~~kisa | |
|
|
Czesc wszystkim, mam takie pytanko gdzie jest najlepsze Solarium w Stalowej Woli ? Moze ma ktos info gdzie są nowe lampy w Solariach? Bo ceny raczej takie same wszedzie...
pozdrawiam i licze na dyskusje na poziomie |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Darek | |
|
|
Natsepna pusta lalka. Idz nad San se poopalaj i nie zasmiecaj takimi postami forum
|
|
|
~~gnat | |
|
|
na dachach wiezowcow tez jest nieżle
|
|
|
~~vvv | |
|
|
zlap pion to pogadamy o poziomie
|
|
|
~~blondyneczka | |
|
|
CYTAT Czesc wszystkim, mam takie pytanko gdzie jest najlepsze Solarium w Stalowej Woli ? Moze ma ktos info gdzie są nowe lampy w Solariach? Bo ceny raczej takie same wszedzie... pozdrawiam i licze na dyskusje na poziomie Witam Szczególnie polecam Solarium Nicole koło dużego kościoła , sympatyczny personel , minuta kosztuje 1.10 , super łóżeczka i leżące i stojące , tylko trzeba się zapisywać bo to solarium ma powodzenie . Lampy systematycznie wymieniane. Polecam również Solarium w Metamorfozie na Wojska Polskiego , z tym że u nich są tylko kabiny stojące , minuta 1 zł .Obsługa jak najbardziej ok . Solarium Pacyfic też jest godny uwagi , super wystrój , świetne łóżka a znajduje się nad sklepem Maldom . Te wszystkie Solaria są jak najbardziej wporządku!!! Pozdrawiam i mam nadzieje że choć troszkę pomogłam) |
|
|
~~izzirader | |
|
|
Ja mogę polecić solarium nad Soliną, skóra mi do dzisiaj schodzi.
|
|
|