NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
1 2 3 4 »
gdzie sie mieści Health & Beauty\" Grzegorz Ryński,
ff
Wysłany: 18 Lut 2010r. 19:51  
Witam
mam pytanie w którym miejscu jest Health & Beauty" Grzegorz Ryński.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Lut 2010r. 19:51  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2010r. 19:56  
NA Poniatowskiego za europejską uśmiech

Prywatna wiadomość 

HBS
HBS
HBS
ff
Wysłany: 1 Marz 2010r. 13:42  
Health and Beautygood
Poniatowskiego 8
nr tel. 696-109-615

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Marz 2010r. 20:01  
Witam,
czy ktoś był w Health & beauty i korzystał z usług Pana Grzegorza i może wypowiedzieć sie na ten temat? ;)

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 1 Marz 2010r. 22:37  
Ja nie korzystalem ale pozdrawiam szefowa umiech smiech2 Kiedys sie pewnie wybiore na jakis biuti

Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Wrz 2010r. 19:26  
korzystam, nadal mimo ze sie przeprowadziłem do rzeszowa,
Grzegorz robi wszystko profesjonalnie i przedewszyskim ma doswiatczenie wtym, co robi. Polecam go serdecznie i wiem co mówie o znam go osobiście z siłownie Kaito team do której serdecznie zaprasza.

Rudy

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Wrz 2010r. 23:15  
nie można już skorzystać z ich usług tzn Grzegorza i Pauliny,

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Wrz 2010r. 23:51  
CYTAT
nie można już skorzystać z ich usług tzn Grzegorza i Pauliny, bo splajtowali

ile radosci w tych 2 postach widac ^^

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Wrz 2010r. 06:56  
w jednym bo drugi odkop był nie na temat. Taki naród ile frajdy że komuś się nie udało

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Wrz 2010r. 11:20  
udało sie udało umiech z tej strony wspomniana Paulina umiech nikt nie splajtował umiech salon nadal czynny tylko był chwilowy remontowany co wskazuje na rozwój firmy a nie na upadek... a "uczynnym " dziekujemy za reklame umiech pozdrawiam i zapraszam umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Wrz 2010r. 11:27  
to gratulacje :] a co niektorym niech zeby zgrzytaja :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Wrz 2010r. 11:35  
dziekujemy bardzo i oczywiście zapraszamy !! umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 14:57  
Skoro jest czynny to dlaczego dzisiaj był zamknięty i nic tam nie było. A i to żadna zawiść tylko informacja, że jednak nie można skorzystać już ich usług.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 15:22  
moja droga "hejaa" jestem właścicielka tego salonu wiec chyba wiem lepiej czy salon funkcjonuje czy tez nie ... a jeżeli chodzi o reklame to nie ja załozyłam ten temat na forum jak sama jesteś (moze) w stanie zauważyc... a salon dziś czyny jest od 11:00 i mozna z naszych usług korzystac w dalszym ciągu ... pozdrawiam umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 16:15  
Byłam tam 0 12;30 i jeżeli by było otwarte to mogłabym wejść tak?? A nie ,, pocałować klamkę" i zobaczyć rozwalone wszystko , pustkę i nikogo w środku. A tak przy okazji poćwicz ortografię - zauważyć pisze się przez ,,u". PS- Wniosek z tego taki, że nie można skorzystać z waszych usług.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 16:32  
zazdrośc w oczy kole ze komuśsie udało w tak młodym wieku... a jeśli nadal sadzisz ze kłamie to przyjdz teraz do salonu to pogadamy w 4 oczy... pozdrawiam...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 16:43  
No ciekawa jestem skąd wiesz kim jestem skoro ja Ciebie nie znam. Chciałyśmy z koleżanką skorzystać z waszych usług. A tu taka klapa i nic. Nie chce mi się dwa razy chodzi w to samo miejsce tylko po to by Tobie coś udowadniać nie mając z tego żadnego pożytku zwłaszcza, że już skorzystałyśmy z sauny u Pana Goli, a do fryzjera jesteśmy umówione w Pracowni Fryzur MB. Polecam serdecznie było super. A jeśli jesteś w młodym wieku i coś Ci wyszło to gratuluje.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 16:53  
Tak czytam wasze wypociny i tak sie zastanawiam to, ze ktos zrobil blad ortograficzny to znaczy ze juz jest bee i nie potrafi robic tego co robi ? Po co ortografia do salonu pieknosci ??

Po 2 moze pisalo na drzwiach ciągnac a wy zamiast pociagnac klamke kleknelyscie i otworzylyscie usta ??

Po 3 moze pracownica lub wlascicielka wyszla do sklepu, toalety czy zalatwic wazna sprawne odnosnie rachunkow, rodziny badz pracy ??

Po 4 Tak jak napisala poli88 trzeba miec nie lada odwage by pisac w necie umiech Idzcie tam i porozmawiajcie z nia a moze dostaniecie rabat za szczerosc jezyk albo cos innego

Po 5 Jezeli byl burdel i drzwi zamkniete to moze w srodku sie dzieje cos zlego ? Napad badz wlamanie ? Ale szanowne oburzone klientki nie pomyslaly... aby pomoc umiech

I na koniec the winner is ... Bar A&J na porebach jezyk zawsze czynny i nikt nie narzeka umiech

Jezeli chodzi o tego posta napisalem go w sposob humorystyczny bo tak odebralem spor oby dwóch stron. Pozdrawiam wlascicielke jezyk jeszcze nie korzystalem z uslug takze polecal nie bede za wczasu jezyk

Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 17:11  
Virus dobrze "powiedziane" z mojej strony było by na tyle umiech zainteresowanych zapraszamy i pozdrawiamy umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 17:27  
Tak faktycznie żeby prowadzić salon fryzjerski nie trzeba zbytniej wiedzy i kończenia jakiś szkół wystarczy zawodówka. Tyle , że nie miło się czyta coś co w oczy kole tzn; błędy!!
A jak pisałam nie będę już tam chodzić, bo skoro właścicielka kłamie i nie potrafi się przyznać do porażki to ciekawe jaką fryzurę by nam zrobiła ( chyba byśmy wstydziły się pokazać gdziekolwiek) A z sauny jak już wspominałyśmy skorzystałyśmy u Pana Goli jest rewelacja. A&J tez polecamy tanie piwko, smaczne jedzonko i ludzie spoko :-)No i zawsze otwarte :-)) nie będę się już wypowiadać w tej sprawie, bo to się staje nudne. POZDRAWIAM ;-))

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 17:50  
CYTAT
Tak faktycznie żeby prowadzić salon fryzjerski nie trzeba zbytniej wiedzy i kończenia jakiś szkół wystarczy zawodówka. Tyle , że nie miło się czyta coś co w oczy kole tzn; błędy!!

nie wiem jak tam jest z tym salonem, ale zanim zaczniesz kogos poprawiac to upewnij sie ze sama masz poprawnie, pozniej wyglada to naprawde slabo, w domach bedzie sie smialo z ciebie cale forum i nowe konto trzeba bedzie zalozyc :] "nie milo" to sie razem siostro pisze :] moze pochwal sie ile szkol ty skonczylas, az ciekawy jestem ? ;] firefox nie podkreslil na czerwono i czulas sie bezpiecznie ?:] btw jezeli strzyzenie jest takie proste to dlaczego chodzisz do fryzjera? niech cie kolezanka ogoli, jak zdolna to od reki pewnie by jej wyszlo :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 20:42  
CYTAT
Tak faktycznie żeby prowadzić salon fryzjerski nie trzeba zbytniej wiedzy i kończenia jakiś szkół wystarczy zawoduwka. Tyle , że nie miło się czyta coś co w oczy kole tzn; błędy!!
A jak pisałam nie będę już tam chodzić, bo skoro właścicielka kłamie i nie potrafi się przyznać do porażki to ciekawe jaką fryzurę by nam zrobiła ( chyba byśmy wstydziły się pokazać gdziekolwiek)Ups bym nie zauważyła w końcu Pani Paulina się przyznała, że nic oprócz syfu i brudu po czymś co tam było można zobaczyć. A z sauny jak już wspominałyśmy u Pana Goli jest rewelacja. A&J tez polecamy tanie piwko, smaczne jedzonko i ludzie spoko :-)No i zawsze otwarte :-)) nie będę się już wypowiadać w tej sprawie, bo to się staje męczące udowadniać właścicielce, że jednak nie ma tego co powinno się zastać. Chyba, że tak się naćpała lub upiła, że żyje nie w tej rzeczywistości i jeszcze o niczym nic nie wie ??? Ciekawe ?? POZDRAWIAM ;-))

SIĘ PISZE PRZEZ "Ó". Jezu kogoś uczy ortografii a sama nie "umi"...normalnie RZal :/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 21:12  
a mnie sie zdaje ze hejaa to jakas pipa z konkurencjismiech2

PS. Pani Paulino macie moze stronke www?umiech bo ja soobiscie pierwsze slysze o czyms takim jak health&beuty;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 22:19  
Nie jestem żadną konkurencją chciałam skorzystać z ich usług skoro tak piszą, że wszystko jest w jednym miejscu i super a okazało się, że pod tym adresem nic nie ma tylko puste ściany. Wydawało mi się, że tu chodzi o prawdę. I o jakieś usługi warte polecenia, co oznacza również z których można skorzystać. A okazuje się, że nie można więc chciałam poinformować, że chciałyśmy skorzystać, ale się nie da skorzystać z czegoś czego nie ma !Jeszcze tylko jedno sprostowanie ja nikogo nie wyzywam wnioskuję z tego co ktoś pisze. A Twoja sugestia co do obrażania z mojej strony kogokolwiek jest mylna. Nie śmiałabym nikogo obrażać. JEŚLI KTOŚ SIĘ POCZUŁ OBRAŻONY TO BARDZO MI PRZYKRO NIE MIAŁAM TEGO NA MYŚLI I PRZEPRASZAM.Z mojej strony to koniec tematu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2010r. 22:27  
CYTAT
PS -jestem w liceum więc dla zainteresowanych ja przynajmniej będę miała średnie. Pozdrawiam

Twoje średnie nie oznacza że jesteś mądraumiech Moim zdaniem powinnaś się cofnąć do "zawodUwki". Ja mam wyższe i sie nie chwale ani nikogo nie krytykuje, ani przede wszystkim nie wyzywam od niedouczonych :]
To by było na tyle. Heja(a)!

A i jeszcze jedno! Ciekawe skąd wiesz jakie wykształcenie ma Paulina? Przecież nie pisała o tym w żadnym poscie... Więc nie wiem skąd wywnioskowałaś, że jest po "zawodUwce". No chyba, że po tym, iż jest młodą kobietą i już posiada swój biznesumiech A to oznacza, że jest bardzo obrotna i pomysłowa. Twoje średni nic Ci nie da jeśli nie będziesz kreatywna. A jak na razie Twój charakter objawia się wyzywaniem innych przez Internet umiech

Prywatna wiadomość 

1 2 3 4 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »