NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
przeczytajcie co cudak powiedział buahahha,
~~hehe
ff
Wysłany: 2 Cze 2008r. 01:17  
~tak napisał: "ja niewiezyłem w cuda po bo to były tylko manipulacje tv zeby małolaty niznajace sie na polityce i ci wyznawcy tvn24 i wyborczej dali sie nabrac....kazdy kto wiedzial ze cuda tuska to brednie zaglosowal madrze na PIS"

A poniżej na filmie wypowiedź pani, znającej sie na polityce, która nie dała się zmanipulować tvn24 i wyborczej i głosowała mądrze na PIS:
http://pl.youtube.com/watch?v=gZvWVpL-8hE

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Cze 2008r. 01:17  

~~kajko
ff
Wysłany: 2 Cze 2008r. 03:47  
CYTAT
i teraz dobrze tym maturzystom co dzieki popaprancom niezalicza matury bo jakiś oszołom zle przygotowal pytania...chcieli to maja WSTYD MI ZA WAS NAIWNIAKI Z PO DALIŚĆIE sie zmanipulowac tv a oni z was sie teraz smieja tylko MY PRAWDZIWI I NORMALNI POLACY MUSIMY CIERPIEC PRZEZ TYCH cudakow

Do cierpiących Polaków, Polaków normalnych, przeżywających swoja polskość i normalność bardzo intensywnie i dogłębnie jak to tylko możliwe jest do przeżycia dla istoty ludzkiej, czyli Polaka, najwspanialszego produktu ewolucji, przepraszam boskiej kreacji, bo to Bóg stworzył Polaka na Swój obraz i podobieństwo, najpierw jest Polak, potem człowiek, prawdziwy człowiek to Polak, a najprawdziwszy z prawdziwych Polaków to mieszkaniec ziemi podkarpackiej, dopiero tu, na tej ziemi można być Polakiem o stuprocentowej zawartości polskości we krwi, to ziemia podkarpacka może wydać na pogański świat Istotę doskonałą w której genetycznie zaprogramowana jest prawda ostateczna, sens i cel istnienia ludzkości.

Dla tego przepraszam Was Polaków Prawdziwych w imieniu swoim i głupawych maturzystów i reszty hołoty zmanipulowanej w tak perfidny sposób przez wierno-poddańcze media , że bardzo zgrzeszyłem swoją naiwnością przeciwko prawdziwemu Narodowi polskiemu, utrącając tak wspaniałą, o nieograniczonej zdolności do czynienia dobra w naszym ukochanym kraju koalicję, koalicję o niespotykanym nigdy dotąd potencjale intelektualnym w historii światowej polityki jaką niewątpliwie była koalicja PiS, Samoobrona, LPR.

Przepraszam,że Andrzej Lepper, że nie uzdrowi naszego rolnictwa, że nie zgwałci już żadnej kobiety, przepraszam nie zatrudni w strukturach partii, że jednym nieodpowiedzialnym aktem wyborczym pozbawiłem polską administrację i politykę wspaniałych ludzi z Samoobrony , którzy tylko myśleli miedzy kolejnym orgiami z działaczkami o dobru naszego kraju. Renata Beger, Danuta Hojarska, Łyżwiński, Filipek takie umysły genialne po za głównym nurtem polityki, hańba i skandal wszystkim platformersom. Roman Giertych osierocił naszą oświatę, zapadnie się teraz ona w mroki średniowiecza, bez tego geniusz i młodzieży wszechpolskiej, dziatwa będzie się tylko nadawała do kopania rowów i zmywaka. Innych umiejętności nie zdobędzie, Gombrowicz zdemoralizuje je do reszty, wyrośnie nam zdemoralizowana antypolska banda homoseksualistów.

Ziobro nie zamieni kraju w ten sposób, że większość mieszkańców będzie siedzieć, a przeszczepy narządów będą mogły być wykonywane tylko w więzieniu, bo tam znajdą się jedyni zdolni do tego lekarze. W ten sposób zmniejszy się bezrobocie i wydatki na służbę zdrowia.

Przykro mi za utrącenie genialnej polityki zagranicznej Jarosława Kaczyńskiego, gdyby nie wygłup wyborczy maturzystów i im podobnych, Berlin i Moskwa skapitulowały by niechybnie przed naszą polityką historyczną, rurociągi gazowe i ropociągi układały by się pod dyktando minister Fotygi, a nasz głos w UE znaczył by dwa razy więcej niż Niemiec, nasz potencjał gospodarczy i polityczny kształtowałby oblicze całej Europy.

A tak, dupa zbita, przepraszam i żałuję za spartaczenie takiej dziejowej chwili, kiedy to Opaczność zesłała nam taki rząd i koalicję, bo na pewno ręka Boska miała w tym swój. udział.

ff
Wysłany: 2 Cze 2008r. 12:14  
donek liberalem dobre ^^
tylko UPR :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

~~kkool
ff
Wysłany: 2 Cze 2008r. 23:46  
powiem tylko tyle:

wiekszośc osob wypowiadajacych sie na forum niemapojecia o czym pisze albo perfidnie przeistaczaja fakty...

do kolesia bodajze hehe polacy zostali obrazenie to fakt ale na wlasne zyczenie glosujac na po , niezasłaniaj sie statystykami robionymi przez gazete wyborcza i tvn, bo piszesz durnote..własnie najwieksi profesorowie i studenci najbardziej renomowanych uczelni głosowali na Pis tylko przez taki plebs i naiwnych ludzi popaprancy sa przy władzy kolega wyzej mowi o wiezeniach....odpowiem tak nikt kto miałczyste suemienie niemusial sie obawiac wymiaru sprawiedliwosci, tylko kilku wysoko postawionych urzedasów bało sie o swoje tylki i przekrecilo kota ogonem a gupie ludzie to kupili ZAL MI WAS POPAPRANCY I CUDAKI
nienabijajac sie z kaczyński wskazcie jeden przykład co dobrego zrobiło po przez ten rok NIC , wszyscy strajkuja wszytsko idzie w gore ale media sterowane przez po siedza cicho i wola sie zajmowac glupotami i dalej was ogłupiaja naiwniaczki z po

za rzadow kaczynski racja byly klotnie ale miedzy politykami bo wiekszosc tych popaprancow i cudakow mialo cos na sumieniu a MY NORMALNI POLACY DZIEKLI TEMU MIELISMY CORAZ LEPSZE ZYCIE, w mysl powiedzenia\"GDZIE DWOCH SIE BIJE TAM TRZECI KORZYSTA\" ALE małolaty i bezmyslny plebs dał sie znowu wposcic w maliny i jak to zawsze z Polska bywalo umiemy wygrywac bitwy a wojny nie

~~hate eternal
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 00:03  
CYTAT
Hehehe, jak fajnie się czyta te posty napinaczy z PIS :haha:
Uważajcie żeby wam żyłka nie pękła! Capslock, mnóstwo wykrzykników - jakbym widział i słyszał Brudzińskiego, ten sam styl. I wciąż gadanie o cudach. Widać, że pisiaki są tak naiwni, że uwierzyli Tuskowi gdy mówił o cudach. Bo nikt kto głosował na PO nie robił tego dla jakichś cudów - tylko dla normalności. I nic tego nie zmieni, bo tak wkurzać ludzi jak to robią Kaczyńscy i ich przydupasy to nikt nie potrafi. Możecie krzyczeć ale i tak 50% jest za PO a 20 za PIS. A jak J.Kaczyński dalej będzie takie głupoty wygadywał jak ostatnio - \\\"My wiemy, że my tych ludzi nie zmienimy. Oni się urodzili tam, gdzie się urodzili, ukształtowali się tam, gdzie się ukształtowali, ale powinni przynajmniej jakoś się dostosować do tego, co się nazywa kulturą klas wyższych\\\" to PIS zejdzie do poziomu SLD, czego szczerze mu życzę.

szczytem kultury z PO jest nie jaki pan Barwiński. Nie dość, że się nie umie wysławiać to z bliżej nieokreślonych przyczyn myśli, że jest najmądrzejszy umiech
a jak 50 % jest za PO to poczekam, aż będzie i 3xTAK. Jakby było takie poparcie prawdziwe to pis byłby dawno w dupie, a PO już by zmieniało konstytucje (50 % w Sejmie zazwyczaj oznacza i bruatlną dominajcę w Senacie - SLD przy 40 % miało aż 75 % Senatu).
Szkoda tylko, że to SLD jest jedyną partią która sprzątała burdel po AWS, który jak wszyscy wiemy = PO +PiS umiechumiechumiech

