~~student | |
|
|
heniu - co ty pierdzielisz?
leppera, ziobry i giertycha sie boisz? ile ty klas skończyłeś? ty skończ czytać gazete wyborczą bo wode z mózgu ci już zrobili, a ten bełkot twój to słyszę już nie pierwszy raz, dlatego właśnie bronisz słońca peru?;) a może tak jakieś konstruktywne argumenty, bo tych takim jak ty zawsze brakowało. Na te nazwiska mogę podać kilka z nadania po, które są bardziej wątpliwe. ale ty tego nie zrozumiesz - jesteś wykształciuchem (wyjaśniam - to nie inwektywa, to stan faktyczny). |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~sisi | |
|
|
oj Ty marny studenciku od siedmiu boleści, nie wiesz co pierdzielisz, pewno w jakiejś prywatnej pipidule studiujesz!!!,a Giertych od Ciebie sto razy mądrzejszy jełopie, ale masz swego Donaldzika to stul się
|
|
|
~~heniu | |
|
|
Widze, ze w naszej wsi ostateczna inwektywa to 'jestes za PO' przeciez wszyscy tu sluchaja ojca R. i nie ma dyskusji...
|
|
|
~~hee | |
|
|
Ty Troglodyto od aferałów. Zrbimy z wami to samo co z AWS-em!
|
|
|
~~a,Kanzu | |
|
|
heniu! Widocznie masz coś na sumieniu, że boisz się Ziobry (albo zabezpieczasz się na przyszłość). A wracając do budowy autostrad i modernizowania dróg to w naszym województwie miała być modernizowana droga nr 9 i 19. Miała powstać nowa droga (częściowo na pewnych odcinkach modernizowana stara) prowadząca od Wa-wy poprzez Kielce, Sandomierz, Tarnobrzeg, St.Wolę, aż do przejścia granicznego i nic z tego, a tylko dla tego, że w naszym woj. wygrał PIS. Na pewno wiesz jakie to ważne dla rozwoju naszego regionu. I jeszcze o autostradach. Za rządów PIS oddawane miesięcznie było 11 km miesięcznie, a za obecnego 5,5 km. (są to dane przedstawione w telewizji podczas z jednej dyskusji).
|
|
|
~~kaja | |
|
|
no właśnie, a poza tym teraz Wam głupio głupole,że Tusk tak Was wykiwał,więc go bronicie,pluje Wam w gębę, a Wy mówicie,że pada deszcz
|
|
|
~~etat | |
|
|
No właśnie
|
|
|
~~POznikają | |
|
|
W czym przejawia się obiecana miłość? W czym przejawia się obiecane zaufanie? Gdzie ci uśmiechnięci nauczyciele? Gdzie ta druga Irlandia? Gdzie te niskie podatki? Gdzie te wysokie zarobki? Najwyższy już czas podziękować Platformie Obywatelskiej w przedterminowych wyborach. Zniknie i nikt już o niej nie będzie pamiętał.
|
|
|
~~student | |
|
|
CYTAT oj Ty marny studenciku od siedmiu boleści, nie wiesz co pierdzielisz, pewno w jakiejś prywatnej pipidule studiujesz!!!,a Giertych od Ciebie sto razy mądrzejszy jełopie, ale masz swego Donaldzika to stul się brak słów, poziom intelektualny reprezentowany przez ciebie nie nadaje sie nawet do komentowania. Masz chyba jakieś kompleksy, pewnie samemu nie chciało się uczyć, naprawiasz je głosując i broniąc Tuseka - nie tędy droga do mądrości. Jesteś żałosna, ale i tacy są potrzebni. Wszak demokracja panuje, choć ja wolę nazywać ją dupokracją. Co do mnie - nie miałabyś czynnego prawa wyborczego. Mówiąc wprost - jesteś głupia. |
|
|
~~sisi | |
|
|
CYTAT CYTAT oj Ty marny studenciku od siedmiu boleści, nie wiesz co pierdzielisz, pewno w jakiejś prywatnej pipidule studiujesz!!!,a Giertych od Ciebie sto razy mądrzejszy jełopie, ale masz swego Donaldzika to stul się brak słów, poziom intelektualny reprezentowany przez ciebie nie nadaje sie nawet do komentowania. Masz chyba jakieś kompleksy, pewnie samemu nie chciało się uczyć, naprawiasz je głosując i broniąc Tuseka - nie tędy droga do mądrości. Jesteś żałosna, ale i tacy są potrzebni. Wszak demokracja panuje, choć ja wolę nazywać ją dupokracją. Co do mnie - nie miałabyś czynnego prawa wyborczego. Mówiąc wprost - jesteś głupia. To raczej Ty reprezentujesz niski poziom, bo po pierwsze obrażasz ludzi wykształconych i mądrych (np. pan Giertych) a po drugie nie rozumiesz tekstu czytanego!, ja jestem zdecydowaną przeciwniczką TUSEKA jak go nazwałeś!!!nigdy w życiu bym na niego nie zagłosowała!!, a tak na marginesie to ukończyłam państwową uczelnię!!!!i to z bardzo dobrymi wynikami, a to, że mnie może trochę poniosło, to tylko dlatego,że Donuś działa na mnie jak płachta na byka i wyzwala we mnie bardzo negatywne uczucia. |
