Posty: 517
Dołączył: 29 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jest piwo butelkowe
|
|
Posty: 732
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
Posty: 216
Dołączył: 27 Kwie 2009r. Skąd: STW Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
najwieksza pizza
poprostu bIG BIG BIG w 5 kobitek ją jadłyśmy i sądze ze 4 chłopków trzeba do niej sos czosnkowy słodkii MACIE RACJA NIE REWELACYJNY a 2 pozostałe wporządku |
|
Posty: 162
Dołączył: 31 Sty 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
+ 3 sosy
+ przystepne ceny + duzy wybor + smaczne ciasto - dlugi czas oczekiwania - zimna pizza na wynos - malo miejsca w srodku - za duze stoliki (przyjda 2 osoby i zajmuja juz pol lokalu) |
|
Posty: 74
Dołączył: 4 Cze 2008r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mam pytanie czy w lokalu wolno palic? osobiscie jestem przeciwna;) i ponawiam pytanie kolegi wyzej czy jest piwko butelkowe.?
Anna C |
|
Posty: 24
Dołączył: 4 Wrz 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Też byłem ,pizza smaczna ,kebab też (sos do kebabu ostry rewelacja).Sosy rzecz gustu jednym smakuja innym nie ,jak to sosy .Piwo jest butelkowe a w lokalu sie nie pali.Fakt że troszkę mało miejsca w środku ale ta wielkośc stołow to chyba ze względu na wystrój i specyfike lokalu (nazwa).Rozmawialem z obsługa i z tego co mi mowili to na okres letni będą otwarte dwa ogródki więc będzie można zjeść pizze na świeżym powietrzu jak komus zapach kebabu i pizzy przeszkadza (żuber )Wczoraj zamawialem pizze na dowóz i musialem czekać cos koło godziny ale ze względu na panujące warunki jazdy i obwite opady sniegu to i tak chyba dobry wynik.
Reasumując dobra ,smaczna pizza za przystępna cenę ,kebab warty uwagi ,zapiekanki nie jadłem ale słyszalem pozytwywne opinie ze stolika obok gdzie wlaśnie zamowili owe zapiekanki (rozmiar robi wrażenie ). |
|
Posty: 31
Dołączył: 10 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jeśli ktoś lubi pizze z dagrasso to napewno posmakuje mu pizza z biesiadowa ;))
jak dla mnie jest jeszcze lepsza i składników o wiele więcej dają (mam nadzieję, że to nie tylko na początek żeby zachęcić, ale na zawsze;)) pozdrawiam kucharzy |
|
Posty: 9
Dołączył: 24 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a ja się właśnie zajadam zapiekanką szefa z ananasem smakowa
|
|
Posty: 39
Dołączył: 6 Sie 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a gdzie jest ta nowa pizzeria?
Limit |
|
Posty: 12
Dołączył: 15 Lut 2010r. Skąd: PIASKI Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a ja z rodzinką byliśmy w biesiadowie w tarnobrzegu pizza była kebab jeszcze lepszy wszystko zależy od kucharzy
|
|
Posty: 345
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT a gdzie jest ta nowa pizzeria? poszukaj dobrze w temacie... NON SERVIAM |
|
Posty: 162
Dołączył: 31 Sty 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
żuber jakby sie spytał gdzie jest Indygo to byś mu odrazu odpowiedziać.
Pizzeria Biesiadowo jest tam gdzie były Rzeszowiak na okulickiego obok A&J na przeciwko statoil |
|
Posty: 39
Dołączył: 6 Sie 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
dzieki Ppoae
Limit |
|
Posty: 345
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT żuber jakby sie spytał gdzie jest Indygo to byś mu odrazu odpowiedziać. co to jest odpowiedziać? NON SERVIAM |
|
Posty: 670
Dołączył: 7 Gru 2008r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Na razie jadlam tylko zapiekanki -pyszne i duzee jak pizze
Na dowoz czeka sie dlugo pewnie dlatego ze maja mnostwo zamowien, ale warto czekac ;) Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
Posty: 1
Dołączył: 16 Lut 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pizza po prostu super. zamawiałam 4pory roku, i rzeczywiście ma 57cm jest bardzo smaczna, sosy są okej. polecam smakoszom pizzy
|
|
Posty: 345
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
No własnie zamówiłem zapiekankę szefa.
