|
![]() |
|
CYTAT CYTAT O rety właśnie zajrzałam na nowy rozkład ZMKS.. Komu się chciało tak kombinować zamiast zrobić zwykłą prostą tabelę? ![]() ![]() 1. masz rację, Stalowa Wola to nie stolica PRL. 2. ogólnie to rozkład fajny, tylko jest kilka rzeczy których bym zmienił 3. brakuje w tym przypadku mapki z trasami komunikacyjnymi 4. dzis sprawdziłem na przystanku, linia 4 nadal kursuje wszystkie godziny odjazdu do zarzecza 5. miały powstac nowe trasy, linie 6. w sobotę do pysznicy dostac się to az mafia jedzie, że taxi nam zostaje 7. kiedy zmniejszą cene biletów wobec zmniejszonej ilości kursów 8. dla pociechy - w rzeszowie to przeszli sami siebie: //moderowano - anulka Pozdrawiam pana prezesa zmks Pana s. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czesc anulka...dziś wróciłem z zachodu i nie wim dlaczego mnie zmodurowałać..... ja osobiście wiele wim na tema KM, popieram pana sokołowskiego...tylko czy oby wszystko było ok... jutro wyjeżdzam, nie chciałbym, by znowu mnie wylkreslono...będę w soboe na stalówce... [ pozdrawiam moich krajan i dziwie się -, że Pan Sokołowski, taki szpenio ma kłopotyt z byle burmistrzem rudnika....mam pytanie...ile za gminę Rudnik mam wpłacić wedium....to zrobieby moii przyjaciele ieli pracę w MKS ..... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam stwola75 - już odpowiadam na pytanie - jeśli Cię moderuje to z tego co zauważyłam lubisz pisać z caps lockiem
![]() pozdrawiam cieplutko " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|