~~prawdziwy | |
|
|
Wy sku**** ja na was sikam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Wy sku**** ja na was sikam Już się więcej nie podszyjesz marniutka istoto. |
|
|
|
|
Informuję, że nikt nie będzie podszywał się pode mnie nick prawdziwy to ja !!
|
|
|
|
|
CYTAT Informuję, że nikt nie będzie podszywał się pode mnie nick prawdziwy to ja !! Do szkoły - pokolenie popcornu i Coca Coli. Nauczcie się pisać po polsku. |
|
|
|
|
o to miernota PO potrafi tylko podszywać się
|
|
|
|
|
To najleprzy rząd w wolnej III RP! Myślicie, że w ciągu niespełna roku zbuduje drugą Irlandię? Nie da się. Aby ją zbudować musimy zliberalizować prawo pracy, bo dziś zbyt sztywny kodeks pracy nie pozwala zwalniać nieudacznikuw, by w to miejsce wstawiać młodych, zdolnych i wykrztałconych, którzy wrócą z emigracji. Dajcie czas rządowi !
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Rząd ma jeszcze miesiąc do września, później staną fabryki, pielęgniarki będą strajkować, nauczyciele, w domach nie będą spuszczać wody w WC, będziemy strajkować !!
|
|
|
|
|
sorry gościu, ale mamy IV RP !!
|
|
~~Wodzu | |
|
|
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
POPiS
|
|
|
|
|
|
|
|
~~123 | |
|
|
|
|
|
~~CLH | |
|
|
Donaldu Tusku ma podwyższony cholesterol. To sprawia, że utracił zdolność rządzenia, której i tak nigdy nie miał. W związku z tym konieczne są nowe wybory.
|
|
|
Dołączył: 2 Sie 2008r. Skąd: stalowa wola i moze Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Czlowieku uwazaj na ortografie bo zaraz prawdziwy (ktorys) wpadnie i ci wytlumaczy, ze jestes pokolenie nie tej matury co trzeba.
|
|
~~asa | |
|
|
CAŁA PRAWDA O PO , a co do Wyborcy PO to powiem cie ze za granice niepojchalki inteligentni i wykształceni tylko lenie ktorym sie uczyc niechcialo i pojechali na zmywak zarabiac szybka i łatwa kase a swoja wypowiedza pokazałes jaki jestes durny i niemyslacy pajac ktory tak jak wiekszosc gomnazjalistow dales sie nabrac na cuda tusk,zal mi ciebie zmywaku
Nic nie robić- bumelować I jabola w cieniu pić, Klęczeć w Moskwie i w Brukseli Otumanionym i wesołym być. Lody kręcić, PiS zlustrować, Kombinować gdzie się da, Leniuchować i brać kasę, Cudotwórco pozwól nam. REF: Jedzie Donek iz Maskwy, patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, nie deleit-uj Warszawy. Jedzie Donek iz Maskwy patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, rakiety precz od Warszawy. Niee, nie nie nie nie, nie delejt-uj Warszawy. Nic nie robić,słuchać mediów Patriotyzm w nosie mieć Leżeć w trawie, czekać cudów, Wierzyć że niedługo ziszczą się. A prywatnie, to na narty, A wyborców w nosie mieć, I co ranek zachwyt wzbudzać, poprzez GW i TVN REF: Jedzie Donek iz Maskwy, patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, nie deleit-uj Warszawy. Jedzie Donek iz Maskwy patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, rakiety precz od Warszawy. Niee, nie nie nie nie, nie delejt-uj Warszawy. Wykształciuchy! Co was boli? No bo mózg to chyba nie? Bartoszewski was pokrzepi, karząc "wyciąć bydło w pień" A obietnic, tych wyborczych, Rząd nie spełni, no bo nie! Słońce Kaszub, Was wykręci..takie to już życie jest. REF: Jedzie Donek iz Maskwy, patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, nie deleit-uj Warszawy. Jedzie Donek iz Maskwy patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, rakiety precz od Warszawy. Niee, nie nie nie nie, nie delejt-uj do Warszawy. Niee, nie nie nie nie, nie delejt-uj Warszawy. |
|
|
~~lukas | |
|
|
masz 100 % racji kolego przez tych naiwnych ludzi mamy teraz nierobstwo i jestemsy posmiewiskiem calej europy bo z tuska wszyscy sie smieja i z tych Popaprancow ktorzy dali sie nabrac
Pewien fircyk bez krępacji, Cud obiecał całej nacji. Trafnie uznał: - Lud to kupi! Lud naiwny, ciemny, głupi. No i młodzież uwierzyła, Do urn śmiało podążyła. I w Irlandii i w Londynie, dali wiarę Tuska minie. I ta z Wronek i z Pułtuska, Dała głos na Dona Tuska. No, nareszcie jest nadzieja! Naród wybrał czarodzieja. Media wielce mu pomogły Nawet Doda słała modły, "Niezależni" dziennikarze truli coś o Polsce marzeń. Bez Kaczora, Dorna, Ziobry... I wybrali, sługa Moskwy - w sam raz dobry.. To co najpierw obiecywał, Po wyborach odwoływał. Toż to kawał hipokryty, Rude włosy, wzrok kosmity. Serki, jabłka podrożały A indeksy pospadały! Studia płatne? Oszalałeś?!!! Polskiej biedy nie widziałeś?! Gdzie te drogi, gdzie podwyżki??? Niech wam starczy uśmiech płytki, Uścisk dłoni, ważna mina... Na szczęście: dzisiaj Don jest, po wyborach już go ni ma! : )) Olać pamięć i historię? Sprzedać się za mięsa rząd? Niech ci dziad opowie, Skąd w Warszawie tyle bomb. Przyjdzie czas na PO sąd! Chociaż rządzą ,nic nie mogą, nic nie wiedzą, NIC nie zrobią! Walka z PiS-em, punkt "programu" Gratuluję superplanu! Obiecanki się skończyły, Puste hasła poznał lud No i w końcu stał się cud: Czary mary : wieeeeelki smród! |
