~~edzio | |
![]() |
|
Ja polecam pomidory od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super!
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT I znowu Pan Pompek się wypowiadać zaczął i wielkie poruszenie wśród ogółu forumowiczów Dalej płaczcie i obrzucajcie się gnojem bo tylko na to was stać banda nieudaczników !!!! ![]() taaa KASIA jakbyś widziała tego opryszczałego śmierdzącego wieśniaka to byś pomyślała że to brat śreka nomalnie człowiek parch!!!!Dobrze że teraz angolom laske szczela to u nas przestało śmierdziec!!!może na wyspach przestanie teraz padać od tego POMPKOWEGO smrodu!!! Raczej poznać bym nie chciała ![]() A tak żeś z pompkiem w bajere uderzała!!! hmmmm:haha: Chyba jesteś nie poważny ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja polecam pomidory od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super! Pewnie kręciłeś anty reklamę Firmy Zott " te truskawki są, jak prosto zerwane z krzaczka" ![]() |
|
~~jaaaa | |
![]() |
|
A JA MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE
|
|
|
~~pompek | |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
~~koło | |
![]() |
|
CYTAT A JA MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE a najbardziej śmierdzącego wsioka POMPKA co niby u angoli siedzi a tak naprawde to jest w Polsce dalej! zwolnił sie z naszego zakładu bo był tu fenomenem i nie pasował do otoczenia a teraz z nudy siedzi w swej hacie w środku lasu w majtach grzebie i sam sobie lache strzela bo już wyruchał wszystkie okoliczne zwierzaki i wszystkie pouciekały jak człowiek parch im kzywde robił a słyszeliście chłopacy że jak POMPEK w niedziele do kościoła szedł przez wieś to kozy na dupach siadały na jego widok i od jego zapachu??????/ ![]() |
|
|
~~omII | |
![]() |
|
Moze teraz ojezdzimy na kims innym moze po BOCZKU , albo KULAWYYM .....jakies inne prpozycje
|
|
|
~~sex bomba | |
![]() |
|
pojedzcie po mnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~bbaarr | |
![]() |
|
GDZIE JEST KULAWY O K.... GDZIE JEST KULAWY
|
|
|
~~laga OW | |
![]() |
|
CYTAT Moze teraz ojezdzimy na kims innym moze po BOCZKU , albo KULAWYYM .....jakies inne prpozycje po boczku nie jeżdzijcie h..e zajeb...ne !!! pojeżdzijcie po przydupasie HEHE ![]() ![]() |
|
|
~~kolo | |
![]() |
|
na boczka nie da sie najezdzac bo jest tak gruby ze samochod na niego nie wjedzie chyba ze TIR hehehe
|
|
|
~~hihi | |
![]() |
|
Jesteście wszyscy mega zajebiści, sfrustrowani, niewyżyci seksualnie i śmieszni. Ten wasz ATS daje wam wszystko od roboty po czas wolny który spędzacie na tym forum gadając o swej pracy.
|
|
|
~~fdD | |
![]() |
|
A kto zna fione?
![]() ![]() |
|
|
~~ziomek | |
![]() |
|
robota --> forum ---> spanie i tak wkolko
jebane buraki |
|
|
~~kaczy pipek | |
![]() |
|
Staszek skoncz juz pirdolic i sie za mnie podszywac bo juz mi sie zygac chce na te twoje wypociny... i sam jestes smierdziuchem... dlatego wlasne robisz w helium.... zeby nie przeszkadzac innym.
|
|
|
~~MIECIU | |
![]() |
|
Ja polecam pomidory od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super!
|
|
|
~~michal | |
![]() |
|
CYTAT Ja polecam pomidory od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super! A jak by do tych pomidorow dodal takiego buraka jak ty to tez by bylo super.......... |
|
|
~~GOSIEWSKI | |
![]() |
|
A jabym dodał PIScce z verony i było by super.
|
|
|
~~inż.MAMOŃ | |
![]() |
|
a parówki gdzie?
PARÓWKOWYM SKRYTOŻERCĄ MÓWIMY NIE!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Może tak każdemu dać po salcesoniku i pasztetowej?? Może wtedy każdy będzie zadowolony. "Pompkowi" się dorzuci kaszanki, "jakiśon" zadowoli sie może skwarkami i każdy będzie szczęśliwy
![]() |
|
~~ktosikjanosik | |
![]() |
|
a gdzie cebula i czosnek pyta Pascal z tvn
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT a gdzie cebula i czosnek pyta Pascal z tvn Się dokupi albo zakosi z czyjegoś ogródka no trzeba to jakoś podzielić ATS duży to każdy by chciał coś wszamać....Można się przecież z kolegami umówić nawet na barszcz bo z tego co wyczytałam niezłe buraki mają... |
|
~~kretyn | |
![]() |
|
Widze ze pani Kasia obrała juz stronę konfliktu... piszac na mnie jakies gowno znizylas sie do poziomu reszty ludzi w tym forum czyli nawet do mojego... witaj w klubie szmato.
|
|
|
~~promilek | |
![]() |
|
U TROLI NA ODLEWNI PADŁ NOWY REKORD 3,2 PROMILA
![]() |
|
|
~~antyturas | |
![]() |
|
CYTAT U TROLI NA ODLEWNI PADŁ NOWY REKORD 3,2 PROMILA ![]() To przebil gosciu Kierownika odlewni BIALEGO TURKA |
|
|