|
|
|
Witam.
Czy wie ktoś gdzie przyjmuję prywatnie dr.Micał. W jakie dni i godziny? Jeżeli ktoś zna adres lub numer telefonu to będe bardzo wdzięczna. Anna C |
|
|
|
|
Anna C |
|
|
|
|
Wydaje mi sie że na uliy Andersa ,ale w przychodni publicznej pan doktor jest równie miły, uprzejmy i dokładny.
|
|
|
|
|
CYTAT Witam. Czy wie ktoś gdzie przyjmuję prywatnie dr.Micał. W jakie dni i godziny? Jeżeli ktoś zna adres lub numer telefonu to będe bardzo wdzięczna. Cytuje słowa mojej żony: "To jest ul. andersa 4 albo 5 albo gdzies w poblizu tych numerów tam jak jest ta uliczka co jest od żwirek do rampy to nastepna zaraz przy tym bloku co jest klub emka i to jest zaraz na poczatku tej uliczki chyba 3 domek jest tabliczka także da sie latwo trafic" NON SERVIAM |
|
|
|
|
Dziękuje wszystkim za odpowiedz.
Byłam i bardzo szybko znalazłam(dokładnie tak jak pisaliście) Doktor przyjmuje we wtorki 18-20. Jeżeli ktoś będzie potrzebował numer telefonu to piszcie chętnie podam Pozdrawiam Anna C |
|
|
|
|
U drMicała byłam wiosną w przychodni.Wszystko pieknie..ochoczo zbadał mi nawet piersi..zalecił badaniasi z uśmiechem na ustach powiedział mi gdzie njlepiej je zrobić[odpłatnie oczywiście].Paranocja
|
|