|
|
|
Witam.
Mam pytanie odnośnie salonu metamorfoza, a konkretnie chodzi mi o makijaż ślubny, jak robią czy warto się tam wybrać i jakie są ceny. Jeszcze jedno pytanie czy tam tez jest fryzjerka? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jest ale błagam Cię nie idź mi spiepszyli tam i mam dozywotnie czesanie za darmo a co zrobili domyśl się! odradzam
|
|
|
|
|
heheheh bo walnedozywotnie ciekawe na co i kto Ci to udzielił?????
idz ja z moimi kolezankami chodze tam od dwoch lat i na kogo bym nie trafiła to dziewczyny zawsze zrobia i dobiora nam super fryzury jestesmy zawsze zadowolone!!!!!! a jezeli chodzi o makijaz maja bardzo dobre drogie i profesjonalne kosmetyki makijaz trzymal sie mi cały dzien noc polecam p.Ele super mialam makijaz!!!!! |
|
|
|
|
tak a skąd Ty wiesz włosów nie miałam tyle powiem
|
|
|
|
|
[cytat]tak a skąd Ty wiesz włosów nie miałam tyle powiem[/c
ytat] wiesz ...bo jakos dziwne sie mi to wydaje"dozywotnie" kit jak nie wiem powiedz ze jeszcze ich sadzilas?? i jak Ci spalili to powiedz kto!!! przykro mi ja tam jestem zadowolona!!! |
|
|
|
|
naprawde taka prawda nie chcieli abym sprawe rozgłaśniała ale mam ich gdzieś i ich dozywotnie czesanie tez
|
|
|
|
|
Ja tam byłam raz z moja siostrą obciąć włosy, niestety, ani ja ani siostra nie byłyśmy zadowolone..ale moja koleżanka tam chodzi od dłuższego czasu jest bardzo zadowolona, natomiast co do makijażu to nie mam pojęcia..
|
|
|
|
|
o co tu chodzi??
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT o co tu chodzi?? a o to ,że jednym się czesanie podoba, a drudzy mieli spier.... fruzurkę a ja powiem tylko : "Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził" hehehe musisz sama sprawdzić,czy będziesz zadowolona bardziej przed czy po usłudze //moderowano - nie piszemy z caps lockiem - anulka Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|