~~mama | |
|
|
Witam. Jeśli znacie jakieś ciekawe miejsca w naszym (sąsiednim) województwie, dajcie znać. Moje dziecko chciałoby gdzieś pojechać w weekend, a my nie mamy pomysłu. Bałtów z dinozaurami zaliczony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardzo ciekawe jest zwiedzanie zamku w Lublinie. Zwiedzanie w grupie (zbierana jest po wykupieniu biletów przez odpowiednio dużo osób, a przynajmniej kiedyś tak było) z przewodnikiem zajmuje 1,5 - 2 godzin. Później można jeszcze połazić po starówce i bardzo ładnym, dużym parku kawałek dalej wychodząc ze starówki na Aleje Racławickie.
|
|
~~simo | |
|
|
Zamek w ujazdowie zwany rowniez krzyztopor\'em
|
|
|
~~kulka | |
|
|
Polecam Kurozwęki z minizoo i hodowlą bizonów. Niedługo będą dni Kurozwęk i z tej okazji Dziki Zachód w Kurozwękach. Byłam, zobaczyłam, POLECAM
|
|
|
~~ll2 | |
|
|
Zamek w Ujeździe, a nie Ujazdowie analfabeto
|
|
|
~~irek | |
|
|
trzeba szczerze się przyznać że okolica nasza uboga w jakieś wielkie atrakcje... a szkoda
|
|
|
~~zenq | |
|
|
[url]http://www.it.stalowawola.pl/stalowa_pl/index.html[url]
Polecam tą strone, wiele ciekawych miejsc. |
|
|
~~zenq | |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kilka zdjęc zamków mam na profilu, można przejrzeć i wybrać te najbliższe/najatrakcyjniejsze do zwiedzania.
http://nasza(...)25925484 W Polsce jest ich prawie 400, z czasem może uda mi się zwiedzić wszystkie=) |
|
|
|
|
do kazimierza 100 kilometrów max a piekne miasto
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dokładnie - polecam od razu do Kazimierza jeszcze Nałęczów - poszukajcie wąwozów; Łańcut; Bieszczady niedaleko są zresztą;
Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, nie dostarcza tego dowodu w słowach. |
|
|
|
|
Zwierzyniec, Roztocze, Susiec, w Krośnie też są ruiny zamku..
Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
|
|
Polecam: Kurozwęki (już wspomniane), Zwierzyniec, Zamość, Łańcut,
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|