|
|
|
|
|
Cisza, pryszczaki! Oto ja; pan i władca, Lecha, Jarosława i Tadeusza; miłościwie nam panujących wysłannik! Zaprawdę powiadam wam, koniec nadchodzi. Odwróćcie się od PO, to zło, syf i boruta! Idźcie w stronę światła (księżycowego, kradzionego)!!!!!! Nie pijcie na ławkach, nie ćpajcie po klatkach, oglądajcie tiwi trwam i głosujcie na PiS. Bom Wam ja tak nakazał, któremu aktualna polityka PiS i trochę SLD dla nie poznaki pasuje!!!!!!!!!!!!!!!! A M E N
PRAWDZIWY PROPAGANDA! |
|
|
|
|
Cisza, pryszczaki! Oto ja; pan i władca, Lecha, Jarosława i Tadeusza; miłościwie nam panujących wysłannik! Zaprawdę powiadam wam, koniec nadchodzi. Odwróćcie się od PO, to zło, syf i boruta! Idźcie w stronę światła (księżycowego, kradzionego)!!!!!! Nie pijcie na ławkach, nie ćpajcie po klatkach, oglądajcie tiwi trwam i głosujcie na PiS. Bom Wam ja tak nakazał, któremu aktualna polityka PiS i trochę SLD dla nie poznaki pasuje!!!!!!!!!!!!!!!! AMEN
kto podszywa się pode mnie, niech mu ręka uschnie przeto, bo to jam jest ten prawdziwek, mówię k-wa, PO - WETO!! PRAWDZIWY PROPAGANDA! |
|
~~kojo | |
|
|
heheheheh tak jest
a teraz prosimy mlodziezowke z Platformy Oszustow o wpisanie kilka komentarzy jak wam schetyna kazal .................buhahahahahahaha |
|
|
|
|
|
Nie jestem rzadnym zmywakiem! Zdobyłem wykrztałcenie na Uniwersytecie Warszawskim - marketing i zarządzanie. Tylko ludzie po dobrych szkołach mogą liczyć na dobrze płatną pracę, chyba to oczywiste!
Trzeba było się uczyć a nie wieżyć w cuda mochery !!! PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
~~daro | |
|
|
to ty wierzyles w cuda dlatego dales sie nabrac tym Popaprancom zreszta jak na nich zaglosowales to tez juz nim jestes co z tego gdzie ty skonczyles studia jak i tak wyjedzisz za granice zmywaku.....bo taki sobie rzad wybrales ... jestes wielka ofiara manipulacji medialnej a szczegolnie tvn i wyborczej bo ani jeden z postulatow w kampani niezostal wykonany a media robia ci wode z mozgu i nakazuja co masz myslec nienazywaj wszyskich moherami bo ja tez skonczylem studia informatyczne w rzeszowie i nijestem moherem gtylko madrym inteligentnym Polakiem ktory nieda siw wmanipulowac w zagrywki tych oszolomow z po prawdziwa partia TYLKO PIS = DOBREM DLA POLSKI!
|
|
|
~~kajo | |
|
|
i co po marketingu to jest co 3 osoba w polsce i pewnie wrociles do stalowki i wykladasz kisiel w tesco ..by zylo sie lepiej szytskim ........naiwniakom....:]
|
|
|
|
|
|
PO to patrioci z ministrem Śikorskim na czele. Nie widzisz jak dba o Polskę?
Problemem są związki zawodowe, kture nie pozwalają rozwijać się przedsiębiorcą. Bo tylko prywatne biznesy są w stanie udźwignąć kraj z zapaśći gospodarczej, ale musimy zlikwidować płace minimalną bo jest za wysoka i nie pozwala się rozwijać przedsiembiorcą. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
~~hate eternal | |
|
|
Taaa, wyborca PO ma rację. Tylko wyższe wykształcenie. Żenujące podejście, ale jakże nadrabiające kompleksy wyborców partii, która żałuje że RP to nie USA
Dyplomy nie znaczą kim jesteście, pokzaują tylko, że się uczyliście. Osobiście nie interesuje mnie czy urzędnik jest po administracji czy po zecie, on ma załatwić moją sprawę zgodnie z KPA i innymi przepisami prawa materialnego. Kto wam nawkładał do głów, szanowni wyborcy partii POnownie rządzącej, że jesteście wyjątkowi i macie patent na wszechwiedzę? Jak pokazuję historia polskiej kulawej demokracji na razie wszyscy, z małym wyjątkiem gdy Kołodko zarządzał finansami państwa, dają ciała po przejęciu władzy. I to samo robi PO, nie pomogą żadne dyplomy jak rozumu do rządzenia nie staje i realizuje się politykę gospodarczą i ekonomiczną, która na całym świecie, za wyjątkiem bantustanów, jest w odwrocie. |
|
|
|
|
|
Jak to? A profesor Balcerowicz? To códotwórca, wyciągnął POlskę z wielkiego kryzysu po komunie! Jemu powinni pomniki stawiać. Ja pobierałem wykłady od samego profesora na Uniwersytecie i wiem, że on ma rację. Należy zprywatyzować całą gospodarkę i tylko wtedy będzie dobrze, ale związki zawodowe blokują. Trzeba zmienić prawo, to moherowy prezydent i komuniści z SLD blokują.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|