~~karo | |
|
|
:blee:Tusk: prawdziwi Polacy uczą swoje dzieci grać w piłkę
Premier Donald Tusk, który przebywa na Podkarpaciu, powiedział, że prawdziwi Polacy uczą swoje dzieci grać w piłkę. to znaczy ze jak ja ucze dziecko pływac to juz niejestem prawdziwym polakiem???? strzela beznadziejne teksty dla niemyślących dzieki gimnazjalistom mamy takiego Popapranca :blee:i anty polski anty-rzad...tesknie za PIS I NORMALNA POLSKA |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~pzzz | |
|
|
CYTAT tesknie za PIS I NORMALNA POLSKA Hmm to ci ktorym nic i nikt nie wmowi ze biale jest biale a czarne jest czarne?? |
|
|
~~POLKA | |
|
|
Ja też tęsknię za Pis i normalną Polską!,precz z POpaprańcami , precz z Donusiem
|
|
|
~~płaskaIsucha | |
|
|
ty niby polka , przeciez teraz tez możesz kraść, podsłuchiwać i zastraszać innych.
|
|
|
~~POLKA | |
|
|
Nie teraz czas na kłamstwa i oszukaństwa Donusia!!!!!!!!A Ty dalej wielbij Tuseczka, może Ci kolejną podwyżkę za to przysoli?
|
|
|
~~Rzetelny | |
|
|
"karo" popisał się niedokładnością w swoich zarzutach, otóż to zdanie zostało wyjęte z kontekstu. A mianowicie brzmiało to tak:
"- Zwracam się jako ojciec do wszystkich ojców - prawdziwi Polacy uczą swoich synów i córki grać w piłkę. Lepiej grać z dzieciakami w piłkę niż je bić. Lepiej wychowywać przez sport i miłość, niż przez przemoc - powiedział Tusk." Następnym razem przeczytaj uważnie artykuł zanim zaczniesz obrażać innych, karo. |
|
|
~~POLKA | |
|
|
On tylko gadać potrafi, parę czułych słówek i już ludziki leżą u jego stóp, on tak "pięknie mówi o wychowaniu i w ogóle" a co dobrego zrobił dla naszego kraju??nic!!!a jedynie go pogrąża coraz bardziej!!!
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
a na szczęście w SLD pojawił się Napieralski i wreszcie będzie normalna lewica
PO+PiS = AWS cztery udane reformy Buzka... policja polityczna PiS i dróżka do Torunia... "ułatwienia" kodeksu pracy PO Tak tak, SLD to rywin, PZPR, żydokomuna i diabły wcielone z widłami czerwonymi i ostrymi. Ale i tak są lepsi niż najniższe państwo świata i Donek |
|
|
~~wawa | |
|
|
znów głupie gadanie tylko, konkretnie, przykłady:co dobrego zrobiła lewica czy Po??????????????
|
|
|
~~karo | |
|
|
Ja chce prac dzieci po zadach, do skutku!!!! JAK JAREK MOWI ze jest tak dobrze to przeciez tak musi byc - jak nie jak tak!!!!
|
|
|
~~wawa | |
|
|
Dla przykladu podam dobre uczynki PIS:
* Kazde wiadomosci byly starannie rezyserowane przez odpowiednich ludzi (Ziobro i Kaczmarek) - nie bylo mowy o braku zetelnosci * Policja nie przychodzila w nocy tylko o swicie * Japka byly tanie * Nie bylo zeszytow, w ktorych ktos zapisywal wyjscia do WC!!!! |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT znów głupie gadanie tylko, konkretnie, przykłady:co dobrego zrobiła lewica czy Po?????????????? lewica: 1. Strategia dla Polski Kołodki. 2. Posprzątanie po zapędach Wałęsy na Piłsudskiego. 3. Przystąpienie do NATO. 4. Sprzątnięcie bałaganu legislacyjnego przed przystąpieniem Polski do UE. 5. Wprowadzenie podatku liniowego dla osób prawnych (19%). 6. Ulgi inwestycyjne dla inwestorów. a na lokalnym podwórku: rozbudowa infrastrukruty powiatowej w kadencji 2003-2007 i choćby niespotykany rozwój Rzeszowa za Ferenca a PO się zgadzam - są u władzy Przez Omyłkę |
|
|
~~wawa | |
|
|
CYTAT Dla przykladu podam dobre uczynki PIS: * Kazde wiadomosci byly starannie rezyserowane przez odpowiednich ludzi (Ziobro i Kaczmarek) - nie bylo mowy o braku zetelnosci * Policja nie przychodzila w nocy tylko o swicie * Japka byly tanie * Nie bylo zeszytow, w ktorych ktos zapisywal wyjscia do WC!!!! Dlaczego się za mnie podszywasz ????????????? To nie ja napis!!!!!!!!!, wymyśl sobie swój własny login!!!!!!!! i nie pisze się "japka" tylko "jabłka" matole!!!!!!! i nie podszywaj się za ludzi!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
