|
|
|
Witam, dziewczyny, ktora z Was byla dzis na otwarciu? jak Wam sie podoba? Bo ja dzis bylam i szok..Scisk, pisk i duchota heh tyleeee ludzi..no ale uwazam, ze mozna fajne rzeczy kupic i niedrogo, a jakie sa Wasze wrazenia? A moze ktorys z Panow tez byl?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej no jeszcze nie byłam,ale się wybieram ale nic dziwnego że ścisk był-podobno ludzie już godzine przed otwarciem się w kolejce ustawiali
pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
|
|
hehehehe noooo, moze mysleli, ze nagrody dostaja pierwsze osoby...szok! Wybierz sie, wybierz Gabrysiu, uwazam, ze warto, moze akurat znajdziesz cos fajnego co Ci sie spodoba i za mala kase..
|
|
|
|
|
Witam
bylem dzis tam na otwarciu,masa ludzi i ciuchow fajne rzeczy mozna dostac i tanio.z ciuchow dostaniecie wszystko praktycznie,non stop donosily towar fajne laski |
|
|
|
|
CYTAT Witam bylem dzis tam na otwarciu,masa ludzi i ciuchow fajne rzeczy mozna dostac i tanio.z ciuchow dostaniecie wszystko praktycznie,non stop donosily towar fajne laski hehehehe o prosze, no i super |
|
|
|
|
hehe tak też myślalam że ludzi będzie full więc odłozylam sobie wizyte na inny raz ;-)
To jest siec dyskontów, w Rzeszowie są 3 lub 4 takie sklepy, zawsze jak jestem w rzeszowie to zaglądam do wszystkich i wracam z pełną reklamówką )) wiec jesli ciuchy beda takie jak w rzeszowie to naprawde fajne ciuchy za małą kasę mysle ze to wypali :] |
|
|
|
|
CYTAT hehe tak też myślalam że ludzi będzie full więc odłozylam sobie wizyte na inny raz ;-) To jest siec dyskontów, w Rzeszowie są 3 lub 4 takie sklepy, zawsze jak jestem w rzeszowie to zaglądam do wszystkich i wracam z pełną reklamówką )) wiec jesli ciuchy beda takie jak w rzeszowie to naprawde fajne ciuchy za małą kasę mysle ze to wypali :] hehehe ja dzis tez wracalam z pelna reklamowa ja nawet nie wiedzialam, ze maja sklepy w Rzeszowie, bo tez tam bywam, ale jak teraz bede to na pewno zagladne |
|
|
|
|
a są tam ciuchy dla dzieci?
|
|
|
|
|
CYTAT a są tam ciuchy dla dzieci? tak, są... |
|
|
|
|
Dla dzieci jest masa ciuchow,
Z tego co wiem to jest okolo 20 sklep tego samego goscia i tez mi sie zdaje ze wypali,na otwarcie oplacalo sie pojsc chociazby po to zeby zobaczyc jak ludzie walcza o stara torebke |
|
|
|
|
a gzie to jest dokładnie. na niezłomnych czy koło zółtego fraca
|
|
|
|
|
heheee, wygląda mi to na monolog,hehhee
|
|
|
|
|
CYTAT a gzie to jest dokładnie. na niezłomnych czy koło zółtego fraca na gorce,kolo toyoty salonu,w budynku fracka |
|
|
|
|
jutro sprawdzę jaki towar tak chwalicie że jutro z samego rana jadę
|
|
|
|
a orientuje sie ktoś kiedy będą nowe dostawy ?
