|
|
|
Hm... kwiaciarnia u Eli w Kauflandzie. Walentynkowa promocja: kup kwiaty za co najmniej 20 złotych, a gratis otrzymasz loda. O co kaman....? Albo ja jestem glupia i nie rozumiem albo rozumiem i nie moge pojąć jak ktos daje "lody" w kwiaciarni? Nie to, ze ja cos mowie ale mnie to sie kojarzy z czyms innym niz zwykle "lody" u suchojada w Nisku Ktos ogarnia ta promocje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a o jakis smaku sa te lody to moze sie zdecyduje hehe
kwiaty i lody niezle powiazanie |
|
|
|
|
loda do kwiatów? Ela wie jak kilenta zadowolić
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
trzeba to obczaic ciekawe jak sie trafi tak z 20 klientow na godzinke skad bedzie tyle lodów
|
|
|
|
|
panowie jutro zbiorka o 8 rano pod kauflandem i idziemy po loda heheheeheheheh
|
|
|
|
|
hehe Kurier Kwiatowy do kwiatów na walentynki daje "romantyczne świece" powiedzmy, że to ma jakiś związek z kwiatami i walentynkami, ale żeby lody...??? w zimie
|
|
|
|
|
A Ty co tak tego kuriera w kazdym kwiatowym wątku wychwalasz? Ela daje lody i rządzi
|
|
|
|
|
moze to jeju kurier kwiatowy i ma z tego kase
a Ela daje loda i jest git ciekawe jaki jest ten lod? moze Ela na odpisze lub powie na uszko |
|
|
|
|
rzeczywiście brzmi to trochę dziwnie :]
|
|
|
|
|
hmm... a co mam za każdym razem inna kwiaciarnie wychwalać???
poza tym to akurat nie było wychwalanie;)) jedynie informacja. A komentując opcję lodów i jej podtekst - po prostu bez sensu, ale faceci jak widzę sie nakręcili;p |
|
|
|
|
Ale macie problem ...Daje lody to i dobrze zawsze to promocja ...Jak by "robiła" ..."lody" Też by była zła wiec jak tu dogodzić?
|
|
|
|
|
sprośny jesteś tester
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Ale macie problem ...Daje lody to i dobrze zawsze to promocja ...Jak by "robiła" ..."lody" Też by była zła wiec jak tu dogodzić? sprośny jesteś tester hahaha jak widać głodnemu chleb na myśli a głodny głodnemu wypomni " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT A komentując opcję lodów i jej podtekst - po prostu bez sensu, ale faceci jak widzę sie nakręcili;p Podejrzani by byli jak by się nie nakręcili, a tak widać, że zdrowe chłopaki są . |
|
Dołączył: 20 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hwit martekingowy, jak ktoś napisał "brzmi dziwnie", ale działa
|
|
|
|
|
i co z ta promocja? sprawdzil juz ktos?
non serviam |
|
|
|
|
ja bylem sprawdzic i powiem no no jestem zadowolony bardzo mile i sympatyczne panie tam pracuja az chce sie chodzic!!!!!!
|
|
|
|
|
a mi tam sie podoba zawsze to coś innego niż dotychczas i w dodatku ciekawie brzmi
|
|
|
|
|
CYTAT Hm... kwiaciarnia u Eli w Kauflandzie. Walentynkowa promocja: kup kwiaty za co najmniej 20 złotych, a gratis otrzymasz loda. O co kaman....? Albo ja jestem glupia i nie rozumiem albo rozumiem i nie moge pojąć jak ktos daje \"lody\" w kwiaciarni? Nie to, ze ja cos mowie ale mnie to sie kojarzy z czyms innym niz zwykle \"lody\" u suchojada w Nisku Ktos ogarnia ta promocje? jutro Ja ruszam a WYCYTAT Hm... kwiaciarnia u Eli w Kauflandzie. Walentynkowa promocja: kup kwiaty za co najmniej 20 złotych, a gratis otrzymasz loda. O co kaman....? Albo ja jestem glupia i nie rozumiem albo rozumiem i nie moge pojąć jak ktos daje \"lody\" w kwiaciarni? Nie to, ze ja cos mowie ale mnie to sie kojarzy z czyms innym niz zwykle \"lody\" u suchojada w Nisku cool girl Ktos ogarnia ta promocje? A Pani niech się nie oburza tylko też niech rusza ciekawe co dostanie nieeeeeeeeeechytry CYTAT i co z ta promocja? sprawdzil juz ktos? ja dziś sprawdziłem daja dopiero jutro ide!! Nie pisz 3 postow za jednym zamachem!! Można zacytowac 3 posty w jednej wypowiedzi, a nie pisac litanie... |
|
|
|
|
I jak promocja? Ela dala dzis rade ??
|
|
|
|
|
według mnie dała radę zadowolony jestem bardzo obsługa pierwsza klasa będę tylko z jej usług korzystał a kobieta moja jaka w aniołkach piękności dziękuję
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Hm... kwiaciarnia u Eli w Kauflandzie. Walentynkowa promocja: kup kwiaty za co najmniej 20 złotych, a gratis otrzymasz loda. O co kaman....? Albo ja jestem glupia i nie rozumiem albo rozumiem i nie moge pojąć jak ktos daje \\\"lody\\\" w kwiaciarni? Nie to, ze ja cos mowie ale mnie to sie kojarzy z czyms innym niz zwykle \\\"lody\\\" u suchojada w Nisku Ktos ogarnia ta promocje? jutro Ja ruszam a WYCYTAT Hm... kwiaciarnia u Eli w Kauflandzie. Walentynkowa promocja: kup kwiaty za co najmniej 20 złotych, a gratis otrzymasz loda. O co kaman....? Albo ja jestem glupia i nie rozumiem albo rozumiem i nie moge pojąć jak ktos daje \\\"lody\\\" w kwiaciarni? Nie to, ze ja cos mowie ale mnie to sie kojarzy z czyms innym niz zwykle \\\"lody\\\" u suchojada w Nisku cool girl Ktos ogarnia ta promocje? A Pani niech się nie oburza tylko też niech rusza ciekawe co dostanie nieeeeeeeeeechytry a może jestem bardziej cierpliwy od Pani to boli jak widać a szkoda miłego dnia życzę lody były wyśmienite CYTAT i co z ta promocja? sprawdzil juz ktos? ja dziś sprawdziłem daja dopiero jutro ide!! Nie pisz 3 postow za jednym zamachem!! Można zacytowac 3 posty w jednej wypowiedzi, a nie pisac litanie... |
|
|
|
|
14 lutego lody 8 marca oferują gumy trzeba pryznac ze Pani Ela z kwiacirani w Kauflandzie jest wyjątkowo pomysłowa wie jak zwrocic uwage i pryciągnąc sobie klientow zwyklym lodem lub gumą
|
|
|
|
|
Tak przy okazji, to wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet...., dla wszystkich Pań z czatu na stalowemiasto...oczywiście dla Anulki szczególnie...( bez capslocka )
|
|
|
|
|
kochana One wiedzą jak przyciągnąć uwagę pięknymi kwiatami i aparycją a reszta to tylko promocja a pomysłów mają dużo jak widać miłego Dnia i wszystkiego Najlepszego Pani życzę
|
|