|
|
|
Witam od niedawna mieszkam w okolicach Stalowej Woli chciałabym się dowiedzieć czy ktoś wie może gdzie znajdują się stadniny,ośrodki jeżdzieckie? Dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam.EP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jastkowice.. też coś jest.
|
|
|
|
|
Zapraszam Nisko - Podwolina. Kameralna przydomowa stajnia. Posiadam kuce i duże konie, piaskowy plac do jazdy, wyjazdy w teren. Główną zaletą jest wysoki poziom wyszkolenia koni (poziom ponad rekreacyjny)oraz instruktor z doświadczeniem sportowym. Dodatkowo współpracuję z właścicielem koni zaprzęgowych i organizuję przejażdżki bryczką z ogniskiem lub grillem (zadaszona altana w razie deszczu, plac do gry w piłkę nożną lub koszykówkę dla dzieci - Nisko - Podsanie). Zimą będą kuligi końmi. 608 425 492 lub ekatinka98_(at)_wp.pl
|
|
|
|
|
W Jastkowicach przy karczmie Zacisze pan Roman Kuziora ma stadnine.
Można pojeździć. :) |
|
|
|
|
No i w Janiowie tez cos bylo.
|
|
|
|
|
W Charzewicach stajni juz nie ma , a szkoda.... Godne polecenia to Żabno i Nisko-Podwolina.
|
|
|
|
|
Jest jeszcze stajnia w Pysznicy.Telefon do instruktorki: 605 615 804. Tutaj jest link do strony (nie jest zbyt często aktualizowana, ale kilka zdjęć się znajdzie). http://www.stajn(...)news.php
|
|
|
|
|
Moja siostra jest instruktorem. Konia trzyma w Pysznicy. Prowadzi tam też zajęcia.
|
|
Dołączył: 13 Kwie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Na Wolinie jest naprawde bardzo fajna mila i sympatyczna stadnina konie duze ladne spokojne przejazdy na wesela kuligi ogniska grille itp piekna duza bryczka nauka jazdy konnej i profesjonalnym instruktorem naprwde tanio i solidnie obsuga fachowa pierwsza klasa ZLOTA POTKOWA WOLINA kontak 663-199-119 Piotrek lub 693-102-012 Emila Polecam Wszytkim naprawde Warto
|
|
|
|
|
polecam stadnine na Branwicy, kolo karczmy "zacisze"
bardzo fajna, sympatyczna pani instruktorka, mila atmosfera, bardzo dobre miejsce do nauki jazdy konnej szczegolnie dla dzieci... zadbane, zdrowe konie... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Kłyżowie za Kosciołem w lewo jest Stadnina Pana Haliniaka Jest tam 11 koni rasy Konik Polski
Można pojeździć. |
|
|
|
|
STAJNI W ZACISZU W JASTKOWICACH NIE POLECAM!! NIE DOŚĆ ŻE KONIE SA STARE I NIE CHCĄ PRACOWAĆ POD SIODŁEM, TO JESZCZE ZRZUCAJĄ! MÓJ SYN SPADŁ NA KURSIE ROK TEMU, I OD TAMTEJ PORY TAM JUŻ NIE JEŻDŻĘ! NIE DOŚĆ ŻE INSTRUKTORKI SĄ NIEPRZYJEMNE, TO DO TEGO OSZUKUJĄ! KURS KOSZTOWAŁ MNIE 300ZŁ ZA GODZINĘ JAZDY PRZEZ 5 DNI ROBOCZYCH, BYLE JAKI OBIAD, SZKLANKA NAPOJU, I NIBY JAKIEŚ "ZABAWY" CO DO TEGO NIE BYŁO MOŻNA NAZWAĆ ZABAWĄ... JAKIEŚ INNE DZIECKO UDERZYŁO MOJE DZIECKO, TO INSTRUKTORKA JESZCZE SIĘ WYDARŁA NA MOJEGO SYNKA! NIE POLECAM....NIE WARTE JEST TO TYLE PIENIĘDZY! LEPIEJ JUŻ POJECHAĆ DALEJ, DO KŁYŻOWA LUB DO ŻABNA, BO W JASTKOWICACH TRZEPIĄ KASE NA LUDZIACH, A WŁAŚCICIEL TO JUŻ W OGÓLE OSZUKUJE TAK SAMO W KARCZMIE!!!
