|
|
|
Cześć. Muszę wyrwać zęba- polećcie mi dobrego chirurga dentyste. Wiecie może ile takie wyrwanie może kosztować? Co sądzicie o panu Kuligu ? ( przyjmuje na górce, naprzeciwko biedronki)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja polecam Pana Wrońskiego. Na wyrywaniu to on się na prawdę zna. Mnie u niego wyrywanie nic nie bolało, dodatkowo tak zagaduje, że człowiek zapomina się bać Szczerze polecam. Przyjmuje w budynku w którym mieści się przedszkole za stacją Lotos.
|
|
|
|
|
Na NFZ to faktycznie Wroński i Musialik z Szymańskim przyjmują. Wroński tam gdzie było kiedyś orzecznictwo ZUS przy Poniatowskiego 33, a ci dwaj w przychodni 2 koło Konkatedry.
A prywatnie to chyba najlepiej iść też do Musialika lub Lorkowskiego. Przyjmują na Orzeszkowej vis a vis Jubilatu. Osobiście nie mam zaufania do młodego pokolenia dentystów. Lepiej idź do osoby, która ma już wieloletnią praktykę. Młodzi może i mają tytuły i są dobrzy, ale w teorii. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
CYTAT Cześć. Muszę wyrwać zęba- polećcie mi dobrego chirurga dentyste. Wiecie może ile takie wyrwanie może kosztować? Co sądzicie o panu Kuligu ? ( przyjmuje na górce, naprzeciwko biedronki) ja tam rwalam zebea to fakt nie bolało ale rwal mi zeba 95min a wział 450żł . |
|
|
|
|
Do pana Lorkowskiego nie pojde bo to on zle zrobił mi kanałowe leczenie i przez to ząb spisany jest na wyrwanie ;/
450 zł za wyrwanie zęba? Tyle to w Warszawie nie biorą |
|
|
|
|
ja polecam Szymańskiego.mimo że robił na kase chorych to bez bólu i szybciutko. jestem zadowolona a muszę przyznać,że panicznie boje się dentysty
pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=BSCtgKNqL10
myślę że ci dentyści załatwili by sprawę za winko |
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja również polecam Pana Wrońskiego
|
|
|
|
|
Polecam Wrońskiego!!!Tylko jego mogę spokojnie polecić a miałem do czynienia z różnymi specjalistami.Jak jesteś ubezpieczony to nie płacisz nic,musisz mieć oczywiście przy sobie dowód ubezpieczenia.Powodzenia
|
|
|
|
|
CYTAT Do pana Lorkowskiego nie pojde bo to on zle zrobił mi kanałowe leczenie i przez to ząb spisany jest na wyrwanie ;/ 450 zł za wyrwanie zęba? Tyle to w Warszawie nie biorą oj biora i to nawet wiecej do 900 zł ja mialam zeba do wyrwania ktory mial 3 korzenie i kazdy w inna strone musialam miec rozcinane podniebienie a pozniej zszywane . pozniej bol przez 3 dni straszny az sie zagoilo szok ale teraz mam juz z glowy |
|
|
|
|
Z tym to ja problemu nie mam ;p ząb leczony kanałowo więc nerwów nie ma po prostu nie chce zapłacić niewiadomo jakich sum za jednego zęba
|
|
|
|
|
ja wyrywałem zeby u chirurga, nie pamietam jak sie nazywa ale przyjmuje na zatorzu na przeciwko lasowiaka. za 4 ósemki policzył mi coś koło 600 zł. polecam
|
|
|
|
|
Na internecie znalazłam artykuły opisujące wyrwanie zęba i podkreślające że należy wstawić implant ;( ale czy to konieczność? Mam do wyrwania szóstke :(
|
|
|
|
|
Również polecam Pana Wrońskiego - jest mistrzem w swojej klasie.
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam Wrońskiego!!!Tylko jego mogę spokojnie polecić a miałem do czynienia z różnymi specjalistami.Jak jesteś ubezpieczony to nie płacisz nic,musisz mieć oczywiście przy sobie dowód ubezpieczenia.Powodzenia Coś tam się chyba płaci, jakieś 10 czy 20 zł za znieczulenie bodajże. |
|
|
|
|
Zdecydowanie Wronski tylko mimo wszystko zrob przeswietlenie !!!
anioly sa cale zielone |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
a ja tam polecam Musialika - no i nawet przyjmuje w przychodni - nic się nie płaci a robi to naprawdę dobrze i bezboleśnie - ja tam nie miałam żadnych powikłań po wyrwaniu
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja również polecam Wrońskiego, jeżeli chodzi o wyrywanie.
nie musisz żadnego rtg robić idź pokaż mu co i jak i on będzie wiedział czy rtg trzeba czy nie w to naprawdę mistrz w swojej klasie Errare humanum est. |
|
|
|
|
właśnie o musialika mi chodziło
|
|
|
|
|
CYTAT Ja również polecam Wrońskiego, jeżeli chodzi o wyrywanie. nie musisz żadnego rtg robić idź pokaż mu co i jak i on będzie wiedział czy rtg trzeba czy nie w to naprawdę mistrz w swojej klasie Pewnie ze nie trzeba - tylko mi sie korzenie jakos dziwnie zawinely ( wyszlo po fakcie ) - zab wyrwany ale szczena mnie bolala 2 tygodnie - jakbym widzial na rtg to nie darlby na sile "korkociagiem" ( tak to wygladalo) - tak czy siak mialem ochote usunac polowe zabeow bo nie dalo sie szczeny zamknac ! ps nie robta rtg - 15 zl lepiej wydac na bier - jagi to nie afryka anioly sa cale zielone |
|
|
|
|
CYTAT Ja również polecam Pana Wrońskiego a czy ktoś sie orientuje ile taka "przyjemnosc" kosztuje u doktora Wronskiego ? |
|
|
|
|
Ja polecam Lorkowskiego chodzę do niego juz kilka lat i póki co nie narzekam!
:) |
|
|
|
|
Jak jesteś ubezpieczony to jakieś 20 zł za znieczulenie, ale pewna nie jestem. Najlepiej podejdź i wypytaj. Ewentualnie zadzwoń. Mogę podać numery. Jak łamie jakiś regulamin to sorki ale nie mam w tym żadnego interesu tylko pomagam potrzebującemu
Dr Wroński Kom. 694-519-664 Stacjonarny 843-20-19 Pn, Wt, Pt - od 8:00 do 12:00 Sr, Czw - od 15:00 do 20:00 |
|
|
|
|
a co myslicie o musialiku musze wyrwac 8-semki wiec zalezy mi zeby w miare nie bolalo.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
polecam panaWronskiego super wyrywa 8
|
|