|
|
~~sisi | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT oj Ty marny studenciku od siedmiu boleści, nie wiesz co pierdzielisz, pewno w jakiejś prywatnej pipidule studiujesz!!!,a Giertych od Ciebie sto razy mądrzejszy jełopie, ale masz swego Donaldzika to stul się brak słów, poziom intelektualny reprezentowany przez ciebie nie nadaje sie nawet do komentowania. Masz chyba jakieś kompleksy, pewnie samemu nie chciało się uczyć, naprawiasz je głosując i broniąc Tuseka - nie tędy droga do mądrości. Jesteś żałosna, ale i tacy są potrzebni. Wszak demokracja panuje, choć ja wolę nazywać ją dupokracją. Co do mnie - nie miałabyś czynnego prawa wyborczego. Mówiąc wprost - jesteś głupia. To raczej Ty reprezentujesz niski poziom, bo po pierwsze obrażasz ludzi wykształconych i mądrych (np. pan Giertych) a po drugie nie rozumiesz tekstu czytanego!, ja jestem zdecydowaną przeciwniczką TUSEKA jak go nazwałeś!!!nigdy w życiu bym na niego nie zagłosowała!!, a tak na marginesie to ukończyłam państwową uczelnię!!!!i to z bardzo dobrymi wynikami, a to, że mnie może trochę poniosło, to tylko dlatego,że Donuś działa na mnie jak płachta na byka i wyzwala we mnie bardzo negatywne uczucia. |
|
|
~~hymn POpapranco | |
|
|
Nic nie robić- bumelować
I jabola w cieniu pić, Klęczeć w Moskwie i w Brukseli Otumanionym i wesołym być. Lody kręcić, PiS zlustrować, Kombinować gdzie się da, Leniuchować i brać kasę, Cudotwórco pozwól nam. REF: Jedzie Donek iz Maskwy, patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, nie deleit-uj Warszawy. Jedzie Donek iz Maskwy patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, rakiety precz od Warszawy. Niee, nie nie nie nie, nie delejt-uj Warszawy. Nic nie robić,słuchać mediów Patriotyzm w nosie mieć Leżeć w trawie, czekać cudów, Wierzyć że niedługo ziszczą się. A prywatnie, to na narty, A wyborców w nosie mieć, I co ranek zachwyt wzbudzać, poprzez GW i TVN REF: Jedzie Donek iz Maskwy, patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, nie deleit-uj Warszawy. Jedzie Donek iz Maskwy patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, rakiety precz od Warszawy. Niee, nie nie nie nie, nie delejt-uj Warszawy. Wykształciuchy! Co was boli? No bo mózg to chyba nie? Bartoszewski was pokrzepi, karząc "wyciąć bydło w pień" A obietnic, tych wyborczych, Rząd nie spełni, no bo nie! Słońce Kaszub, Was wykręci..takie to już życie jest. REF: Jedzie Donek iz Maskwy, patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, nie deleit-uj Warszawy. Jedzie Donek iz Maskwy patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, rakiety precz od Warszawy. Niee, nie nie nie nie, nie delejt-uj do Warszawy. Niee, nie nie nie nie, nie delejt-uj Warsz |
|
|
~~NIE POlszewikom | |
|
|
|
|
|
~~Czekamy | |
|
|
Czekamy na cuda PO. Czekamy i czekamy, a tu wielkie NIC.
|
|
|
~~pop | |
|
|
Żeby widzieć cuda trzeba przetrzeć oczy. Jeśli i to nie pomaga, to "spieprzaj dziadu".
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
PIS miał dwa lata, miał ogromne wsparcie w urzędzie prezydenckim i jak było każdy wie. Piszecie, że PO nic nie robi - ocenimy i porównamy po dwóch latach, bo wtedy będzie o nie łatwiej. Jeśli będziemy zmieniać rządy co pół roku, to nigdy nic dobrego z tego nie wyniknie. Mawiają, że każdy Polak to polityk, że każdy Polak uważa się za najmądrzejszego i doskonale to widać na tym forum.
|
|
|
~~Lud | |
|
|
CYTAT Żeby widzieć cuda trzeba przetrzeć oczy. Jeśli i to nie pomaga, to \"spieprzaj dziadu\". Na razie to tylko widać wycieczkę Tuska do Peru za około 1,5 mln złotych. Ten, kto nie widzi trwonienia pieniędzy podatników, niech przetrze oczy. A społeczeństwo biednieje z dnia na dzień. Na pocieszenie może sobie popatrzeć na uśmiechniętego premiera. |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
my jak Włosi - kadencje skracamy, zamiast dać im popracować. Przypominam, że kadencja władz organów kolegialnych wybieranych w wyborach powszechnych w RP trwa cztery lata.