~~hate eternal
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 00:04  
CYTAT
Uważajcie żeby wam żyłka nie pękła! Capslock, mnóstwo wykrzykników - jakbym widział i słyszał Brudzińskiego, ten sam styl. I wciąż gadanie o cudach. Widać, że pisiaki są tak naiwni, że uwierzyli Tuskowi gdy mówił o cudach. Bo nikt kto głosował na PO nie robił tego dla jakichś cudów - tylko dla normalności. I nic tego nie zmieni, bo tak wkurzać ludzi jak to robią Kaczyńscy i ich przydupasy to nikt nie potrafi. Możecie krzyczeć ale i tak 50% jest za PO a 20 za PIS. A jak J.Kaczyński dalej będzie takie głupoty wygadywał jak ostatnio - \\\"My wiemy, że my tych ludzi nie zmienimy. Oni się urodzili tam, gdzie się urodzili, ukształtowali się tam, gdzie się ukształtowali, ale powinni przynajmniej jakoś się dostosować do tego, co się nazywa kulturą klas wyższych\\\" to PIS zejdzie do poziomu SLD, czego szczerze mu życzę.

szczytem kultury z PO jest nie jaki pan Barwiński. Nie dość, że się nie umie wysławiać to z bliżej nieokreślonych przyczyn myśli, że jest najmądrzejszy umiech
a jak 50 % jest za PO to poczekam, aż będzie i 3xTAK. Jakby było takie poparcie prawdziwe to pis byłby dawno w dupie, a PO już by zmieniało konstytucje (50 % w Sejmie zazwyczaj oznacza i bruatlną dominajcę w Senacie - SLD przy 40 % miało aż 75 % Senatu).
Szkoda tylko, że to SLD jest jedyną partią która sprzątała burdel po AWS, który jak wszyscy wiemy = PO +PiS umiechumiechumiech

~~hate eternal
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 00:05  
CYTAT

~~hate eternal
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 00:09  
CYTAT

~~hate eternal
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 00:09  
CYTAT

~~hehe
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 00:56  
A przecież ostrzegałem: nie napinać się tak Pisiaki bo wam żyłka pęknie i chyba pękła :haha:

~hate eternal (co za nick, hehe) się zapętlił i powtarza swój post 5 razy good

~kkool pisze w jakimś dziwnym narzeczu, którego nie znam good Cytat: "odpowiem tak nikt kto miałczyste suemienie niemusial sie obawiac wymiaru sprawiedliwosci, tylko kilku wysoko postawionych urzedasów bało sie o swoje tylki i przekrecilo kota ogonem a gupie ludzie to kupili ZAL MI WAS POPAPRANCY I CUDAKI"
good Ciekawe co oznaczają wyrazy:
"miałczyste", "suemienie", "niemusial", "gupie"?

I jeszcze jeden cytat: "niezasłaniaj sie statystykami robionymi przez gazete wyborcza i tvn, bo piszesz durnote..własnie najwieksi profesorowie i studenci najbardziej renomowanych uczelni głosowali na Pis ".

To nie są statystyki tvn i wyborczej tylko Państwowej Komisji Wyborczej (która jak wiadomo tak sfałszowała wyniki, że wygrała Platforma smiech2)
A co do profesorów, masz rację ale nie do końca, bo chodzi tu tylko o jedną "renomowaną" uczelnię z Torunia!

Panowie, to że dyskusja wywołuje emocje, nie zwalnia was od zachowania elementarnych zasad polskiej ortografii i interpunkcji. Przecież młodzież to czyta i się uczy!

~~wyksztacony
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 01:05  
CYTAT
powiem tylko tyle:

wiekszośc osob wypowiadajacych sie na forum niemapojecia o czym pisze albo perfidnie przeistaczaja fakty...

Niestety, cały ten rząd opierał się na perfidnym przeistaczaniu faktów

CYTAT

do kolesia bodajze hehe polacy zostali obrazenie to fakt ale na wlasne zyczenie glosujac na po , niezasłaniaj sie statystykami robionymi przez gazete wyborcza i tvn, bo piszesz durnote..własnie najwieksi profesorowie i studenci najbardziej renomowanych uczelni głosowali na Pis tylko przez taki plebs i naiwnych ludzi popaprancy sa przy władzy kolega wyzej mowi o wiezeniach....

