|
|
|
Witam
Szukam dobrego zakładu w Stalowej lub okolicy zajmującego się instalacja LPG. Mam problem z moja instalacja i szukam jakiegoś dobrego zakładu, który się tym porządnie zajmie. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja naprawiam LPG tu http://www.gaz.dei.pl/index.html
Z doświadczenia wiem ze każdy bedzie mówił co innego. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja pamiętam, że jeździłem tam od 2001 roku. Wszystko zależy od człowieka, wiedzy, praktyki. Przecież sam Słowik tego już nie robi. Teraz mam starego inż. tutaj, no ale bez przesady
Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
|
|
|
A ma ktos z was kabel do podlaczania elektroniki gazu(Stag) pod komputer? bo chciałbym sobie porobić screeny map. Ma ktos z was taki kabel?
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
W Stalowej za dużego wyboru nie masz. Zostaje Ci dwa zakłady prywatne u Slowika na piaskach ul. Traugutta 59 (tel. Tel./Fax (0-15) 842-02-90 tel. kom. 602 738 478 e-mail: czeslaw.slowik_(at)_op.pl) badz na Agatówce u Bochnackiego ul. Marzenie 36 za stacja Bliska (tel. (15) 824-14-13 @ auto-gaz_(at)_o2.pl)
W googlach znajdziesz ich odnosniki do stron intrnetowych A poza tymi dwoma zakładamy zostaja chyba autoryzowane serwicy poszczególnych marek dostępnych w naszym mieście. P.S. _at_ = @ Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
A na mojego Mondeo się wszyscy wypięli w stalowej, bo niby sekwencji nie robią i nie mają oprogramowania do Forda. Pojechałem do Rzeszowa (3x tam byłem żeby naprawić :( )
|
|
|
|
|
bez nazwisk ale chyba to żart z tym gazownikiem za Bliską. Dwa auta robiłam u niego i dzieki.
|
|