~~maledop | |
|
|
panownie z życia Warszawy:
Co robi koalicja SLD z PO aby rozwiązać problemy z parkowaniem w Warszawie ? Podnosi ceny oraz powiększa strefę płatnego parkowania. Zapowiedziała również że nie są planowane budowy nowych parkingów (jakby były stare ). Pozazdrościć tylko wyszukanych pomysłów. Czyli w najbliższej dekadzie nie ma szans aby ktokolwiek będzie rządził zlikwidował samochody parkującą wszędzie gdzie się da. Gdyby jeszcze były to fajne bryczki, ale te umiłowanie Polaków do różnej maści Skodziszonów czy VWagonów ... ehhh ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~heniu v2.0 | |
|
|
Tak w ogole to wydaje mi sie, ze najwiecej Wyborczej czytaja Ci, ktorzy chca sie dowiedziec jak innym sie pierze mozgi;) Cala nasza skrajna prawica kupuje ta Wbyorcza zeby wiedziec jak z nimi walczyc a tu sie okazuje ze napedzaja im biznes
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
wybiórcza to ma zejście tylko w poniedziałek gdy jest tam dodatek praca. A bredni tam wypisywanych nikt nie czyta - ot takie banialuki dla grzecznych chłopców i dziewczynek.
|
|
|
~~Wrcz | |
|
|
U Tuska wykryto syndrom peruwiański. A to oznacza konieczność dymisji, by Polska mogła odetchnąć i zacząć się rozwijać w wolności, prawie i sprawiedliwości.
|
|
|
~~Pueblo | |
|
|
Chłopaki z naszego puebla już pożegnały się z Platformą Obywatelską. A Ty, Pamelo? Też powiedz: żegnaj.
|
|
|
~~Not | |
|
|
Jak Platforma Obywatelska mogła dopuścić do tego, że polska dużyna przegrała z Nimcami 2 do 0. Czemu premier nie zrobił nic? Dlaczego? Nie chcemy takiej PO.
|
|
|
~~Kibic | |
|
|
Zgadzam się to dlatego przegraliśmy, a naszym brakowało tego 13 zawodnika. W przerwie meczu ciumkneli by po yerbie, którą Donald przywiózł z (h)Ameryki i nie było by mocnych :-)
Ale jakbyśmy wygrali to by wszyscy mówili, że to cud PO, a tak cuda-niet ( a właśnie zbiera się komisja oceniająca czy cudem można nazwać wygraną Kubicy) |
|
|
~~Nieby | |
|
|
Cudu wygranej z Niemcami nie było. Gdzie była Platforma Obywatelska?
|
|
|
~~Pora | |
|
|
Pora już na polityczny niebyt Platformy Obywatelskiej. Szkoda Polski i Polaków. Sztandar wyprowadzić!!!
|
|
|
~~ewelka | |
|
|
CYTAT Jak Platforma Obywatelska mogła dopuścić do tego, że polska dużyna przegrała z Nimcami 2 do 0. Czemu premier nie zrobił nic? Dlaczego? Nie chcemy takiej PO. super |
|
|
~~Super | |
|
|
CYTAT CYTAT Jak Platforma Obywatelska mogła dopuścić do tego, że polska dużyna przegrała z Nimcami 2 do 0. Czemu premier nie zrobił nic? Dlaczego? Nie chcemy takiej PO. super Super, że super!!! |
|
|
~~kajko | |
|
|
Polska ma takich piłkarzy na jakich zasłużyła, i taki rząd jaki jest jej teraz potrzebny, czyli najlepszy z możliwych w obecnej sytuacji. PiS + porażka z Niemcami to by była zbyt surowa kara dla Polaków.
|
|
|
~~Ja... . | |
|
|
CYTAT Polska ma takich piłkarzy na jakich zasłużyła, i taki rząd jaki jest jej teraz potrzebny, czyli najlepszy z możliwych w obecnej sytuacji. PiS + porażka z Niemcami to by była zbyt surowa kara dla Polaków. PiS + porażka + darmowe mieszkania w blokowiskach(decyzja PiSu)to pikuś w porównaniu z POrażką + ceny wyższe o 40% na wszystko. To dopiero początek cudów. Czy doczekamy do 2-ch (cudownych)lat czy nie?.
|
|
|
~~jak mógł | |
|
|
http://galba.blox.pl/2005/10/Tusk-Polskosc-to-nienormalnosc.html przeczytałem to i zastanawiam się po co on został premierem,nasuwa sie jedna odpowiedż aby ukraść to co jeszcze zostało!
|
|
|
~~nikita | |
|
|
|
|
|
~~adolf | |
|
|
ja pier... do tusk czy adolf h:wśceikły:
|
|
|
~~nikita | |
|
|
PRZYGLąDNIJ SIE ZGADNIJ KTO TO.
|
|
|
~~DONALD | |
|
|
OTO CUDA TUSKA W TLE AUTOSTRADA :-:
|
|
|
~~NONO | |
|
|
CYTAT OTO CUDA TUSKA W TLE AUTOSTRADA :-: Jak tak dalej bendą rządzić te cudaki to taka nasza przyszłosc.
|
|
|
~~łże-liberał | |
|
|
|
|
|
~~ CUDA PO | |
|
|
Wszyscy zaśpiewajmy razem z Julią… (melodia ze starego hitu “Na morzu burza hula i wieje wieje wiatr…”)
(To dla Ciebie ta pieśń Donaldzie….) CeBeA obiecałeś, Wierzyłam, stąd me łzy, Raporty me czytałeś, Chwaliłeś, jak to Ty… Zabrałeś serce moje… moje… zabrałeś stołek też … stołek też… Choć całą noc płakałam… płakałam… nie skrzyczę Cię już wiesz… już wiesz… XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX |
|
|
~~mikol | |
|
|
|
|
|
~~ćpun don | |
|
|
|