| ~~goliat | |
|
|
|
co sądzicie o małym tesco na okulickiego? jak oceniacie ten sklep w porównaniu do roku ubiegłego? mam wrażenie że ludzie tam pracujący są zdołowani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| ~~japa | |
|
|
|
mało mówić zdołowani, czesto nie maja czasu na zjedzienie posilku.
a szkoda gadac. cos jak oboz pracy. |
|
|
|
| ~~inspektor | |
|
|
|
Szanowni Goliat i Japa czy wy pracujecie w tym sklepie?Podajcie więcej szczegółów.
|
|
|
|
| ~~bobi | |
|
|
|
o tym sklepie można wiele powiedzieć a szczególnie o osobach które do tego doprowadzają
|
|
|
|
| ~~ | |
|
|
|
sciema jak sie patrzy w tesco nikt nikomu nie zabroni isc na przerwe idzie sie kiedy chce i nikt nikogo nie zatrzymuje... pracownicy są już znudzeni ta pracą, codziennie to samo to nie bedą biegac z usmiechem na twarzy...
|
|
|
|
| ~~japa | |
|
|
|
nie wiesz co mowisz.
|
|
|
|
| ~~Elka | |
|
|
|
G?upoty piecie. Ja pracuj? w tesco (m.in. rozk?adam towar na pó?kach). Z pracy jestem zadowolona, nawet bardzo, do zmianowo?ci mo?na si? przyzwyczai? ;), ludzie s? bardzo mili (chodzi mi o wspó?pracowników). A najbardziej w ko?? daj? niektórzy KLIENCI... wiecie ci wiecznie niezadowoleni. Zakotwiczyli sobie mocna powiedzenie NASZ KLIENT NASZ PAN i nas pracowników Tesco tarktuja jak s?u?b? :( - chyba nie maja gdzie swojej flustracji wy?adowywa?. Ale i tak lubi? moj? prac?
|
|
|
|
| ~~ | |
|
|
|
ehhhh łążółć
|
|
|
|
| ~~ | |
|
|
|
Elka o tym co piszesz to bzdury bo jak masz jakieś stanowisko to nie pasuje Ci zle pisać
|
|
|
|
| ~~kiciu | |
|
|
|
a jak wam sie pracuje w tesco DUZYM na przemysłaowej???????????
|
|
|
|
| ~~ | |
|
|
|
jak kierownika nie ma to super
|
|
|
|
| ~~Elka | |
|
|
|
Akurat forum daje pewną anonimowość wypowiedzi, i moge pisać całą prawdę. Każdy kto pracuje w Tesco ma jakies stanowisko.... nie rozumię o co ci chodzi. Pisze jak jest....
P>S> A polskie litery to wina ustawien kompa ;) |
|
|
|
| ~~ | |
|
|
|
po twoim pisaniu Elka mogę napisać twoje nazwisko
|
|
|
|
| ~~Elka | |
|
|
|
i co się czepiacie???? pisze co myślę i już.... Nie wszyscy w tym mieście tylko narzekają że jest im źle .... sa przecież także zadowoleni ludzie.
|
|
|
|
| ~~ | |
|
|
|
Jak idziesz wykladac towar to nawet nie jestes pracownikiem tesco tylko firmy ktora cie tam wysyla np Lider Service. Jak mi jeden pracownik z tesco powiedzial ci co przychodza sa po to by zapierdlalac za tych co sa pracownikami tesco.wiem bo pracowalem
|
|
|
|
| ~~ | |
|
|
|
buhahah dobre
pracownicy Tesco są zwłaszcza po to żeby wykładać towar a ludzie z agencji takich jak Lider są tylko do pomocy
|
|
|
|
| ~~ | |
|
|
|
buhahah dobre
pracownicy Tesco są zwłaszcza po to żeby wykładać towar a ludzie z agencji takich jak Lider są tylko do pomocy tylko pracownicy lidera robia wiecej przez noc niz pracownicy malego tesco przez dwa tygodnie bo na nocki przychodza pijani przydal by sie im alkomat |
|
|
|
| ~~? | |
|
|
|
z tego co ja wiem to niekturzy pseudo kierownicy w malym tesco przychodza pijani na nocna zmiane. dobrze ze jest lider serwis to ma kto towar wylozyc
|
|
|
|