|
|
|
Czy ktoś orientuje się może gdzie w pobliżu Stalowej Woli leczą zęby pod narkozą???Ile to mniej więcej kosztuje???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale tobie chodzi o znieczulenie miejscowe czy całkiwite? możesz popytać w dentesie na białych
|
|
|
|
|
CYTAT Czy ktoś orientuje się może gdzie w pobliżu Stalowej Woli leczą zęby pod narkozą???Ile to mniej więcej kosztuje??? Nie myśl o narkozie - teraz są takie środki znieczulające, że nic nie poczujesz. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT Nie myśl o narkozie - teraz są takie środki znieczulające, że nic nie poczujesz. Moze tu nie chodzi o to żeby nic nie poczuc, tylko o sama mysl ze jest sie u dentysty jakas fobia czy cuś Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
|
|
Kiedys widzialem,ale w innym mieście cennik to pierwsza godzina narkozy kosztowala cos kolo 400-500zł a nastepna byla troche tańsza powiedzmy ze o 50 zł.
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Czy ktoś orientuje się może gdzie w pobliżu Stalowej Woli leczą zęby pod narkozą???Ile to mniej więcej kosztuje??? z tego co mi wiadomo w StW nie ma takiej usługi słyszałam,że w Tarnobrzegu leczą dzieciom zęby w uśpieniu(narkozie) być może ,że ktoś ma namiary na teraz ja nie mam Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
CYTAT Czy ktoś orientuje się może gdzie w pobliżu Stalowej Woli leczą zęby pod narkozą???Ile to mniej więcej kosztuje??? Robisz z tego problem jakby to była nie wiadomo jaka operacja, leczenie zębów trzeba "przyjąć na klatę" i przełamać strach. Po znieczuleniu miejscowym nie czuć bólu wcale, a nawet przy narkozie żaden dentysta nie wyleczy Ci zęba za jednym razem tym bardziej kilku, bo zęba trzeba zatruć a zatruć to minimum 2 tygodnie chodzenia z lekarstwem w zębie. Odradzam leczenia pod narkozą. |
|
|
|
|
CYTAT Po znieczuleniu miejscowym nie czuć bólu wcale, Nie kazdy organizm reaguje tak samo, ja miałem ten problem ze dostawałem 2 zastrzyki a przy borowaniu i tak odczuwałem ból. Więc pozostawało mi "przyjmować to na klate" |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Po znieczuleniu miejscowym nie czuć bólu wcale, Nie kazdy organizm reaguje tak samo, ja miałem ten problem ze dostawałem 2 zastrzyki a przy borowaniu i tak odczuwałem ból. Więc pozostawało mi \"przyjmować to na klate\" Ja miałem ten sam problem ale jak trzeba to trzeba iść do dentysty bo to nie minie jak ból głowy a z czasem wróci z podwójną siłą. O zęby musisz zadbać bo za kilka lat nie będziesz miał o co zadbać i pozostanie Ci wstawić implanty kilka tys za sztuke i jeszcze więcej bólu... |
|
|
|
|
W Rzeszowie PRIMADENT
znieczulenie komputerowe THE WAND koszt 50pln Uspokojenie wziewne podtlenkiem azotu koszt 70pln+(należy doliczyć koszt maseczki 50pln) Uspokojenie syropem Dormicum koszt70pln http://www.prima(...)ie_zebow |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT W Rzeszowie PRIMADENT znieczulenie komputerowe THE WAND koszt 50pln Uspokojenie wziewne podtlenkiem azotu koszt 70pln+(należy doliczyć koszt maseczki 50pln) tzw."gaz rozweselający" aby działało musi być wdychane zapytam tylko jak to się ma: założenie maseczki na twarz a leczenie zębów? CYTAT Uspokojenie syropem Dormicum koszt70pln syrop Dormicum jest stosowany raczej u dzieci dorosłemu to flaszeczkę trzeba by wlać nie wiem czy leczą tam dorosłych ale jeżeli skorzystasz to daj znać jak to wszystko działa Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|