Rozumiem, ze bez caps locka sie tego napisac nie dało.-p_p |
|
|
|
|
godna polecenia jest stajnia w klyżowie .sa tam koniki polskie bardzo dobrze ułożone nie gryzą nie kopią ,przyjazne dzieciom .pani instruktor młoda dziewczyna ale potrafi dużo przekazać ze swej wiedzy .właściciel stara sie sprostać wymaganiom klijenta ,tereny do jazdy super mieszkam w tej okolicy kilkanascie lat ale dopiero jeżdząc w stajni pana haliniaka odkryłam jak jest tu pięknie .koniki w pogodny dzień można spotkać z boku rybakówki ,stoją i czekają na milusińskich ,aby sprawić im troche przyjemności.moje dziecko nie zależnie od pogody jest codziennie na stajni i nie było dnia aby wróciło niezadowolone.polecam z czystym sumieniem stajnię pana haliniaka tel;885713065
beza |
|
|
|
|
CYTAT STAJNI W ZACISZU W JASTKOWICACH NIE POLECAM!! NIE DOŚĆ ŻE KONIE SA STARE I NIE CHCĄ PRACOWAĆ POD SIODŁEM, TO JESZCZE ZRZUCAJĄ! MÓJ SYN SPADŁ NA KURSIE ROK TEMU, I OD TAMTEJ PORY TAM JUŻ NIE JEŻDŻĘ! NIE DOŚĆ ŻE INSTRUKTORKI SĄ NIEPRZYJEMNE, TO DO TEGO OSZUKUJĄ! KURS KOSZTOWAŁ MNIE 300ZŁ ZA GODZINĘ JAZDY PRZEZ 5 DNI ROBOCZYCH, BYLE JAKI OBIAD, SZKLANKA NAPOJU, I NIBY JAKIEŚ \"ZABAWY\" CO DO TEGO NIE BYŁO MOŻNA NAZWAĆ ZABAWĄ... JAKIEŚ INNE DZIECKO UDERZYŁO MOJE DZIECKO, TO INSTRUKTORKA JESZCZE SIĘ WYDARŁA NA MOJEGO SYNKA! NIE POLECAM....NIE WARTE JEST TO TYLE PIENIĘDZY! LEPIEJ JUŻ POJECHAĆ DALEJ, DO KŁYŻOWA LUB DO ŻABNA, BO W JASTKOWICACH TRZEPIĄ KASE NA LUDZIACH!!!
Rozumiem, ze bez caps locka sie tego napisac nie dało.-p_p |
|
|
|
|
TO NIE CHODZI O JAKIEŚ WYRÓŻNIANIE CZY NAPISZE Z CAPS LOCKIEM CZY BEZ )
POZDRAWIAM.. |
|
|
|
|
Polecam Stajnię w Pysznicy. Numer do instruktorki 533 839 123. A tutaj strona http://stajniapysznica.dbv.pl/.
|
|
|
|
|
od jakiego wieku najlepiej zapisac dziecko na konie mam córke 5lat ale zastanawiam sie czy jeszcze nie zawczesnie
|
|
|
|
|
Znajomy jeździ w w Racławicach jak się jedzie na wilczą wolę i bardzo sobie chwali jazdy. Stadnina nazywa się katinka czy jakoś tak. Jak chcesz to załatwie numer do instruktorki to powie ci dokładnie co i jak.
Pozdro |
|
|
|
|
jeśli chcesz wstawić konika to w Zakrzowie jest fajna stadlina i dość tania
|
|
|
|
|
Ja osobiscie odradzam jazdy w Stadninie w kłyżowie . Brud syf i tyle
wszedzie łajno końskie nie da sie przejsc do koni nawet.Niesłowny jest własciciel poniewaz umawia sie z klijentem na godzine , a zpóznia sie . Kłyżów Wiocha |
|
|
|
|
http://www.stadninakonizabno.dbv.pl/news.php polecam.
|
|
|
|
|
korzystajac z okazji chcialabym "sie oglosic" ;) chetnie pomoge przy pracy przy koniach wzamian za nauki jazdy i nasycenie mnie wiedza o koniach bardzo prosze o kontakt na priv
|
|
|
|
|
Witam, chciałabym odnowić temat. Gdzie można dziecko zapisać na naukę jazdy konnej? Był ktoś na stadninie w Kłyżowie?
|
|
|
|
|
Polecam stadnine w Pysznicy. Córka jeździ tam juz 2 lata i jestesmy bardzo zadwolone. Zaczynala jako 4 latka. Panie prowadzace bardzo przyjemne i mile nastawione do dzieci. Polecam serdecznie.
|
|