~~calaprawda | |
|
|
Pewien fircyk bez krępacji,
Cud obiecał całej nacji. Trafnie uznał: - Lud to kupi! Lud naiwny, ciemny, głupi. No i młodzież uwierzyła, Do urn śmiało podążyła. I w Irlandii i w Londynie, dali wiarę Tuska minie. I ta z Wronek i z Pułtuska, Dała głos na Dona Tuska. No, nareszcie jest nadzieja! Naród wybrał czarodzieja. Media wielce mu pomogły Nawet Doda słała modły, "Niezależni" dziennikarze truli coś o Polsce marzeń. Bez Kaczora, Dorna, Ziobry... I wybrali, sługa Moskwy - w sam raz dobry.. To co najpierw obiecywał, Po wyborach odwoływał. Toż to kawał hipokryty, Rude włosy, wzrok kosmity. Serki, jabłka podrożały A indeksy pospadały! Studia płatne? Oszalałeś?!!! Polskiej biedy nie widziałeś?! Gdzie te drogi, gdzie podwyżki??? Niech wam starczy uśmiech płytki, Uścisk dłoni, ważna mina... Na szczęście: dzisiaj Don jest, po wyborach już go ni ma! : )) Olać pamięć i historię? Sprzedać się za mięsa rząd? Niech ci dziad opowie, Skąd w Warszawie tyle bomb. Przyjdzie czas na PO sąd! Chociaż rządzą ,nic nie mogą, nic nie wiedzą, NIC nie zrobią! Walka z PiS-em, punkt "programu" Gratuluję superplanu! Obiecanki się skończyły, Puste hasła poznał lud No i w końcu stał się cud: Czary mary : wieeeeelki smród! |
|
|
~~NIE POlszewikom | |
|
|
http://galba.blox.pl/2005/10/Tusk-Polskosc-to-nienormalnosc.html no i tak ten wasz cudak młodzieży naiwna
|
|
|
~~kaja | |
|
|
Fajny wierszyk, bardzo trafnie ujmujący całą sytuację!!!!
|
|
|
~~PIS | |
|
|
i teraz dobrze tym maturzystom co dzieki popaprancom niezalicza matury bo jakiś oszołom zle przygotowal pytania...chcieli to maja WSTYD MI ZA WAS NAIWNIAKI Z PO DALIŚĆIE sie zmanipulowac tv a oni z was sie teraz smieja tylko MY PRAWDZIWI I NORMALNI POLACY MUSIMY CIERPIEC PRZEZ TYCH cudakow
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT i teraz dobrze tym maturzystom co dzieki popaprancom niezalicza matury bo jakiś oszołom zle przygotowal pytania...chcieli to maja WSTYD MI ZA WAS NAIWNIAKI Z PO DALIŚĆIE sie zmanipulowac tv a oni z was sie teraz smieja tylko MY PRAWDZIWI I NORMALNI POLACY MUSIMY CIERPIEC PRZEZ TYCH cudakow a czym różni się prawdziwy i normalny Polak od nieprawdziwego i nienormalnego?? Odpowiedz proszę, bo coś mi tu nauką o rasie zalatuje |
|
|
~~Anty PO | |
|
|
CYTAT i teraz dobrze tym maturzystom co dzieki popaprancom niezalicza matury bo jakiś oszołom zle przygotowal pytania...chcieli to maja WSTYD MI ZA WAS NAIWNIAKI Z PO DALIŚĆIE sie zmanipulowac tv a oni z was sie teraz smieja tylko MY PRAWDZIWI I NORMALNI POLACY MUSIMY CIERPIEC PRZEZ TYCH cudakow Popieram PIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, a może odpowiem za kolegę: nienormalny to taki, który głosował na PO i teraz ma swoje cuda!! |
|
|
~~hehe | |
|
|
Hehehe, jak fajnie się czyta te posty napinaczy z PIS :haha:
Uważajcie żeby wam żyłka nie pękła! Capslock, mnóstwo wykrzykników - jakbym widział i słyszał Brudzińskiego, ten sam styl. I wciąż gadanie o cudach. Widać, że pisiaki są tak naiwni, że uwierzyli Tuskowi gdy mówił o cudach. Bo nikt kto głosował na PO nie robił tego dla jakichś cudów - tylko dla normalności. I nic tego nie zmieni, bo tak wkurzać ludzi jak to robią Kaczyńscy i ich przydupasy to nikt nie potrafi. Możecie krzyczeć ale i tak 50% jest za PO a 20 za PIS. A jak J.Kaczyński dalej będzie takie głupoty wygadywał jak ostatnio - "My wiemy, że my tych ludzi nie zmienimy. Oni się urodzili tam, gdzie się urodzili, ukształtowali się tam, gdzie się ukształtowali, ale powinni przynajmniej jakoś się dostosować do tego, co się nazywa kulturą klas wyższych" to PIS zejdzie do poziomu SLD, czego szczerze mu życzę. |
|
|
~~NIE POlszewikom | |
|
|
kliknij i poczytaj http://galba.blox.pl/2005/10/Tusk-Polskosc-to-nienormalnosc.html
|
|
|
~~gruixsi | |
|
|
ale szmata ruda precz z tego kraju żłobie!!!!!!