To jest przeistaczanie faktów. Akurat za rządów pis kończyłem studia na uniwersytecie, w Poznaniu. 95% studentów których znałem było przeciw pis. Głównie za PO, a z wykładowcami, to dopiero była polewka. Coniektórzy delikatnie wtrącali, co niektórzy otwarcie krytykowali, ale dla każdego praktycznie ta sytuacja to był obłęd. A wystarczyło żebys podzedł gdzieś na bazar to byś sie osłuchał "Eeee.. lone to porzadek zrobio" itp umiech Naprawdę wśród znajomych i rodziny sondaże się potwierdzały (pod względem wykształcenia). No chyba że mi znajomych i rodzinę Wyborcza podmieniła.

Trochę honoru człowieku. Choćbyś siedział w pokoju z 38 milionami ludzi, każdy by wstał i zagłosowal przeciwko PO, to byś powiedział z Kaczyńskimi że to manipulacja układu, nieprzychylnych mediów i ludzi z ciężkim sumieniem.

Nie widzisz tego? Nie widzisz że w ten sposób zrzucając całą winę na jakiś tajemniczy układ wszystko można przeinaczyć? Media ich zniszczyły? A co pokazywali w mediach? sobowtórów? Pomijali to dobre co zrobili? A co zrobili? Co takiego zrobili co zmieniło Polskę na plus wewnątrz i na świecie, gdzie te wielkie dokonania? Cowane przez media? Jak masz mi mówić to co bylo w reklamach to ja podziękuję. To dopiero była manipulacja. To było przekłamywanie przez media. Jeśli chcesz, to ja mogę znaleźć te reklamy i wypunktowąć i opisać ich zawartość. Jak nie wierzysz na slowo że to były klamsta i manipulacje.
CYTAT

odpowiem tak nikt kto miałczyste suemienie niemusial sie obawiac wymiaru sprawiedliwosci, tylko kilku wysoko postawionych urzedasów bało sie o swoje tylki i przekrecilo kota ogonem a gupie ludzie to kupili

Ja mam czyste sumienie i wielokrotnie slyszalem bardzo przykre slowa pod moim(i milonom mi podobnch) imieniem,

CYTAT

ZAL MI WAS POPAPRANCY I CUDAKI

Tak właśnie się zachowuje wyborca PiS. Tak też zachowywali się rządzący.
CYTAT

nienabijajac sie z kaczyński wskazcie jeden przykład co dobrego zrobiło po przez ten rok NIC , wszyscy strajkuja wszytsko idzie w gore ale media sterowane przez po siedza cicho i wola sie zajmowac glupotami i dalej was ogłupiaja naiwniaczki z po

Co zorbili? Jest normalnie. Gospodarka się rozwija, ludzie chodzą do pracy, powoli rośnie standard życia...

Ceny Ci nie pasują? To popatrz na światowe giełdy żywności. Zerknij na to co się dzieje w świecie. W biednych krajach zaczyna się głód i zamieszki. Ceny ropy i gazu bija kolejne rekordy. Największa gospodarka świata w kryzysie, giełdy lecą na łeb na szyję. A Ty masz czelność Twierdzić że to rząd to spowodował?

Nie sztuką jest rządzić trafiając na zwyżkę koninktury. Tak mialo PiS. Popatrz na wykresy, na wskaźiki. to co sobie przypisują czyli ten wzrost gospodarczy i poziom inwestycji zacząl rosnąć od wstapienia do UE prędkość wręć nieznacznie spadła po dojściu PiS do wladzy. Wzrosty na Warszawskim parkiecie idealnie wpasowują się we wzrosty na rynkach zachodnich. Ale to wystarczy aby wypuścić reklamówkę że "Pędząca gospodarka, inwestycje, to nasza zasługa" - Ci którzy nie mają pojęcia o podstawach ekonomii kupią to bez problemu. A każdy wie że w przeciągu tych dwu lat nie zrobili nic sensownego dla gospodarki. NIC. Gospodarka była olana, a w rescze dziedzin byly kłótnie napady na wszelkie grupy zawodowe, i polityczne. Tyle było ich rzadzeia. jedna awantura się konczyła, dwie nowe się zaczynały, a trzy inne trwały nadal.
CYTAT

za rzadow kaczynski racja byly klotnie ale miedzy politykami bo wiekszosc tych popaprancow i cudakow mialo cos na sumieniu a MY NORMALNI POLACY DZIEKLI TEMU MIELISMY CORAZ LEPSZE ZYCIE, w mysl powiedzenia\\\"GDZIE DWOCH SIE BIJE TAM TRZECI KORZYSTA\\\"

