NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
« 1 2 3 4 »
gdzie sie mieści Health & Beauty\" Grzegorz Ryński,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 07:00  
Nic wspólnego z tematem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 07:00  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 08:18  
Faktycznie lekki syf sie tu zrobił;) niedlugo byśmy zrobili tutaj druga zabawe w skojarzenia i z wątku o saonie opieknosci wyszedlby przepis na budynsmiech2

Ale do rzeczy..... z tego co widze co ifeelgood tez pisze, ze ten salon byl zamkniety, heja do niego poszla zastala drabiny.... więc..? Pani Paulino coś mi tu nie pasuje może Pani wyjaśnić tę sutuację?good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 08:36  
powiem szczerze że mi się też ta cała sytuacja nie podoba... naskoczyliście na dziewczyne jakby komuś krzywde zrobiła, a ona po prostu wyraziła swoje zdanie. Swoją drogą na jakiej podstawie to robicie to nie wiem. Z tego co tu czytam to wychodzi na to że popieracie tylko jedną strone. Trzeba być bezstronnym kochani jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 08:46  
Masz pluusia racje:( i dodatkowo czuje sie winny bo sam ją skrytykowałem co prawda zoistalo juz to usuniete, ale zjechalem ja za planetke itp itd:(

Dlatego teraz czekam na odpowiedź Pani Pauliny... proszę nam wyjasnić tą sytuację.. czy to prawda ze w piatek o 12 30 salon był zamkniety? Moze Pani bezczelnie nas wszystkich kłamie i sie smieje, ze dlaismy sie zalpac jej marną historyjke

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 09:04  
polarny nie wciskaj mi nie mojego tekstu w moje palce, nigdzie nie napisalm ze salon byl zamkniety :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 09:12  
Panna_pina -> najlepiej wszystko pousuwać no nie? To gdzie mam sie wypowiedzieć jak nie na forum? Wypowiadaj sie na forum... w watku o salonie piszemy o salonie w watku o nauce piszemy o wyksztalceniuSama piszesz posty, które nie mają nic wspólnego z tematem, ale najlepiej to jest usunąć czyjeś a swoje skasować, żeby nie było :]Moje posty nie na temat, ktore pisalam z ifeelem zostaly usuniete i sie nie wypieram ich...
Szkoda, że taki moderator sie trafił... Już nie będę więcej korzystała z forum, gdyż nie można tu wyrazić swojej opinii i wejść w dyskusję z innymi użytkownikami forum, gdyż przyjdzie sobie taka panna_pina i wsztstko pokasuje.
Nie "sobie kasuje" tylko moderuje po to, aby watek o salonie byl watkiem o salonie. Proponuje odwiedzić jakies inne forum, tam ludzie zwaracaja uwage nawet na to, ze zdanie nie zostało zaczete z duzej litery. Jeżeli dyskusja jest o salonie healt&beuty to trzymamy sie salonu...takie zasady obowiazuja na forum. Wyrazanie swojej opinii? W wymoderowanych postach nie było żadnych opinii

plusia21 -> ja niejako przeprosiłam hejaa. Niestety wielce wszechmocna panna_pina stwierdziła, iż jest to niezgodne z tematem i moje wypowiedzi zostały usunięte.

A żeby nie było, że niezgodne z tematem, to dopiszę, że sama jestem ciekawa jak sprawa wygląda i pojade sobie dzisiaj na saunę do P. Paulinyumiech

A teraz sobie to skasuj ;]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 09:16  
CYTAT
tak zarzucilem radosc bo nie wystarczyl jeden temat w ktorym zostalismy poinformowani o tym ze h&b zostalo zamkniete,

o to mi ifeelu chodzijezyk

PS. droga Dzastino..... posty ktore pisalismy na hejaaa były bez sensu i zaśmeicily caly ten watek....tak jak Ci panna radzi odowiedż jakies inne forum wejdź w jakis watek i napisz ze autor jest bezmozgiem bo cos tam i zobacz jaka bedzie reakcja moderasmiech2 ososibscie uwazam ze to bylo bez sensu i tylko biednej dziewczynie sie od nas oberwało...
No, ale Ty bys chciala pisać co Ci slina na jezyk przyniesie zanizac poziom i oczywiscie nikt nie ma prawa zwrocic uwagi? Moje posty tez zostaly wymoderowane z czego sie nawet ciesze... tylko roznica polega na tym ze ja rozumiem co to znaczy pisanie nie na temat i zasmiecanie forum bo korzystam tez z innych forow i nigdzie indziej bym nawet nie napisal ze "weekend w planetce to obraza" w watku o salonie pieknosci bo wiem ze zostaloby to usuniete i dodatkowo dostalbym upomnienie..

oczywiscie czekam na wiesci na temat slaonu h&b ;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 09:38  
ehh ziom, przecie ja tego nie potwierdzilem ani nie zaprzeczylem jezyk bo pojecia nie mialem :]
p_p nie pisz o tym feelu tyle, bo ktos gotow pomyslec ze sie lubimy, invx bedzie zazdrosny i zbanuje mnie calego :]
dzastina za takie gadki jak te nasze na normalnym forum polecialyby pewnie ostrzezenia :] i wszystko zostaloby wywalone
a tu masz pieknym oczojebnym rozem wytluszczone, posty nie sa skasowane, do statystyk sie liczy kolejna zaroweczka sie zapali ^^ same plusy

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 09:42  
Ano masz racje nie napisales nigdzie sorki;) moja zla interpretacjasmiech2 a najlepsze jest to, ze dalej nie wiemyu co z tym salonem.......;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 09:45  
Dzastina - droga wolna, śmietnika na forum robić nie będziesz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 09:55  
masakra co tu sie teraz dzieje... salon był jest i bedzie czynny od godziny 9:00 do 18:00 .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 09:56  
ja również czekam na "recenzję" Dzastinki umiech i myslę że będzie uczciwa i wkońcu się dowiemy jaka jest prawda umiech lubie rzeczy wypróbowane już przez kogoś i znać opinie innych, dlatego sama skorzystam.

