Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ho Ho nie wiedziałem że tak wielu doktorów mamy w Stalowej woli A ilu jest profesorów? dwoje na pewno- lekarze medycyny profesorowie ale być może,że może 3-4 osoby Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
CYTAT Polecam dr Barbarę Śliż, z czystym sumieniem... przyjmuje w przychodni na Hutniczej. Pediatra i pulmonolog zarazem. oj Tylko nie ta pani, nie miła, ładuje antybiotyki czy potrzebne czy nie, sama nie ma dzieci więc co może wiedzieć o podejsciu do dzieci. polecam Dr Micał w przychodni na Ozecie.Zero antybiotyków, zawsze pyta co mamy w domu z lekarstw i to wykorzystuje, przemiła osoba. agatta |
|
|
|
|
Polecam także pediatre Dr Dąbka przyjezdza do domu prywatnie (dużo bierze) ale jest rewelacyjny . Pracuje w szpitalu w Nowej Debie i tam kieruje swoich pacjentów.
agatta |
|
|
|
|
Witam
A może polecicie kogoś z ambulatorium? pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT dr Szyszkowska!!widac ze czlowiek stworzony do tego zawodu!!jako dr rodzinnego polecam tylko Ja! Szyszkowska, Majer, Duda to lekarze z przychodni z Rozwadowa. omijać szerokim łukiem - ludzie nie dajcie sie nabierać!!! |
|