i jakie ceny sa ciuszków dla małych dzieci/niemowlaków ?? |
|
|
|
|
CYTAT a orientuje sie ktoś kiedy będą nowe dostawy ? i jakie ceny sa ciuszków dla małych dzieci/niemowlaków ?? Nowe dostawy są w środę, czwartek, piątek i sobotę, natomiast w poniedziałek jest -50%, a we wtorek wszystko po 1 zł.. A jeśli chodzi o ceny ciucszków dla maluszków to niestety, ale się nie orientuje.. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ...na otwarcie oplacalo sie pojsc chociazby po to zeby zobaczyc jak ludzie walcza o stara torebke... kiedyś wracałem z imprezy (dawno temu) a po stronie "rynku" pod wiaduktami stoi bus a w koło masa ludzi. w busie stoi gość i rzuca worami z "ciuchstwem" a hołota bicie, pranie i wyrywanie o wyzwiskach nie wspomne,jeszcze gorzej jak za komuny zianie jak nic Errare humanum est. |
|
|
|
|
Ja najlepiej lubię poszperać pod wiaduktem bardzo niskie ceny i pan zawsze coś opuści. Ubieram się tam już od kilku lat i wiele osób pyta się skąd mam takie ciuchy. A w tych olbrzymich dyskontach wariatów z ludzi robią widziałam na własne oczy filmik nakręcony telefonem komórkowym przez panie pracujące tam jak ludzie się pchają szarpią.Później śmieją się z tego. Życzę udanych zakupów
|
|
|
|
|
Dokładnie Maja ja też tam byłam nie raz, tyle, że to ranne stawanie jest najgorsze i powiem, że tam można kupić dużo taniej i trafić również na fajne ciuchy
|
|
|
|
|
no pod wiaduktem to mnie jeszcze nie było ale słyszałam że tam to starsze babki walczą o worki z ciuchami świetnie to musi wyglądać !!! dziś byłam w tym dyskoncie no i muszę przyznać że reklamówke ledwo do domu doniosłam naprawde można wybrać, tylko że gorąco tam jest okropnie i ludzi dużo
|
|
|
|
no ja tam bylam i niestety, ale wojna jest! hehehehe rzeczy sa za grosze i czasem naprawde mozna trafic fajnie, dlatego stad te agresywne zachowanie straszych Pan [bo tam ich najwiecej]. Jeden Pan co tam sprzedaje ze swoja żona, jak placilam za rzeczy to pokazywal zonie, ktora to tak sie pcha i mowi, ze jak kon silna hehehe szooook
|
|
|
|
|
gdzie to jest wytłumaczcie i w jakich godz otwarte i dniach
|
|
|
|
|
Że się wam chce babrać w tym syfie Ja bym tego nie wziął nawet jakby dopłacali bleeee.....
I jeszcze dzieci w to badziewie ubierać?! |
|
|
|
|
Słuchaj 'kutak' jak jesteś tak bogaty to możesz sobie pozwolić Niestety nie wszyscy mają na tyle pieniędzy, żeby zapłacić rachunki, kupować jedzenie i ubrania dla siebie i dzieci a w tym sklepie było do dokładnie widać. Byłam na otwarciu ale powiem szczerze że ścisk był niesamowity. Najlepiej się wybrać gdzieś koło 13-14 jak starsze kobiety idą gotować obiad Ja kupiłam sobie 5 bluzek i sweterek i wszystko z formy 'atmosphere' i zapłaciłam za każdą rzecz w przedziale od 3 do 6 złotych. Naprawdę się opłaca bo rzeczy są super. A co do rzeczy dziecięcych to zależy bo śpioszki są po 1-2 zł a takie inne ciuszki na starsze dzieci są także niedrogie tak do 10 zł
Tak nawiasem siostra kupiła synowi adidasy z nike po 3 zł więc warto Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
|
|
Miałam to samo pisać pysiulka Ludzie czasem tak nic nie pomyślą i chlapną co bądź.. Nie dość, że bezrobocie wzrasta, zamiast lepiej to gorzej, szarość!
A wiesz co jest takiego suuuuper w dyskontach odzieżowych? To, że jak coś odstrzałowego znajdziesz to wiesz, że zaraz nikt takiego nie będzie miał, a nie tak jak kupując w sklepie, co piata osoba ma to samo heh, poza tym kupujesz za grosze i rzecz nie musi być w cale zniszczona, wystarczy wyprać :] |
|