A więc poli88 dobra reklama się udała na forum... szczerze to mam dziwne wrażenie że konto zostało założone po to właśnie by od czasu do czasu przypominać o istnieniu salonu, bo tak wynika z twoich postów. Myślę że jednak lepiej by się opłaciło zainwestować w "prawdziwą reklamę" a nie potrzebnie wdawać się w takie dyskusje. Dużo można z nich wywnioskować o człowieku.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 10:00  
a dlaczego mi Dzastine zaspamowało umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 10:54  
CYTAT
.

A żeby nie było, że niezgodne z tematem, to dopiszę, że sama jestem ciekawa jak sprawa wygląda i pojade sobie dzisiaj na saunę do P. Paulinyumiech

zapraszam umiech prosze przynieśc ze soba 2 ręczniki i klapki umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 10:59  
nie wiem po co wogule ta dyskusja ... komus sie wydawało ze salon splajtował ... tak nie jest dlatego starałam sie wyprowadzic ludzi z błędu ... a czy to przyja do wiadomości czy nie to juz nie mój interes ... więc jeśli ktoś nie moze trafoć do salonu juz inna bajka ... jak dana osoba chce naprawde skorzystac z naszych usług to trafaia tu bez problemu... wystarczy popytać ludzi...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 12:29  
plusia21 -> takie życie :]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 13:34  
CYTAT
więc jeśli ktoś nie moze trafoć do salonu juz inna bajka ... jak dana osoba chce naprawde skorzystac z naszych usług to trafaia tu bez problemu... wystarczy popytać ludzi...

Nie wiem może jak napisze dokładnie gdzie byłam To Pani się wreszcie wypowie dlaczego w środę jak i piątek było zamknięte i nic oprócz gratów przez drzwi, które były zamknięte nie było widać.Może dzisiaj Pani otworzy jak ludzie z forum będą chcieli sprawdzić jak jest naprawdę. Nie wiem i nie chce już wiedzieć chciałam być uczciwa. A więc ul. Poniatowskiego 8. Na górze jak się wejdzie po schodach to po prawej stronie na przeciwko jest solarium.
Przepraszam was wszystkich żegnam się. Zbyt dużo czasu zabiera mi to forum. A w końcu jest rok szkolny i trzeba się uczyć a dzień wolny mam od przyjemności a nie od wdawania się w jakieś dyskusje. Wiem swoje i będę się tego trzymać. Pozdrawiam Cieszę się tylko z tego że w końcu zrozumieliście o co w tym wszystkim chodziło bo przecież nie o to żeby jeździć po mnie jak po starej ku.... Miałam prawo się wypowiedzieć w końcu forum publiczne.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 14:23  
nie wiem o której byłaś w środe ale w piatek o 12:30 było npewno czynne !! miałam wtedy klienke , a na dodatek może to potwierdzić moja stażystka która przychodzi do pracy na 12:00 ... więc daruj sobie takie gadki... pozdrawiam !!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 14:38  
No i tu jest najlepszy przykład , że usuwa Pani posty przed momentem napisała poli88 że powinnam się udać do psychologa tym samym obrażając moją osobę. Ja każdego kogo uraziłam przeprosiłam w tym tez Panią tego samego żądam od Pani. Skoro ma Pani tak dużo klientów to dlaczego siedzi Pani cały czas na forum?? Być może dlatego że salon jest zamknięty??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 14:52  
CYTAT
Skoro ma Pani tak dużo klientów to dlaczego siedzi Pani cały czas na forum?? Być może dlatego że salon jest zamknięty??

o to jest dobre, prosto w zebro ^^

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 15:00  
heheheheehh hejaa umiech zabiłaś wszystko tym tekstem! pozdr

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 15:04  
ja i mój chłopak korzystamy z usług Pani Pauliny średnio raz na 2 miesiące i jesteśmy bardzo zadowoleni umiech i nie zdarzyło się tak żebyśmy "pocałowali klamkę" ;)) A na marginesie, warto zapisywać się wcześniej na tego typu usługi, żeby uniknąć takich sytuacji umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 15:40  
moze i tak napisałam ale nie zapominaj tez o tym ze napisałam ze "nie chce nikogo obrazic ale..." a jeśli chodzi o siedzenie na necie nie kazdy moze sobie pozwolic na internet w pracy moja droga...
zreszta szkoda mojego czasu na takie rozmowy ... najpierw skończ liceum a pózniej możemy pogadać o cięzkiej pracy... pozdrawiam!!!

A co to ma wspolnego z tematem?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 16:05  
poprosimy o lepsza kontre :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 16:08  
ale jaką kontre ?? nie mam zamiaru nikomu niczego udowadniać ... juz raz napisałam salon BYŁ!!! JEST!!! i BĘDZIE!!! otwarty !!! i nie mam sie zamiaru wdawać w pyskówki z "jakimiś" licealistkami... pozdrawiam umiech

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »