|
|
|
Szukam jakiegoś kontaktu do tego zakładu mechanicznego zaznaczonego na mapie pytajnikami. Chciałem olej wymienić i filtry.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Numeru tel. do nich nie mam ale pamiętam ze nie było nigdy problemu tzn. kupowałem olej i filtr i jak tylko stanowisko było wolne to wymieniali.
|
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Najlepszy mechanik w mieście!!!!!!
|
|
|
|
|
hurtownia lozysk paskow olei smarow
marcin cios handlowa 5 665 759 574 015 642 72 76 |
|
|
|
|
jedna uwaga , tam od czasu do czasu pracuje taki dziadek w okularach .. nie pozwól mu dotykać auta..
Mi naprawiał hamulce tak fajnie że musialem potem u innego mechanika poprawiać. Reszta jest O.K. |
|
|
|
|
dalej tak jest, że jak kupisz u nich olej i filtry to wymiana gratis ??
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
W kazdym dobrze prosperujacym warsztacie o wiekszym standardzie niz ten co pokazany przy zakupie oleju jest bezplatna jego wymiana (co do filtra to niewiem).
Bylem kilka razy w tym warsztacie na obrazku. Ten Pan w okularach fakt faktem filozof jest jakby byl mechanikiem po studiach i faktycznie co do jego pracy mam dosc duze zastrzezenia. Przygladnij sie jak wyglada warsztat... jakas szopa z blachy a mechanicy zmieniaja sie co chwile (oprocz tego Pana). Ceny sa tanie ale za te tanie ceny jakosc uslug jest jaka jest. Nawet w serwisie autoryzowanej marki auta o ile sie nie myle za free wymieniaja olej Takze lepiej postawic na jakosc i bezpieczenstwo i dorzucic te 5-10 zl do tego oleju oddac auto w rece prawdziwych fachowcow anizeli kupic taniej a pozniej zastanawiac sie dlaczego silnik nie reaguje albo zostawia za soba plamy olejowe Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Wymiana oleju to nie operacja na otwartym sercu
Kup olej i filtry w Magi będzie taniej .Ja olej z filtrami wymieniałem niedaleko Magi u Pana Widery ,bardzo solidna firma koszt to 10 zł. |
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Wymiana oleju to nie operacja na otwartym sercu Kup olej i filtry w Magi będzie taniej .Ja olej z filtrami wymieniałem niedaleko Magi u Pana Widery ,bardzo solidna firma koszt to 10 zł. Jesli chodzi o ceny olejow to z tego co mi wiadomo to najtaniej ma BOS w budynku ZBR filtry tez chyba maja zreszta kwestia porownania |
|
|
|
|
ja tam ostatnio wymienialem olej :] tyle ze cena w plastiku nie roznila sie od tego co w magi taniej jedynie wychodzi jak bieresz z beczki :]
|
|
|
|
|
juz nie ma tego zakladu ...przenosza sie bo ich podtapialo a gdzie.. .bede wiedziec na czasie
|
|