|
|
|
Potrzebuję pare plakatów do pokoju ;p Nie wiecie gdzie można je dostać za darmo ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Potrzebuję pare plakatów do pokoju ;p Nie wiecie gdzie można je dostać za darmo ? sztab PISu i PO Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
ze szkoly wez jest duzo ich albo ze slupow sciagnij
|
|
|
|
|
kiedyś plakaty do wyklejenia nienajczystszych ścian akademickiego pokoju brałam z kina, zupełnie za darmo pani z kasy wyciągała całe stosy plakatów, można było wybierać i przebierać, ale to było kilka lat temu i w dodatku w Lublinie... ale spróbuj, może się uda i w Stalowej :-)
Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
Ja mam spore archiwum plakatów muzycznych, filmowych oraz koncertowych z okresu około 5 lat Oddam w dobre ręce
NON SERVIAM |
|
|
|
|
Do Pani w MDK można iść spokojnie, bardzo fajna babka, najlepiej pójść do pani w dziale org imprez, jak się poprosiło to nawet z wystawy ściągała plakat jeśli się chciało jakiś wybrany, a starsze to na bank można dostać
|
|
|
|
|
zuber zrob mi pizze za 2 zl
|
|
|
|
|
CYTAT Potrzebuję pare plakatów do pokoju ;p Nie wiecie gdzie można je dostać za darmo ? W biurze portalu StaloweMiasto.pl pisz do invx albo zomo |
|