NawigacjaStart » Forum » StaloweMiasto » StaloweMiasto »
1 2 »
Kto usunął mój post??!!,
ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 10:15  
Proszę o wyjaśnienia administrację. Kto wywalił mój wczorajszy post z tematu o mocnej gospodarce PO, w którym wykazałem przekłamania zestawień cen w PRLu i dziś w zestawieniu wirtualnej polski?

PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie.....
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 10:15  

PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie.....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 10:23  
rozumiem wywalanie bluzgow, probuje zrozumiec wywalanie telefonow z forum tych pseudo reklam, chociaz to ssie jestem w stanie zrozumiec wywalanie tekstu w ktorym jedzie sie na stalowe, ale ku..wa takich jaj to nie robcie odpi.... sie przynajmniej od reszty i dajcie wszystkim spokojnie trolowac :]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 10:23  
I bardzo dobrze bo nie da się patrzeć już na tę politykę. Wy fanatycy i z PISu i PO macie nierówno pod sufitem. Nie da się czytać tego co piszecie. Nikogo te wasze przepychanki nie obchodzą poza wami samymi. zaklopotany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 10:25  
znudzona, nie interesujesz się - nie czytaj. Ale cenzurowanie jest karygodne.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 10:25  
kiedy to przeważnie chory bełkot. umiech ale co racja to racja omijam z daleka posty plujące jadem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 10:29  
znudzona, to jest właśnie postawa dużej części ludzi, nie interesowanie się bieżącą polityką. A potem jest płacz, jak do gara nie będzie za co włożyć.
Obawiam się, że dając Polsce demokrację, niestety krzywdzimy ludzi. Do tego systemu należy dorosnąć.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 10:40  
Ja powiem jedno. Zdarza się, że ktoś z was ma rację odnośnie czegoś. Mówię tu o jednych i o drugich. W końcu czasem ktoś może mieć w czymś rację ( to logiczne), zdrowy pogląd na konkretną sprawę. Tylko jak to dodatkowo opatrzone jest tym całym zacietrzewieniem, nienawiścią i emocjami i wycieczkami osobistymi to po prostu odechciewa się czytać. Generalnie skupieni jesteście na tym żeby przede wszystkim dowalić przeciwnikowi politycznemu. Może w drugiej kolejności chodzi wam faktycznie o obiektywną prawdę. Niestety na pierwszy rzut oka wygląda to inaczej. Ja generalnie nie jestem za żadną partią, z prostej przyczyny - każda partia popełnia jakieś błędy a politycy to tylko ludzie a w partiach jest ich bardzo i dużo i nie każdy mi pasuje. Tak więc nie wyobrażam sobie absolutne posłuszeństwo ludziom, którzy mi nie odpowiadają i udawać, że nie widzę ich błędów. Ja jedynie mogę popierać niektóre idee i każda partia czasem ( może przez przypadek) może mieć dobrą koncepcję. I tyle mogę poprzeć. Ale od tego są wybory a konkretnie urny wyborcze. A wielkiej polityki w naszym małym mieście nie ma i bardzo dobrze. To jest jedna z zalet mieszkania w Stalowej Woli. Dlatego denerwuje mnie tu robienie politycznego zamieszania w iście Onetowskim wydaniu coś ala Antek Emigrant.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 11:05  
znudzona, masz rację co do wyzwisk. Ale zauważ, kto NAJPIERW zaczyna sączyć jad? Poobserwuj różne tematy polityczne i zobacz, kto zaczyna sypać nazwami od nieuków, leni, nieudaczników itd. itp. Może faktycznie mądrzejszy powinien zbyć milczeniem takie wpisy, ale każdy jest tylko człowiekiem i ma prawo się wku.wić.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 11:21  
ja usunęłam - kilkakrotnie zresztą prosiłam o nie pisanie z caps lockiem i pisałam też ,że będę kasować całe posty ,bo potem taki moderowany nie ma sensu

//edit. wyluzuj => od tego jest moderator zeby poprawiac

skoro od tego jest moderator to pytanie gdzie był,że nie moderował??? i drugie pytanie dlaczego się nie podpisuje???

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 11:27  
CYTAT
ja usunęłam - kilkakrotnie zresztą prosiłam o nie pisanie z caps lockiem i pisałam też ,że będę kasować całe posty ,bo potem taki moderowany nie ma sensu

Anulka, nie rób tego, bo wypaczasz sens dyskusji.
Natychmiast przywróć mój post.
Nie był pisany caps lockiem, jedynie uwypuklenia. Przywróć, bo dyskusja staje się bezsensowna dla zewnętrznego obserwatora.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 11:28  
jejqu tyle na forum i taki szkolny blad :] wychodzi na to ze niepotrzebnie jad wylalem ]:-> na zas zostanie :]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 11:29  
ale to ja proszę nie pierwszy raz ,żebyście nie pisali z caps lockiem i wtedy nie ma opcji ,że taki post zniknie i temat straci wątek ok??
a postu niestety zwrócić Ci nie mogę gdyż został on usunięty i go nie manie wiem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 11:31  
da sie, spytaj szefaumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 11:32  
nie da się - był pisany z caps lockiem - inni piszą małą czcionką to niestety ale Ty wyjątkiem być nie możesz

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 11:36  
Nie był pisany w całości CAPS LOCKIEM, jedynie kilka słów, które były przekopiowane z innego forum.
Takie traktowanie dyskusji powoduje jej bezcelowość, gdyż w tym momencie, nie wiadomo o co chodzi w tamtym temacie. Ale, to nie mój portal, więc jeśli chcecie mieć chaos i bezsens, to miejcie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 11:38  
to moze duze literki zmiencie na pogrubione i bedzie si :]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 11:42  
to jeśli już skopiujesz tekst to możesz być na tyle uprzejmy ,żeby go sobie troszkę pozmieniać,chociażby na małą czcionkę - w przeciwnym razie niestety takie będą skutki - inni mogą to i Ty sobie poradzisz

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 11:50  
W tej chwili to już jest chore.
Dodałem linki do wypowiedzi, wyjaśniłem o co chodzi i też skasowane przed chwilą.
Czy jesteś poważna?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 12:03  
tym razem nie mam z żadnym kasowaniem linków do strony nic wspólnego - Twoich postów usunęłam łącznie dwa i tylko tyle

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 12:05  
No to robi się coraz ciekawiej.
Ja już nie będę uzupełniał tego wpisu, bo nie chcę być non stop kasowany. Jednak niech bywalcy portalu wiedzą, że cenzura dotyczy także poglądów politycznych.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 12:06  
Ja nie cenzuruję polityki i nawet w te tematy się nie zagłębiam ,bo mnie to nie interesuje - zwracam uwagę na caps locka cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 12:09  
CYTAT
jejqu tyle na forum i taki szkolny blad :] wychodzi na to ze niepotrzebnie jad wylalem ]:-> na zas zostanie :]

no to zostalo na zas :p zal

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 12:42  
Anulka kasuj spamerów i margines forumowy nie potrafiący zrozumieć pewnych konwencji!
A wy wyborcy nie kopiujcie, tylko linki! I nie powiększajcie czcionki 5x!
A my, ja i ifeelgoodek i reszta będziemy dalej spokojnie trolować umiech

Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2010r. 13:03  
hola hola kolego ^^ bo zaczynam sie ciut obawiac :] z tego co nieraz napisze moze wynikac ze dziewczyny sa zle ale ja naprawde bardzo je lubie :]

Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » StaloweMiasto » StaloweMiasto »