|
|
|
~~tak | |
|
|
hehe ty jestes niepowazny, własnie przez to ze głosowałes na popaprancow Polska straciła szanse byc normalnym krajem bo bardzo łatwo sie smiac z kaczynskich i ztego jak wygladaja albo powtarzacz bzdurne teksty niesiolowskiego i innych cudakow
ja niewiezyłem w cuda po bo to były tylko manipulacje tv zeby małolaty niznajace sie na polityce i ci wyznawcy tvn24 i wyborczej dali sie nabrac....kazdy kto wiedzial ze cuda tuska to brednie zaglosowal madrze na PIS w "czasach"kaczynskich robiono afere ze wszytskiego a dzisiaj mamy strajki jeden za drugim i media cichutka siedza odraacaja sie od waznych spraw i nieudolnosci rzadu po , zajmujac sie naprzyklad niemiecka reklama....(absurd) |
|
|
~~hehe | |
|
|
Do ~NIE POlszewikom - człowieku weź na luz! Nie wstawiaj wciąż tego samego linku. Słowa z przed 20 lat, wyrwane z kontekstu, cytowane z jakiegoś portalu dla narodowych oszołomów są niczym w porównaniu z tym co wygadują Pisowcy (jak np. powyżej ~gruixsi...). Ludzie juz tego nie trawią - wojna skończyła się ponad 60 lat temu, komunę pogoniliśmy 20 lat temu. W najbliższych wyborach będą głosować ludzie urodzeni już w wolnej Polsce i do nich nie trafią żadne narodowe bzdety, więc jeśli nie zmienicie podejścia do społeczeństwa to średnia wieku wyborców PIS bedzie szybko rosła ... aż wyginą jak dinozaury
Do ~tak - mówiąc że: "manipulacje tv sprawiły ze małolaty niznajace sie na polityce i ci wyznawcy tvn24 i wyborczej dali sie nabrac" obrażasz miliony ludzi! Czy uważasz, że wśród (jak podają statystyki) lepiej wykształconych, młodych ludzi głownie z dużych miast, czyli wyborców PO jest mniej osób znających się na polityce niż wśród osób z wykształceniem podstawowym, starszych z małych miast i wsi czyli wśród typowych wyborców PIS? Czy naprawdę TVN24, gdzie zapraszani są politycy ze wszystkich partii jest mniej obiektywne od TV Trwam, w której nigdy nie widziałem nikogo o poglądach innych od prowadzącego program księdza? (...a oglądam ten program często bo lubię się pośmiać) |
|
|
~~blackvader | |
|
|
Po pierwsze czemu krzyczysz w temacie posta. Trochę kultury, przeczytaj netykietę, np o tu:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta CYTAT :blee:Tusk: prawdziwi Polacy uczą swoje dzieci grać w piłkę Premier Donald Tusk, który przebywa na Podkarpaciu, powiedział, że prawdziwi Polacy uczą swoje dzieci grać w piłkę. to znaczy ze jak ja ucze dziecko pływac to juz niejestem prawdziwym polakiem???? strzela beznadziejne teksty dla niemyślących Apropo myślenia, to trochę sobie sam wymyśliłeś sens jego wypowiedzi. Logicznie rzecz biorąc nie ma wzmianki o tym ze ucząc dzieci pływać nie jest się prawdziwym Polakiem. Powiem więcej. Nawet nie mozna z tego zdania wywnioskować że "Jak nie uczę dzieci grać w piłkę to nie jestem prawdziwym Polakiem", bo byłaby to nadinterpretacja i w ten sposób to sobie mozna do każdej wypowiedzi cokolwiek dopowiedzieć. Nie czepiam się już nawet polityki, każdy może mieć swoje zdanie. Ale takie bezmyślne pisanie na forum i to w taki sposób że robi się z niego śmietnik jest karygodne i bardzo źle świadczy o autorze. |
|
|