Jak się tego nie nauczymy, nie będziemy dla nikogo wiarygodnym partnerem. |
|
|
~~Edi) | |
|
|
CYTAT Czekamy na cuda PO. Czekamy i czekamy, a tu wielkie NIC. NIe rozumiem do czego pijecie...zamiast pisac takie glupoty to zerknijcie czegi sie PIS dorobil, ile naobiecywal a ile dokonał. NIc, wiec wydaje mi sie ze te oprzytyki to bez sensu sa. Kazda partia jak rzadzi to dla siebie jak najwiecej zgarnia. Tylko zauwazcie jedno, odkad Tusk jest premierem to niestety juz nie ma takiegi burdelu jak byl, bo niestety bracia K.wysoka kultura nie grzesza,a byly oprmeier to juz wogole. On tylko potrafi ublizac i krzyczec, zero inicjatywy. Wstyd bylo nawet TV wtedy ogladac i te wszystkie afery to niestety za jego kadencji byly. Teraz przynajmniej troche na tyłku byly premier usiadl. Bo czasem milczenie jest zlotem |
|
|
~~..... | |
|
|
Widać, po IP, że przygłuptas Błądka, Nadbereżny nudzi się i wypisuje bzdury
|
|
|
~~ojejeku! | |
|
|
CYTAT CYTAT Czekamy na cuda PO. Czekamy i czekamy, a tu wielkie NIC. NIe rozumiem do czego pijecie...zamiast pisac takie glupoty to zerknijcie czegi sie PIS dorobil, ile naobiecywal a ile dokonał. NIc, wiec wydaje mi sie ze te oprzytyki to bez sensu sa. Kazda partia jak rzadzi to dla siebie jak najwiecej zgarnia. Tylko zauwazcie jedno, odkad Tusk jest premierem to niestety juz nie ma takiegi burdelu jak byl, bo niestety bracia K.wysoka kultura nie grzesza,a byly oprmeier to juz wogole. On tylko potrafi ublizac i krzyczec, zero inicjatywy. Wstyd bylo nawet TV wtedy ogladac i te wszystkie afery to niestety za jego kadencji byly. Teraz przynajmniej troche na tyłku byly premier usiadl. Bo czasem milczenie jest zlotem Chyba w innych krajach mieszkamy. Nie ma afer? Tusk doszedł do władzy na aferze (Sawicka - i co z tego że to była prowokacja? tylko idioci używają tego argumentu. Potem kazali sie jej rozpłakać przed kamerami, poczuć się słabo i odwieźli ją do szpitala. Nie wymyślam, powtarzam słowa dziennikarza, który chcąc zadać pytanie usłyszał \"już wystarczy, Pani Sawicka poczuje się zaraz źle i zostanie odwieziona do szpitala\" !!!) A afery to się dopiero zaczną, i już są, włącz TVN24 i poczekaj chwilkę, chyba że nie rozumiesz w ogóle co się wokół ciebie dzieje. Przez 2 lata pis zrobił z kraju plac budowy. co z tego że 3 mln mieszkań nie wybudowali? jak wierzyłeś w to to jesteś po prostu głupi. zobacz co się działo na drogach - jeździłeś coś po Polsce> ja tak. za pisu oddawali miesięcznie 11 km. autostrad teraz 5. Szczuli sądy 24-godzinne, dziś wzdrygaja sie słysząc o ich likwidacji i chcą usprawniać. Gram na giełdzie, wiem że to słaby i dość subiektywny wyznacznik, ale dobrze pamiętam kiedy wszystko zaczęło się walić i do dziś nie da rady sie podnieść Pakiet Szejnfelda został zmieszany z błotem, przedsiębiorcy chcą wrócic do Kluski mam pisać dalej? sejm się leni, bo jedynymi projektami ustaw są te głoszone przez opozycję no czas się w końcu obudzić i przestać pieprzyć, albo po prostu wrócić do podstawówki, skąd wywodzi sie większość elektoratu PO. A takimi marnymi tekstami posady w gównie wyborczym na pewno nie dostaniesz, postaraj się bardziej, bo to co piszesz jes po prostu dziecinadą. życze mądrości |
|
|
~~people | |
|
|
Lud to my. A temu, kto podpisał się jako "Lud" - "spieprzaj dziadu".
|
|
|
~~Anttus | |
|
|
Tusk już dokonał jednego cudu, uczestnicząc w obaleniu rządu Jana Olszewskiego. Jego udział został dokładnie udokumentowany w filmie "Nocna zmiana". Postawili wtedy na urzędzie premiera Pawlaka. Wszystko było ukartowane. Teraz marzą mu się kolejne antypolskie cuda. Sam zresztą mówił, że dla niego polskość nic nie znaczy.
|
|
|
~~Ehstert | |
|
|
Domagamy się cudów, obiecanych społeczeństwu przez Tuska w kampanii wyborczej.
|
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
To się domagajcie, pisanie na tym forum na pewno pomoże
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|