Zobaczymy jak to wygląda Według tego co powiedziała przyjmująca zamówienie mam czekać od 40 do 50 min. A więc czekamy NON SERVIAM |
|
Posty: 162
Dołączył: 31 Sty 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT No własnie zamówiłem zapiekankę szefa. Zobaczymy jak to wygląda Według tego co powiedziała przyjmująca zamówienie mam czekać od 40 do 50 min. A więc czekamy zapiekanka jak zapiekanka, bagietka tescowa |
|
Posty: 28
Dołączył: 10 Gru 2008r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pizzeria Biesiadowo....hmm..a gdzie ona jest?A może ktoś mi ja pokaże?Chętnie przyjmę zaproszenie
|
|
Posty: 35
Dołączył: 25 Sty 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Pizzeria Biesiadowo....hmm..a gdzie ona jest?A może ktoś mi ja pokaże?Chętnie przyjmę zaproszenie danutko napisz na PW a ja Ci z przyjemnoscia pokaze;* |
|
Posty: 12
Dołączył: 7 Wrz 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
najlepsza pizza chyba w Stalowej Woli i największa...jest pysznaaaaaaaaaaaaaa...jak Pan dostawca mi przywiózł Ją do domu to musiał mi przytrzymać drzwi..taka jest ogromna)
|
|
Posty: 141
Dołączył: 19 Wrz 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nie rozummiem czym sie tak wszyscy podniecacie ? moim zdaniem jedzenie jset przecietne,przynajmniej w kilku miejscach w stalowej sa lepsze pizze. lokal jest obskórny i zle sie kojarzy,jedyne co powala to rozmiar pizzy.typowa pizzeria dla tych dla ktorych nie liczy sie smak tylko cena i wielkosc pizzy czy zapiekanki.
p.s przeraza mnie ilosc pizzeri w stalowej woli!!?? ktora to juz ? z 10 chyba czy 15. kto tyle pizzy codziennie zjada w naszym miescie. czy inwestorzy naprawde nie widze innych mozliwosci.nudny sie robi fakt ze wszedzie to samo |
|
Posty: 345
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT nie rozummiem czym sie tak wszyscy podniecacie ? moim zdaniem jedzenie jset przecietne,przynajmniej w kilku miejscach w stalowej sa lepsze pizze. lokal jest obskórny i zle sie kojarzy,jedyne co powala to rozmiar pizzy.typowa pizzeria dla tych dla ktorych nie liczy sie smak tylko cena i wielkosc pizzy czy zapiekanki. To samo napisałem nieco wcześniej, i zaraz się zleciały osoby które sympatyzują z właścicielem i pracownikami. CYTAT p.s przeraza mnie ilosc pizzeri w stalowej woli!!?? ktora to juz ? z 10 chyba czy 15. kto tyle pizzy codziennie zjada w naszym miescie. czy inwestorzy naprawde nie widze innych mozliwosci.nudny sie robi fakt ze wszedzie to samo Odpowiedź jest prosta. Koszt wyprodukowania pizzy to żąd około 3zł (w zależnie od rozmiaru i składników, cena jest mniejsza lub większa). No i taką pizze sprzedajesz za 15-20-25 zł, więc z kilku krotnym zyskiem. Nie które pizzerie biorą jeszcze pieniądze za dowóz, sosy, opakowania. Ludzie są coraz bardziej leniwi lub "nowocześni" i rezygnują z gotowania w domach. No i interes się kręci Aha no i opisze tą zachwalaną zapiekankę. Przyszła na czas, w smaku dobra, dla mnie za duże kawałki ananasa, no i faktycznie jest duża. Minusy: Lekko nadpalona lub za bardzo spieczona, różnie to można nazwać, no i bułka na której jest robiona nie wygląda jak ta na halli. Tutaj są płaskie jak podeszwa od buta No ale cel osiągnięty, chciałem spróbować i zapchać kichę no i się udało. Za 10 zł z dowozem całkiem, całkiem. Ale w tej cenie wolę zamówić Danie z Woka z Rusticy. Tak więc zapiekanka jest dobra ale niema szału. NON SERVIAM |
|
Posty: 2373
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Koszt wyprodukowania pizzy to żąd około 3zł (w zależnie od rozmiaru i składników, cena jest mniejsza lub większa). Wiadomo ,że żywienie zbiorowe jest tanie ale nie aż tak,bo za 3zł pewnie nikt pizzy nie wyprodukuje w pizzeri - co najwyżej mrożona rigga może tyle kosztować i tym podobne.Do tego trzeba jeszcze doliczyć chociażby robociznę,prąd do pieca,wodę na umycie talerza po kliencie bo na samych 3 zł się to niestety nie kończy jak się niektórym wydaje ..... ale nie o tym temat " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Posty: 162
Dołączył: 31 Sty 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
żuber ja Ci dam 3 zł a ty mi wypordukujesz pizze ok? moze być nawet o srednicy 15cm.
zapomniales chyba o wynagrodzeniu dla pracowniku o lokalu (czynsz + rachunki + inne media) opakowania dowoz itp.. |
|
Posty: 345
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
NIE ROZUMIECIE!
Napisałem koszt wyprodukowania pizzy a nie eksploatacji całego lokalu... Z 3 zł może przesadziłem ale 5 zł to jest już maks. Sprzedajesz takich "placków" 20-30 sztuk dziennie (wiadomo są dobre i złe dni). Ale pomnóż to przez ilość dni w miesiącu i masz kasę, na te paliwo, na kucharza, kelnera i wszystko co wymieniłeś. Więc najpierw zrozum co jest napisane a potem komentuj. NON SERVIAM |
|