Ja nie chcę żyć w Państwie rządzącm się taką zasadą. Mój rozwój, moje zarobki i praca mają być odzwierciedleniem stabilnego zrównoważonego rozwoju gospodarki. Nakierowania rządzących na dobro obywatela (nie mam tu na myśli bezmyslnego rozdawnictwa pieniędzy). A nie jedna wojna i może ktoś z wojujących coś mi rzuci. Bo to coś to mi się odbje czkawką w następnych latach.
CYTAT

ALE małolaty i bezmyslny plebs dał sie znowu wposcic w maliny i jak to zawsze z Polska bywalo umiemy wygrywac bitwy a wojny nie

Oczywiście ... to gimnazjaliści i podstawówka przegłosowała PO.

Wybacz, ale czytając Twego posta mam wrażenie ze pasujesz do tego od kogo nas tu wyzywasz ... czyli do malolatów i do plebsu. Trochę szacunku, honoru i samokrytyki...

~~pop
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 07:55  
pisowiec napisał; "my normalni Polacy". Chłopie spójrz sobie w lustro. Zastanów się kto tak podzielił ten kraj? Czemu ziejesz taką nienawiścią? Że ktoś inaczej myśli, że ma inny pomysł na działanie? większość odetchnęła z ulgą, bo serial z dwoma, co ukradli Księżyc trwał już za długo. Żeby nie nudzić to zaczął straszyć.

~~knkjbgjgj
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 10:04  
CYTAT
pisowiec napisał; \"my normalni Polacy\". Chłopie spójrz sobie w lustro. Zastanów się kto tak podzielił ten kraj? Czemu ziejesz taką nienawiścią? Że ktoś inaczej myśli, że ma inny pomysł na działanie? większość odetchnęła z ulgą, bo serial z dwoma, co ukradli Księżyc trwał już za długo. Żeby nie nudzić to zaczął straszyć.
Obrazek

~~nkkjbjgkjbhj
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 10:05  
Obrazek

~~blackvader
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 12:02  
CYTAT
Nie twierdzę że jesteś analfabetą. Twierdzę że żyjesz w poczuciu niesprawiedliwości, żyjesz biedniej niż inni i nie potrafisz tego zmienić. W ten sposób u władzy trzymali się Szachowie w Iranie, cesarz w Etiopii i komunizm. Wszędzie tam gdy ludzie wyjechali na studia, wyrwali się, to albo nie wracali z liberalnych, demokratycznych krajów, alo wracali i łapali się za głowy ... jak można tak zyć i jeszcze wielbić swego "cesarza".

O to to umiech Widzę że kolega czytał Kapuścińskiego... Prawda ze podobieństwo porażające? Najbardziej mi się podobało odwracanie kota ogonem i opowiadanie o tym wielkim rozwoju umiech Ponadto zasada lojalności zwłaszcza u Cesarza umiech Możesz nie mieć kompetencji, bylebyś był lojalny:
- Fotyga
- Rzecznik praw dziecka
- Lepper, Giertych (dopóki byli grzeczni, to było ok, siedzieli sobie na ciepłych bogatych posadach, jak tylko wykaywali sprzeciw jarkowi to zaczynala się jedna wielka wojna, zrywanie koalicji, dymisje itp).
- Gosiewski (co on zrobił? Nigdy nie widziałem go mówiacego o czymś mądrze i powaznie. zawsze ten glupi uśmieszek i cyniczne komentarze, od których już się później niedobrze robiło)

Ktoś kto dobiera sobie ludzi pod względem lojalnosci a nie kompetencji, a jednocześnie stara się skupiac zcale rzącdzenie w swoich rękach, jest człowiekiem bardzo niebezpiecznym - chorym na władzę. Tak powstawaly największe imperia wyzysku biedy i korupcji. Zawsze zaczynało się od rewolucji, obietnic rozwoju i godnego życia.... tylko jedno ale - trzeba się najpierw pozbyć przeciwników którzy na złość ludowi mącą, kręcą, chcą jego zagłady. Tak było z PiS. Podważali wszelką krytykę, atakowali wszelkie niepodporzadkowane partie i związki. Nie byli w stanie zyć z opozycją. A to przecież podstawa demokracji. Na szczęście Polacy są jednak lepiej wyksztalcecnie i lepiej znają świat niż mieszkańcy Etiopii, czy Presji ... nie dali się nabrać, polapali sie że tu coś jest ie tak, ze wojna jest z kazdym, a działań waznych dla kraju praktycznie brak. A wszelkie niepowodzenia są przekręcane.

