~~heniu | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~heniu | |
|
|
|
|
|
~~heniu | |
|
|
|
|
|
~~heniu | |
|
|
|
|
|
~~heniu | |
|
|
|
|
|
~~heniu | |
|
|
|
|
|
~~heniu | |
|
|
|
|
|
~~heniu | |
|
|
|
|
|
~~Great | |
|
|
Financjal Times nie zostawił suchej nitki na Donaldu Tusku. Wreszcie świat zaczyna krzyczeć, bo nad Wisłą jeszcze fika propaganda "Wyborczej". Ale to już przełom i Tusk zacznie lecieć, a z nim cała Porażka Obywatelska. Anglicy z Financjal Times to mądre chłopy. Brawo.
|
|
|
~~heniu | |
|
|
cala prawdosc o tusku:
|
|
|
~~heniu | |
|
|
Kolejne cuda tuska:
|
|
|
|
|
|
To jest własnie PiS - czysta głupota
|
|
~~Theme | |
|
|
CYTAT To jest własnie PiS - czysta głupota Tu się pisze o cudach Donaldu Tusku. Proszę się trzymać tematu. |
|
|
|
|
|
~Theme na chamstwo odpowiada się chamstwem.
Pisać będę tam, gdzie mi się podoba. A wy nawet w niedziele dyżurujecie w imieniu PiS |
|
~~Low | |
|
|
CYTAT ~Theme na chamstwo odpowiada się chamstwem. Pisać będę tam, gdzie mi się podoba. A wy nawet w niedziele dyżurujecie w imieniu PiS Państwo prawa jest podstawą demokracji. Prawo reguluje porządek społeczny i należy go przestrzegać. Jeśli ktoś łamie prawo, to podlega prawu. To tak ku pamięci tym, którzy tylko chcą robić to, co im się podoba. |
|
|
~~S@ie@ | |
|
|
Chociaż rządzą ,nic nie mogą,
nic nie wiedzą, NIC nie zrobią! Walka z PiS-em, punkt "programu" Gratuluję superplanu! Obiecanki się skończyły, Puste hasła poznał lud No i w końcu stał się cud |
|
|
~~Dont | |
|
|
Donaldowi Tuskowi i tej całej jego Porażce Obywatelskiej mówimy zdecydowane: NIE! Aby żyło się lepiej. Wszystkim!!!
|
|
|
~~Pierwsza Dama | |
|
|
PiSzambo, rządził i pokazał jakich fachowców mają, Lipiec aferzysta IV RP, Lepper i Giertych - tu pozostawie bez komentarza
|
|
|
~~heniu | |
|
|
Jak robicie przeklejki z naszego dziennika albo radia maryja to piszcie skroty o co w tym chodzi. Nie wiem jak bardzo zdeterminowanym fanatykiem trzeba byc zeby sobie oczy psuc, probojac sie przebic przez 20 zwrotek belkotliwego tekstu.
|
|
|
~~heniu | |
|
|
Impiczment w toku:
PYS obawia sie, ze platforma wprowadza w zycie plan 'impiczmentu', ktory ma usunac prezydenta ze stanowiska. Dlaczego nagle do polskiego slownika weszlo slowo 'impiczment'? Dlaczego PYS nie za bardzo wie co to znaczy, bo caly czas mowi o 'impiczmencie' usuniecia prezydenta. Dlaczego PYS twierdzi, ze glownym wykonawca planu jest Palikot? Skoro palikot to alkocholik od beltow itp? Dlaczego to jest takie zagrozenie? Dlaczego o planach platformy informuje (bezpartyjny) Urbanski, ktory jest (bezpartyjnym) zaufanym ekspertem Kaczynskiego? Dlaczego dalsze analizy prowadzi (bezpartyjny) sztab ekspertow PYSu? Dlaczego PIS potrzebuje wrogow za wszelka cene? Odpowiedz na te i inne pytania poznasz dopiero jutro! Na specjalnej konferencji ex-ministra Ziorry, ktory wlasnie zostal ofiara (bezpartyjna) w swojej wlasnej sprawie. |
|
|
~~heniu | |
|
|
Sorry za kilka postow po sobie, ale nie moglem sie powstrzymac: Skoro nasza 'pierwsza' dama tak wyglada, to strach sie bac jak wyglada druga i kolejna. Moze zalozymy jakis komitet spoleczny (i bezpartyjny) do zmiany nazwy pierwszej damy na np. 'pierwsza dama, w kontekscie pana obok'?
|
|
|
~~anty -po | |
|
|
CYTAT Jak robicie przeklejki z naszego dziennika albo radia maryja to piszcie skroty o co w tym chodzi. Nie wiem jak bardzo zdeterminowanym fanatykiem trzeba byc zeby sobie oczy psuc, probojac sie przebic przez 20 zwrotek belkotliwego tekstu. jestes wykształciuchem to powinienes zrozumiec:haha: Ja głosowałem na PO i zrozumiałem ze był to błąd mojego życia nigdy więcej PO. Co innego obiecywali co innego robią ale czy wogóle coś robią o to jest pytanie!!
|
|
|
~~Where | |
|
|
Gdzie te cuda? Gdzie te chłopy? Gdzie? Prawdziwa Porażka Obywatelska. Normalna Kuba z domieszką Sojuza, Wenezueli i Białorusi.
|
|
|
~~kommon | |
|
|
Co wy chcecie? Po wieloletnim psuciu panstwa przez poprzednich rzadzacych wy macie wymagania? A co wy takiego robicie dla kraju? podatki placicie w londynie i dublinie. Jak PO ma rzadzic gdy prezydent wszystko psuje a proces legislacyjny trwa a potem zanim ustawa wejdzie w zycie to u hu hu. Znalezli sie pracusie z solidarnosci co by tylko kraj sprzedawali itd dobre
|
|
|