NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 41 42 43 44 45 46 47 ... » »»
Cuda PO,
~~Rull
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 06:21  
Obrazek

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 06:21  

~~Dek
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 10:56  
CYTAT

JESZCZE PiS WRÓCI DO WŁADZY, jeszcze Leszek i Jarek będą wspólniejeździć do Brukseli i do Moskwy też.

Nie jeden emeryt na nas zagłosuje i rencista. Nasz wielki Ojciec Dyrektor przemówi naszym głosem do narodu.

I znowu odezwała się partyjna wtyka PO.

~~Achti
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 10:57  
CYTAT
Coś dla imbecyli ekonomicznych z popisu http://www.albertus.pl/sklep/3/347048

Ten od "Miłej lektury" zupełnie nie potrafi czytać. Tu się pisze o cudach PO.

~~Koldiro
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 11:17  
Platforma forsuje obligatoryjne przekształcenie zakładów opieki zdrowotnej w spółki. To zabójstwo dla narodu. Kto jeszcze nie wiedział, czym jest PO, ma teraz namacalny dowód. Działanie platformersów to droga do zakamuflowanej eutanazji ludzi biednych, których i teraz nie stać nawet na zrealizowanie przepisanej recepty. Naród wreszcie widzi, czym jest PO, jakie jej działania są destrukcyjne i tragiczne dla bytu społeczeństwa.

~~asd
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 11:38  
Wcale nie... PO chce zeby szpitale przestaly byc worami bez dna, tak zeby ktos rzeczywiscie odpowiadal za to czy szpital jest rentowny czy nie. Obecnie wszyscy razem z tymi bezdomnymi zrzucamy sie na mercedesy dyrektorow, ktorzy jedyne co maja to straty...

~~Achti
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 11:39  
Wlasnie! Nie powinniscie tu pisac! Chcemy zyc jak ta ciemnota w niewiedzy i jestesmy zbyt glupi, zeby sterowac swoim zyciem - poczekamy, az prezes Kaczynski i o.d. Rydzyk pokieruja nami!

~~Achti
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 11:49  
CYTAT
Wlasnie! Nie powinniscie tu pisac! Chcemy zyc jak ta ciemnota w niewiedzy i jestesmy zbyt glupi, zeby sterowac swoim zyciem - poczekamy, az prezes Kaczynski i o.d. Rydzyk pokieruja nami!

Oto wtyka PO podszywająca się pod obywatela. Oto metody działania platformersa do zadań specjalnych. To nie jest Achti. Bez trudu można go zdemaskować.

~~Achti
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 13:23  
Bo mam szerokie czolo? Albo inne metody imć Macierewicza?

~~Achti
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 13:23  
Ciekawe ilu zwolennikow PiS demaskuje matke w kiblu albo cos takiego...

~~Achti
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 13:24  
Albo dekonspiruje prezerwatywy w tesco - przebijajac je - bo to srodek do zabijania nienarodzonych dzieci narodu, a jak wiadomo kazdy kilogram obywatela dobrem narodowym.

~~NoToFrugo
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 14:25  

Oj PiSczłonki starajcie się, starajcie bardziej bo nic wam słupek poparcia nie idzie w górę. Na pewno nie będzie wam rósł jak będziecie udowadniać waszą inteligencję przez beszczelność

~~Achtung
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 15:12  
CYTAT

Oj PiSczłonki starajcie się, starajcie bardziej bo nic wam słupek poparcia nie idzie w górę. Na pewno nie będzie wam rósł jak będziecie udowadniać waszą inteligencję przez beszczelność

Niejaki NoToFrugo nie potrafi czytać. Tu się pisze o cudach PO. Partii, która chce sprywatyzować szpitale i wystawić Polaków na pożarcie biznesu.

~~Achti
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 15:15  
CYTAT
Albo dekonspiruje prezerwatywy w tesco - przebijajac je - bo to srodek do zabijania nienarodzonych dzieci narodu, a jak wiadomo kazdy kilogram obywatela dobrem narodowym.

Kolejne podszycia pod Achti. To kradzież tożsamości.

~~NoToFrugo
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 15:26  
Niejaki NoToFrugo nie potrafi czytać - 8 razy mi to już powtórzyłeś, chcę powiedzieć, że potrafię czytać, ale nikt mi nie zabroni w tym miejscu odpowiadać na niesłuszne ataki i podburzanie mieszkańców naszego kraju i naszego miasta. Na szczęście w tym mieście mieszkają osoby dojrzałe umysłowo i oglądają TV i czytają prasę.

Achtung - siejesz panikę i swoją niewiedzą paralizujesz innych, ale na pewno nie tych co myślą.

Dwa tygodnie temu PiSczłonki chcieli spanikować społeczeństwo kryzysem ekonomicznym, wygłaszając na konferencjach prasowych, że kryzys jest już w Polsce, a rząd Tuska nie ma planu. To samo robi się ze służbą zdrowia.

Pytam Cię Achtung (lub inne nicki, gdyż ukrywasz się pod różnymi nickami) czy masz plan ratowania służby zdrowia ? mija rok odkąd rządy przejęła Platforma, coś w tej sprawie robi, PiS - rządził dwa lata i nic nie zrobił i dalej blokuje coś, co może w końcu ruszyć ten śmietnik, ale PiS boi się sukcesu, luk jak to można powiedzieć słowem jakiego nie cierpicie CUDU.