Wszystkim gorąco polecam najnowszą historię w wydaniu Kapuścićnskiego:
Szakinszach, Cesarz, Imperium. - o upadkach wielkich totalitaryzmów. Ale nie nudna historia z podręczników, a niezmiernie ciekawe historie opisywane przez ludzi najprostszych. Na przestrzeni podnoszenia się, i upadku władzy totalitarnej/carskiej/szacha.

ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 13:43  
CYTAT
tesknie za PIS I NORMALNA POLSKA

Co cudak powiedział ? Jeszcze trochę pamiętam…

Co do konopi, no to na pewno trzeba walczyć z marihuaną. Ale czy marihuana jest z konopi? Chyba nie.

Fiut polskiej młodzieży

"Gazeta Wyborcza" jest późną, zmutowaną postacią Komunistycznej Partii Pracy.
(...) im słabsza "Wyborcza", tym lepiej dla Polski

Głodówka to nie jest niezjedzenie kolacji.

Po 1945 roku hołota mogła tryumfować, socjalizm to był ustrój hołoty, dla hołoty, można powiedzieć

Jan Maria Rokita popełnił bardzo ciężkie przestępstwo przeciwko demokracji. Poza mordami to jest najcięższe przestępstwo, jakie w ogóle można popełnić

Ja bym bardzo prosił radia, w szczególności niemieckie, by nie prowadziły kampanii zmierzającej do tego, aby odwracać uwagę od ważnych spraw

Kazimierz Marcinkiewicz to premier na cztery lata

My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy

Muszę przyznać, że Antoni Macierewicz wykonał swoje zadanie perfekcyjnie. Ci, którzy wątpili w jego uczciwość i rzetelność, widzą, jak bardzo się pomylili

My jesteśmy tu, gdzie wtedy. Oni tam, gdzie stało ZOMO

Najgorsza część PRL tworzyła media elektroniczne w III RP

Nie byłoby tego, co teraz jest w Polsce, nie byłoby tej próby naprawy Rzeczypospolitej, gdyby nie ojciec dyrektor, ojcowie, siostry nazaretanki i wszyscy którzy prowadzą tę niezwykłą instytucję (Radio Maryja/ TV Trwam)

Nasi przeciwnicy to strasznie mali ludzie, marni pod każdym względem – intelektualnym i moralnym

Nie będzie w Polsce dyktatury, i tylko ktoś bardzo głupi może wierzyć w tego rodzaju zagrożenie

Nie jestem entuzjastą tego, żeby sobie młody człowiek siedział przed komputerem, oglądał filmiki, pornografię, pociągał z butelki z piwem i zagłosował

Nie jesteśmy zbyt radykalni, aczkolwiek w pewnym stopniu jesteśmy radykalni, bo Polska pewnego radykalizmu, jeżeli chodzi o zmiany i oczyszczenie, potrzebuje

Ostatnich kilkanaście miesięcy to najspokojniejszy społecznie okres po 1989 roku

Precz z komuną a przede wszystkim precz z postkomuną

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... aż trudno wymienić

Rzeczywistość jest taka, że TVN bulgocze nienawiścią wobec PiS. Nie lepiej jest z Polsatem

Stanęła tutaj do walki w zwartym ordynku, łże elita III Rzeczypospolitej

Szkodzą Polsce w sposób straszny. Michnik szkodzi Polsce, Geremek szkodzi Polsce. Ci wszyscy, którzy opowiadają bajkę o państwie, w którym zagrożona jest demokracja

To nie jest wina lekarzy czy pielęgniarek, bo oni mogą sobie tego nie uświadamiać. Ale inni szatani są tam czynni

Telewizja Trwam tłumaczyła nam, że czuje się bardzo dyskryminowana i chciała mieć jakąś satysfakcję

