|
|
|
Nie interesują mnie piguły, masci ect. Młodzianek wybrał juz co mu się "należało". I co? A no nic! Syfki mają się dobrze.
Ktoś , gdzieś , kiedyś załatwiał ten temat definitywnie - gdzie?! cris-cros |
|
|
|
|
cris-cros |
|
|
|
|
To już zdrowa żywność, solarium i inne lampy nie pomagają. Bo to chyba twoja specjalność...
|
|
|
|
|
woda utleniona....
3% taka z apteki wystarczy,na wacik i przemywasz twarz 3 razy dziennie na pół godziny zostawiasz staraj sie zostawić taką cienka warstwe wody, potem przemyj ciepłą wodą. ale uważaj na oczy aby Ci się nie dostało bo będzie lipa. po tygodniu zobaczysz wyniki. Tańszy sposób. |
|
|
|
|
Krystyna Prońko:
"Jesteś lekiem na całe zło"... A no , tylko chciejcie chcieć! OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
Witam
Kiedyś byłem u cenionego lekarza z tym problemem. Otóż maści i kremy działały tymczasowo, jak zaprzestałem stosowanie problem się pojawiał. Lekarz zalecił mi stosować MAGNEZ i SELEN przede wszystkim. Po kilku tygodniach syfy zniknęły bezpowrotnie. |
|
|
|
|
Witam
Jeżeli chodzi o magnez i selen to naprawdę mi pomógł już po 3 tygodniach widać efekty. Dzięki Marcin1678 odstawiłeś naprawdę niezła robotę. |
|
|
|
|
trybiotyk.. mi od zawsze pomagal, cos mi wyskoczylo trybiotyk na noc i rano zuplenie sladu nie bylo
|
|
|
|
|
polecam wizytę u dermatologa w przychodni na edukacji u dr pieprzny. na pierwszej wizycie zapisze co trzeba i po kilku dniach jest poprawa, a co ważne problem nie powinien powrócić
|
|
|
|
|
A ja polecam dr Clark/Kuracja Życia/ , która , cyt:
"W najostrzejszych przypadkach tej dolegliwości dojść może do tak znacznych zmian skórnych,że ledwo widać jej zdrowe fragmenty. Jesteś w stanie przywrócić jej poprzedni wygląd w ciągu 10 dni"... Wieloletnie doswiadczenie zappingu mówi nam , że metoda ta jest skuteczna w ok 90%. Na pozostałe 10% sposób również się znajdzie. OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
Polecam dermatologow w nisku w przychodni obok apteki-Budkowska i Bambuch .Bardzo dobre .A poza tym łukac witaminki np. vigor ;) mi to pomoglo
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
regularny seks i "rozładowanie" hormonów pomaga
Errare humanum est. |
|
|
|
|
jager to działa!!! regularny seks i rozładowanie hormonów ...w przychodni koło apteki w nisku naprawdę pomaga na pryszcze
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT regularny seks i \"rozładowanie\" hormonów pomaga Ten gość powiadał : "Eat a Clearasil sandwich, pizza face." |
|
|
|
|
CYTAT A ja polecam dr Clark/Kuracja Życia/ , która , cyt: \"W najostrzejszych przypadkach tej dolegliwości dojść może do tak znacznych zmian skórnych,że ledwo widać jej zdrowe fragmenty. Jesteś w stanie przywrócić jej poprzedni wygląd w ciągu 10 dni\"... Wieloletnie doswiadczenie zappingu mówi nam , że metoda ta jest skuteczna w ok 90%. Na pozostałe 10% sposób również się znajdzie. Wybralismy zapping dr Clark. Juz po pierwszym zabiegu syfki zaczęły znikać. Po tygodniu było po temacie. Nie ma przyczyny to i skutku być nie może - bezbolesnie , bezinwazyjnie - oby na zawsze. cris-cros |
|
|
|
|
A gdzie mozna tego sprobowac??? To sie gdzies kupuje, a moze ktos w Stalwoej sie tym zajmuje???
|
|
|
|
|
Prosze o odpowiedz ))
|
|
|
|
|
właśnie cris napisał byś co więcej gdzie taki zabieg można odbyć?
|
|
|
|
|
Nie samym kompem człowiek zyje...solarium Imperium Słońca przy Alejach. Gosciu naprawde ma wiedzę - mój mlodzianek nie spojrzy juz na słodkie badziewie. To dodatkowa wielka sprawa i kasa w kieszeni.
cris-cros |
|
|
|
|
A jaka kwota jest tego zabiegu?? I ile razy taki zabieg trzeba odbyc??
|
|
|
|
|
???????????????:-)
|
|
|
|
|
Zastosowałam zapping , jak radzi O.C.Ż. powyżej i wieloletni problem z głowy , znaczy się z buzi , plecków też. Super sprawa.
|
|
|
|
|
wiecie od której jest otwarte solarium "Imperium Słońca"?
|
|
|
|
|
Jestem po kilku zabiegach zappingu i muszę stwierdzić, że to działa Pryszcze znikają ale trzeba pić dużo wody .
Koszt banalny w porównaniu z lekami a efekt widoczny. Polecam! W solarium "Imperium Słońca" ! |
|
|
|
|
a możecie podać mniej więcej ile kosztuje zabieg?
|
|
|
|
|
Zabieg zappingu kosztuje 20 zł
|
|