~~Obywatel RP
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 22:27  
CYTAT
Niejaki NoToFrugo nie potrafi czytać - 8 razy mi to już powtórzyłeś, chcę powiedzieć, że potrafię czytać, ale nikt mi nie zabroni w tym miejscu odpowiadać na niesłuszne ataki i podburzanie mieszkańców naszego kraju i naszego miasta. Na szczęście w tym mieście mieszkają osoby dojrzałe umysłowo i oglądają TV i czytają prasę.

Achtung - siejesz panikę i swoją niewiedzą paralizujesz innych, ale na pewno nie tych co myślą.

Dwa tygodnie temu PiSczłonki chcieli spanikować społeczeństwo kryzysem ekonomicznym, wygłaszając na konferencjach prasowych, że kryzys jest już w Polsce, a rząd Tuska nie ma planu. To samo robi się ze służbą zdrowia.

Pytam Cię Achtung (lub inne nicki, gdyż ukrywasz się pod różnymi nickami) czy masz plan ratowania służby zdrowia ? mija rok odkąd rządy przejęła Platforma, coś w tej sprawie robi, PiS - rządził dwa lata i nic nie zrobił i dalej blokuje coś, co może w końcu ruszyć ten śmietnik, ale PiS boi się sukcesu, luk jak to można powiedzieć słowem jakiego nie cierpicie CUDU.

Nawet poprawne POlitycznie media alarmują: POLACY NIEZADOWOLENI Z RZADU!

~~NoToFrugo
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 22:56  

~~AWSpsy
ff
Wysłany: 23 Paź 2008r. 00:48  
Poseł PO powiedział, że jest chory i pojechał na Teneryfę http://wiado(...)osc.html

~~Ajuta
ff
Wysłany: 23 Paź 2008r. 14:37  
Pomylił Irlandię z Islandią
Nie wiecie,że Donald sepleni i rera. Sam to przyznał niedawno.

~~platfus
ff
Wysłany: 23 Paź 2008r. 14:41  
Donald-Nikodem Dyzma. Naszemu kochanemu premierowi już Irlandia się nie podoba teraz spodobały mu się Chiny , kochany premierze zostań bardzo proszę w Ludowych Chinach .

~~aldi
ff
Wysłany: 23 Paź 2008r. 14:43  
Co jest Panie Tusk? Panie Tusku co z tą Irlandią w Polsce? W czerwcu wróciłem z cała rodziną z Irlandii i jakoś do dzisiaj najmniejszego podobieństwa z tym krajem nie umiem tu znaleźć. A co się dzieje ze złotówką? Widać Pan, Pana PO i kolesie z PSL-u chcecie jak najszybciej rozłożyć Polskę na łopatki, tak jak kiedyś Lewis Gołotę i już Wam gratuluję bo to się Wam uda.

~~Plus
ff
Wysłany: 23 Paź 2008r. 14:47  
Obiecał i słowa dotrzymał. Miała być Islandia w Polsce, to i jest. I nie żadna tam Irlandia,kolego. ISLANDIA! Kraj bez pieniedzy. A co, nie wiedzialeś, że Donkey czasem sepleni i rera? Sam o tym mówił. Tusk to laik, ktory nie ma pojecia o fachowym rzadzeniu.Powoli ale skutecznie niszczy Polske i realizuje zalozenie postawione jescze bedeac w KLD.Ale niestety to wina poslkiego spoleczenstwa bo to ono wybrala ta wredna partie aby nas rozkladala na lopatki.
Njbardziej boli mnie tupet Tuska i chec na wladze-musial miec chlopina ciezkie dziecinstwo i zelazne zabawki.A oprocz tego ten psychopatyczny wyglad...normalny czlowiek jakby mial takie spojrzenie tu juz dawno wyladowalby w Tworkach!!!!

~~wyborcaPiS
ff
Wysłany: 23 Paź 2008r. 15:28  

No proszę jak seryjnie jedna osoba zmienia nicki i wypisuje idiotyzmy: Plus, aldi, platfus, Ajuta.

Jedna i ta sama osoba. Zobaczcie na czas napisania tych postów różnią się 2-3 minutowymi odstępami, ten czas poświęcał na wklepanie w klawiature tych idiotyzmów.

~~pawłow
ff
Wysłany: 23 Paź 2008r. 18:57  
O wy platformersi! Oddajcie mojego odrucha bo zaraz zawolam prawdziwego!

~~W SEJMIE
ff
Wysłany: 23 Paź 2008r. 22:26  
HAŃBA - krzyczały polskie pielęniarki w Sejmie, gdy PO forsowała prywatyzację ZOZ-ów. TO FAKT.

~~Rull
ff
Wysłany: 23 Paź 2008r. 23:30  

Najlepiej tkwić w bagnie jakie mamy teraz w zakładach służby zdrowia, czekać w kolejkach do specjalisty po 2 - 3 miesiące. Może tak dałbyś jakiś pomysł PiSu co by to zmienił ??

«« « ... 41 42 43 44 45 46 47 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »