| 
                  Posty: 44 Dołączył: 19 Lut 2007r. Skąd: Stalowa Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      do XX, wiem co to dygresja i było to tylko w jednym miejscu,nie wiem gdzie to wyczytałeś więcej skoro piszesz "postach" a to liczba mnoga. PS ja nie studiuje j. polskiego czy innych wg mnie pierdół. Wolę nauki techniczne, bo się przydają przynajmniej do czegoś A tak do tematu to jakiś cud chyba dziś był koło hali 3 "miejskich" prawie w jednym miejscu. Za bardzo nie miałem czasu sie przyglądnąć co robią oprócz stania na poboczu i rozmowy przez krótkofalówki ale chyba trochę pilnowali ruchu bo ludzie łażą jak święte krowy po drogach. No i wreszcie zrobili z nich użytek. | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~XX | |
|   | |
| 
      Masz racje język polski do niczego się nie przydaje   rzyczę zdruwka! Pozdrawiam | |
|  | 
| 
                  Posty: 15 Dołączył: 4 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      zdrufka
       | |
| 
                  Posty: 13 Dołączył: 19 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Czy już nikt nie ma nic do powiedzenia na temat naszej stalowowolskiej policji??
       | |
| 
                  Posty: 405 Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT Czy już nikt nie ma nic do powiedzenia na temat naszej stalowowolskiej policji?? normalnie brak słów   Jutro To Dziś Tyle Że Jutro | |
| 
                  Posty: 6 Dołączył: 19 Lip 2007r. Skąd: irlandia Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      ja cos do powiedzenia. znam osobiscie kilku policjantow ze stalowej woli. czesto jest tak ze otrzymuja bzdurne rozkazy, np. zatrzymywanie rowerzystow. sluzy to poprawianiu statystyki tzn. jesli polijant w czasie sluzby jedna trzecia casu poswieca na sciganie rowerzystow oznaczac to bedzie ze stalowa wola jest bezpiecznym miastem, nie ma rozbojow , nie ma kradziezy, nie ma bijatyk, tylko rowerzysci. prawda ze cudownie?
       | |