~~Ewa | |
|
|
Zamierzam kupić rower,tani i dobry.Nie za bardzo orientuję się gdzie najlepiej go kupić.Poradźcie coś!!!Co sadzicie o RojaX"e?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kris19 | |
|
|
Czesć osobiście polecam ci sklep peleton lub kupno np na allegro tam sa najnizsze ceny. Orojaxie mam niskie mniemanie nie raz zostałem zrobiony przez nich w balolna.Ostatnio odwiedziłem ich sklep i widizałem nowa dostawe wiec pewnie znajdzie sie cos ciekawego,ale nie koniecznie po atrakcyjnej cenie.Natomiast polecam sklep peleton na ulicy poniatowskiego,wprawdzie rowerow na miejscu mają mało ale sprowadzą każdy jaki tlyko sie chce. i to za darmo sprzedawca skreci i wyreguluje go gotowy do jazdy.ja czekałem około tygodnia ale byłem w pełni zadowolony ceny sa rowniez dużo nizsze niz w rojaxie.Moge doradzic konkretny rower bo siedze w tej branzy juz 10 lat. pozdrawiam.:haha:
|
|
|
~~zzTop | |
|
|
Jak chcesz kupić rower to idź do sklepu rowerowego.
|
|
|
~~;p;p | |
|
|
modne rowery mozna ogladac o 15;00 pod huta
|
|
|
~~grzechotnik | |
|
|
allegro allegro i raz jeszcze allegro... znajdziesz to czego potrzebujesz w przystępnej cenie ... a wybór masz spory więc na co czekać ... pozdrawiam
|
|
|
~~aaa | |
|
|
Polecam takiego gościa z Pysznicy, sprowadza rowery z Niemiec. Za 280 zeta, mozesz kupic alusa made in GERMANY, a nie jakis zlom z chin. To telefon do niego, mieszka niedaleko kosciola - 015 8410167
|
|
|
~~ktos | |
|
|
w polsce nie ma czegos takiego jak tanie i dobre. jesli chce sie jakosc trzeba zaplacic. a tanie to chinskie, chinskie to szajs.
moze faktycznie te z niemiec sa dobre rowerki ale u nas w kraju to ponizej 700 zl dobrego rowera nie kupi pzd. |
|
|
~~ona | |
|
|
Jedź na giełdę do Sandomierza tam kupisz tanio rowery używane sprowadzane z Niemiec
|
|
|
~~baa | |
|
|
CYTAT modne rowery mozna ogladac o 15;00 pod huta
|
|
|
~~Arczi | |
|
|
modne rowery mozna ogladac o 15;00 pod huta
|
|
|
~~street-rider | |
|
|
Szanujacy sie cyklista przeznacza na rower nie mniej niz 2 tysiace
|
|
|
~~MBK Bzzz | |
|
|
CYTAT Szanujacy sie cyklista przeznacza na rower nie mniej niz 2 tysiace dobrze mówisz, ja jeżdżę rowerem MBK Bzzz, w standardzie posiada on m.in. ABS, jednostronne widelce, sekwencyjną zmianę przełożenia przyciskiem +/- na kierownicy, regulowane w trakcie jazdy zawieszenie oraz komputer pokładowy. kosztował około 75 000 zł marna fotka jest tu: http://img23(...)n2re.jpg pozdrawiam cyklistów |
|
|
~~MBK Bzzz | |
|
|
dla lubiących szybką jazdę przeznaczone są modele: Fazz - ostre koło oraz Wizz - kolarka. jak w Bzzz w standardzie: ABS, komputer, sekwencyjna zmiana przełożenia (tylko Wizz) wraz z trybem automatycznym.
http://img10(...)f4ux.jpg |
|
|
~~Author | |
|
|
CYTAT Jedź na giełdę do Sandomierza tam kupisz tanio rowery używane sprowadzane z Niemiec Zgadza się, albo holenderskie. Przy czym na niemieckim jeździł wcześniej jakiś SS-man, natomiast na holenderskim jakowyś pedał :blee: Jeśli ci to nie przeszkadza to przynajmniej wymień siodełko :haha: |
|
|
~~rowerzysta | |
|
|
CYTAT Zamierzam kupić rower,tani i dobry.Nie za bardzo orientuję się gdzie najlepiej go kupić.Poradźcie coś!!!Co sadzicie o RojaX\"e? Rojax = zdziercy, natomiast tak jak poprzednicy pochwalę sklep Peleton - sprowadzą ci wybrany rower nawet TANIEJ niż na Allegro (!) - wiem to z autopsji - kupiłem u nich Authora za 999 zł, a na Allegro był najtaniej za 1200 + przesyłka ~50 zł :co?: Ponadto warto też zajrzeć do sklepu rowerowego na Okulickiego pod BS. Sporo rowerów do wyboru, raczej porządne, nie ma szajsu za 200 zł, warto potargować się z gościem, na pewno obniży cenę o 50-70 zł (przy wyjściowej cenie roweru np. 440. pozdrawiam i daj znać co i gdzie kupiłać :haha: |
|
|
~~sklep | |
|
|
|
|
|
~~Jasio | |
|
|
ŻABNO, ul. Główna.
|
|
|
~~rowerzista | |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moderowano przez: Jacek bot
|
|
|
|
|
Jak kupować rower to tylko w Tip-topie
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Jak kupować rower to tylko w Tip-topie ...dokładnie mam to samo zdanie...sklep w ZBR polecam jak najbardziej...rowery w bardzo dobrej jakości w bardzo dobrej cenie....no i serwis pierwsza klasa.....dla ludzi , którzy swoje dwa koła zakupili u nich jak i gdzie indziej.... ... a w razie 'W' zawsze można przyjść popytać i panowie służą dobrą i obiektywną(co dziś mało się zdarza) poradą ..... ten sklep na obok PKSu nawet się nie umywa ->tam klienta się zbywa...... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|