Warto być Polakiem, bo się Polakiem urodziło

Warto umierać za pierwiastek

We mnie jest czyste dobro

Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy niż ten austriacki

Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne

I to jest chyba oczywista oczywistość jezyk

Jutro To Dziś Tyle Że Jutro
Prywatna wiadomość 

~~hate eternal
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 13:44  
[cytat]A przecież ostrzegałem: nie napinać się tak Pisiaki bo wam żyłka pęknie i chyba pękła :haha:

~hate eternal (co za nick, hehe) się zapętlił i powtarza swój post 5 razy good

bo się myszka zacięła umiech co, źle CI??

i nie obrażaj mnie, nie jestem zwolennikiem PiS. Za jakieś dwa lata jak powiesz komuś, że jest zwolennikiem partii maluchów możesz dostać w ryja. Obecnie grozi Ci tylko obstrukcja towarzyska smiech2smiech2smiech2

Zresztą POdobnie będzie z PO smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2

Oby do POdwyżek smiech2

~~hate eternal
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 13:49  
Wszystkim gorąco polecam najnowszą historię w wydaniu Kapuścićnskiego:
Szakinszach, Cesarz, Imperium. - o upadkach wielkich totalitaryzmów. Ale nie nudna historia z podręczników, a niezmiernie ciekawe historie opisywane przez ludzi najprostszych. Na przestrzeni podnoszenia się, i upadku władzy totalitarnej/carskiej/szacha.[/cytat]

Każda władza zmierza ku upadkowi - mniejszemu lub większemu. Obecnie demokracja również zaczyna nabierać znamion autorytaryzmu - patrz USA czy Polska pod Kaczyńskimi.
A Kapuściński pisał genialne reportaże, które, o zgrozo, publikowano nawet za komuny w Polityce.
A w Polsce zawsze będą ludzie dobierani na zasadzie kumoterstwa a nie kompetencji. Gdyby miało być inaczej korpus służby cywilnej już dawno zostałby rozciągnięty na całość urzędów a nie tylko na wybraną rządówkę.

~~aureliusz
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 15:03  
Kapuściński w całości powinien być lekturą obowiązkową obywateli całego Świata. Każdy, kto potrafi czytać tekst ze zrozumieniem zmieniłby się. Zacznij zmieniać świat od siebie!

~~gupik
ff
Wysłany: 11 Paź 2008r. 20:04  
:szok::ysz::ysz::szok:

~~Edzio
ff
Wysłany: 11 Paź 2008r. 21:21  
A ja będę głosował teraz na UPR J.K.M. W dupie mam popisy, awuesy i eselde. UPR jeszcze nie było przy korycie i niech sobie chłopaki podziobią. A co mi szkodzi? Przez 20 lat wszyscy, którzy już byli (i są, bo praktycznie się nie zmieniają) nie zrobili nic, co by poprawiło mi życie. A UPR spieprzyć go bardziej nie może..

ff
Wysłany: 8 Maja 2010r. 23:32  
" border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />

http://www.youtube.com/watch?v=JdB6H9kgItU

Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2010r. 00:35  
CYTAT
powiem tylko tyle:

do kolesia bodajze hehe polacy zostali obrazenie to fakt ale na wlasne zyczenie glosujac na po , niezasłaniaj sie statystykami robionymi przez gazete wyborcza i tvn, bo piszesz durnote..własnie najwieksi profesorowie i studenci najbardziej renomowanych uczelni głosowali na Pis tylko przez taki plebs i naiwnych ludzi popaprancy sa przy władzy kolega wyzej mowi o wiezeniach....odpowiem tak nikt kto miałczyste suemienie niemusial sie obawiac wymiaru sprawiedliwosci, tylko kilku wysoko postawionych urzedasów bało sie o swoje tylki i przekrecilo kota ogonem a gupie ludzie to kupili ZAL MI WAS POPAPRANCY I CUDAKI

za rzadow kaczynski racja byly klotnie ale miedzy politykami bo wiekszosc tych popaprancow i cudakow mialo cos na sumieniu a MY NORMALNI POLACY DZIEKLI TEMU MIELISMY CORAZ LEPSZE ZYCIE, w mysl powiedzenia\\\"GDZIE DWOCH SIE BIJE TAM TRZECI KORZYSTA\\\" ALE małolaty i bezmyslny plebs dał sie znowu wposcic w maliny i jak to zawsze z Polska bywalo umiemy wygrywac bitwy a wojny nie

Zacznij POPAPRAŃcu od nauki języka "wolskiego" i studiowania zasad ortografii.

Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »