NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
« 1 2 3 4 »
gdzie sie mieści Health & Beauty\" Grzegorz Ryński,
ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 22:37  
:-)

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 22:37  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 22:51  
no sory, ale jak ktoś pisze na inną osobę iż" tak się naćpała lub upiła,że żyje nie w tej rzeczywistości " to nie jest obraza? Albo ze jest po "zawodUwce" a rzeczywistości jest inaczej? Nie wiesz jakie ma wykształcenie więc po co w ogóle o tym wspomnać? Ale musiałaś się pochwalić wszem i wobec, że Ty będziesz miała średnie.
Ja nie wiem jak mogłaś "wywnioskować z tego co ktoś pisze" brak wykształcenia Pauliny. Jeszcze chciałam Ci zaznaczyć, iż osoby, które pracują w zakładach kosmetycznych, fizjoterapeutycznych, salonach spa itp. muszą być odpowiednio wykształconeumiech
Twoje wypowiedzi świadczą tylko o Twoim poziomie intelektualnymumiech A wedle Twojej zasady, ja mam WYŻSZE więc nie będę się wdawać w dyskusję z dziewczyną, która jeszcze nie ma nawet średniego :]

I jeszcze w dodatku usuwasz komentarze, które napisałaś umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Wrz 2010r. 08:24  
CYTAT
a mnie sie zdaje ze hejaa to jakas pipa z konkurencjismiech2

PS. Pani Paulino macie moze stronke www?umiech bo ja soobiscie pierwsze slysze o czyms takim jak health&beuty;)

www.hbshop.pl umiech (strona jeszcze jest w rozbudowie)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Wrz 2010r. 08:41  
Moderowano-Kolego... na temat, a nie o wykształceniu

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Wrz 2010r. 10:15  
Jeszcze tylko jedno każdy stara się pokazać, jaka to ja nie jestem wredna. Ale tak nie jest zauważcie, że PYTANIE BRZMIAŁO GDZIE SIĘ MIEŚCI Health &Beauty Grzegorz Ryński. Ktoś podał odpowiedź, że na Poniatowskiego 8. Chcąc skorzystać z usług poszłyśmy pod wskazany adres okazało się, że kiedyś było coś takiego ale teraz są puste ściany. Więc ja odpowiedziałam tylko na pytanie, że pod tym adresem jednak nie można skorzystać z usług tego salonu. Nikt nie pomyślał o tym , że skoro ich tam nie ma może się przenieśli. A skoro właścicielka poinformowała, że nadal tam jest ten salon to chciałam zaznaczyć , że skłamała, bo sprawdziłam osobiście pragnąc skorzystać z usług salonu. A przy okazji Pani Paulina tez usuwa swoje komentarze.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Wrz 2010r. 10:54  
CYTAT
A skoro właścicielka poinformowała, że nadal tam jest ten salon to chciałam zaznaczyć , że skłamała, bo sprawdziłam osobiście pragnąc skorzystać z usług salonu. A przy okazji Pani Paulina tez usuwa swoje komentarze.

salon nadal istniueje tylko w dalszej części lokalu... pierwsza jest pusta gdzyz sklep który tam był został przeniesiony... wiec jak sprawdzasz coś to rób to dokładniej ... a ja postów nie usuwam bo nie pisze nic co by mogło kogos obrazic ...pozdrawiam ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Wrz 2010r. 11:08  
Oki Chyba już przeprosiłam tak??Każdego kto poczuł się dotknięty). Nie chcę marnować weekendu ani sobie ani Wam także już się nie będę wypowiadać . Pozdrawiam. I życzę miłego weekendu;-))

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 10:45  
Moderowano-nic wspólnego z tematem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 14:47  
Nic wspolnego z tematem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 16:57  
Nic wspolnego z tematem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 18:01  
Nic wspolnego z tematem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 19:09  
witam nie wiem jak sprawa wyglada z samym salonem H&B ale o profesjonalnosci i systematycznosco Grzegorza moge powiedziec wiele a to dla tego ze widze go codziennie w klubie ''Kaito'' ze swoimi klientami, ktorzy korzystaja z jego uslug, sa to zarowno kobiety jak i mezczyzni!! Jakas gówniara pluje na kogos nie zdajac sobie sprawy jakie trudne jest prowadzenie takiej dzialalnosci, zreszta nie tylko takiej i pomowienie pod adresem ludzi taka dzialanosc prowadzacych, w kazdym gownianym kłamstwie jest watek ktory zapadnie komus w pamieci i fama idzie dalej, zanim kiedykolwiek cos napiszecie, bluzgajac ludzi anonimowo w necie zastanowcie sie dzieci neostrady.Albo wyjdz zza komputera i idz powiedz komus co myslisz prosto w oczy!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 21:38  
W drodze wyjaśnienia Broń Boże nikt tutaj nie powiedział, że Pan Grzegorz jest nieprofesjonalny w tym co robi, wręcz przeciwnie słyszałam dużo dobrego więc chciałam skorzystać z usług a, że słyszałam ze na miejscu jest sauna z której chciałam z przyjaciółką skorzystać i fryzjer to pomyślałam , że po co chodzić w dwa różne miejsca jak mam wszystko w jednym. Ale już jak wspomniałam na początku nie mogłam skorzystać bo zastałam puste ściany skoro poli88 powiedziała , że jest właścicielką i napisała , że salon jest otwarty to się wkurzyłam , bo byłam i był zamknięty.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 21:40  
To w końcu ten salon jest otwarty czy zamknietysmiech2 o ktorej tam bylas i kiedyjezyk poli jako wlascicielka powinna wiedzieć czy jej salon był wtedy otwarty czy niesmiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 21:43  
Byłam w środę i było zamknięte ale Pani Paulina napisała , że otwarte więc poszłam drugi raz w piątek z przyjaciółką ok 12;30. Drzwi były zamknięte w środku pusto jakieś graty tylko drabina reszcie się nie przyglądałyśmy. Poszłyśmy się umówić do fryzjera i na saunę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 21:47  
W takim razie droga Pani Paulino czy to prawda ze salon byl zamkniety?

Droga heja zauwaz ze moglas mies pecha i byl zamniety tylko dlatego ze ktos wyszedł;) to jeszcze nie zonacza ze salonu nie majezyk tym bardziej ze Pani Paulina napisala ze w tej 1 czescio byl sklep i to co widzialas to pozostalosc po sklepie;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 22:01  
Tak czytam teraz te wszystkie posty...i sie zastanawiam o co w ogóle ta afera...? Dziewczyna powiedziała swoje zdanie a wszyscy po niej pojechaliśmy :/ Forum publiczne chyba jest od tego aby wyrażać swoją opinię. Może faktycznie było zamknięte? Albo może poszła do tego sklepu, który jest nuieczynny? Aż z tego wszystkiego sama tam jutro pojadeumiechAdres poproszęumiech

CYTAT
Jakas gówniara pluje na kogos nie zdajac sobie sprawy jakie trudne jest prowadzenie takiej dzialalnosci

Nikt na nikogo nie pluje (no chyba że my wszyscy na hejaa)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 22:06  
Poniatowskiego 8

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 22:11  
masz Dzasta troche racji:(

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 22:15  
racja okropni jestescie :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 22:16  
tak wlasnie czytam to wszystko po kolei i widze zoe Ty drogi ifeelu neswiadomie rozpęales wojnesmiech2 hejaa tylko napisała ze salon zamkniety a Ty jej zarzuciles ze w jej poscie jest radośc-mamy więc winnego całego zamieszaniaumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 23:11  
p_p troche sie wahalem czy odpisywac, nie lubie jak ktos z kilku kont korzysta i na kazdym jest ciut inny :] ale niech strace, tak zarzucilem radosc bo nie wystarczyl jeden temat w ktorym zostalismy poinformowani o tym ze h&b zostalo zamkniete, tylko zostal podbity kolejny starszy niz dziadek mroz, post byl bardziej radosny od tego, posprzatal to zdaje sie jacek :] uwazasz ze 2 posty tej samej tresci wniosly wiecej ? czuwalem tylko nad porzadkiem na forum :]
btw nie trzeba bylo edytowac wcale sie nie obrazilem na poprzednia wersje :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 23:25  
Może mnie wkońcu ktos oswieci czy to H&B jest otwarte czy zamkniete??? bo nie powiem, ze zrobilo sie dosc ciekawie;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2010r. 23:57  
Wszystko nie na temat zostało wymoderowane, nie bedziemy dyskutować o cpunach i wyksztalceniu a tym bardziej czy planeta to obraza;)

Ifeel-dajmy ludziom kontunuować watek salonu health&beauty... tylko na temat proszę;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2010r. 00:13  
poli do zumi dodaj to health & beauty, nic nie kosztuje, a sie zdac moze :]

p_p wymoderowalas ze mucha nie siada ^^

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »