiedziala jej takie zeczy co nikt nie wiedzial! |
|
|
|
|
ja juz o niej slyszalam! podobno jest naprawde dobra. Mozesz mi dac do niej numer?
|
|