|
|
|
z czego wziąć i najszybciej śmigać a zarazem najmniej płacić ?
! ! ! STOP ! ! ! INTERNETOWYM NAPINACZOM !!! |
|
|
|
|
|
|
~~hehe | |
|
|
"Najleprzy" - a może lepiej wziąłbyś się za książki?
|
|
|
~~ | |
|
|
pilicka ? ;)
|
|
|
~~ | |
|
|
z komputera
|
|
|
~~:) | |
|
|
CYTAT "Najleprzy" - a może lepiej wziąłbyś się za książki? moze Ty lepiej wez sie za ksiazki, nie znasz reguly, ze po "p" zawsze jest "rz", np przczola, przenica |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT CYTAT "Najleprzy" - a może lepiej wziąłbyś się za książki? moze Ty lepiej wez sie za ksiazki, nie znasz reguly, ze po "p" zawsze jest "rz", np przczola, przenica :co?: głupiś !!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Ten się zbija a Ty na "powarznie"
Wracając do tematu: Ja mam z "TVK Diana" nie jest źle, stabilny i w miarę szybki. Moja siostra miała problemy z bezprzewodowym z MTMu. O reszcie się nie wypowiadam. |
|
|
|
|
rzeczywiście zrobiłem głupi błąd przepraszam lol jeżeli to takie istotne " naj-lep-szy;-p-si" !!...
ogólnie podłączenia radiowe są do dupy takie jest moje zdanie ! ! ! STOP ! ! ! INTERNETOWYM NAPINACZOM !!! |
|
~~itb | |
|
|
Ja mieszkasz na Mlodyniu albo kolo ESSO to tylko Interblock.
|
|
|
|
|
|
niestety za daleko mieszkam od interlobcku i nie da rady stamtąd
|
~~ | |
|
|
a gdzie mieszkasz
|
|
|
~~djghacek | |
|
|
ja mnieszkam w Agatówce , i mam z MTM-INFO i podzielone na dwa kompy i chodzi nawet dobre predkosc do 1.4 mb
|
|
|
~~ | |
|
|
wszystko tylko nie radiowka typu MTM, COVERNET
|
|
|
~~djghacek | |
|
|
dlaczego mi dobre chodzi jak sciagam to w dzien predkosc mam do 100 kb/s a to za 50 zł / m-c
|
|
|
~~ | |
|
|
to za 59 mozesz miec neostrade 1mb i sciaga 130kb/s nie oplaca sie mtmu, gubi sygnal, wysokie pingi, nie polecam
|
|
|
|
|
|
a co z internetem ogólno polskim typu chelo , tele2 i tego typu podobne
|
~~ | |
|
|
CYTAT CYTAT "Najleprzy" - a może lepiej wziąłbyś się za książki? moze Ty lepiej wez sie za ksiazki, nie znasz reguly, ze po "p" zawsze jest "rz", np przczola, przenica |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT "Najleprzy" - a może lepiej wziąłbyś się za książki? moze Ty lepiej wez sie za ksiazki, nie znasz reguly, ze po "p" zawsze jest "rz", np przczola, przenica |
|
|
~~djghacek | |
|
|
CYTAT to za 59 mozesz miec neostrade 1mb i sciaga 130kb/s nie oplaca sie mtmu, gubi sygnal, wysokie pingi, nie polecam ale trzeba mniec nr z tp a tu masz wszystko ok a w nocy sciagam z predkosciął do 150 kb/s i mi dobre chodzi nawet wieczorem nie mam duzych pingów radiówka w Agatówce się polepszyła . Polecam jak ktos mnieszka poza Stalową Wolą |
|
|
~~siwy | |
|
|
najlepszy jest interblock, poniewaz jego pasmo jest najszybsze. nie trzeba czekac tak jak w TP 10 minut zeby właczyła sie strona www. szybszego nie ma w stalowej neta. u nas mozna sciagnac do kilku MB
|
|
|
~~siwy | |
|
|
najlepszy jest interblock, poniewaz jego pasmo jest najszybsze. nie trzeba czekac tak jak w TP 10 minut zeby właczyła sie strona www. szybszego nie ma w stalowej neta. u nas mozna sciagnac do kilku MB
|
|
|
~~siwy | |
|
|
|
|
|
~~djghacek | |
|
|
CYTAT najlepszy jest interblock, poniewaz jego pasmo jest najszybsze. nie trzeba czekac tak jak w TP 10 minut zeby właczyła sie strona www. szybszego nie ma w stalowej neta. u nas mozna sciagnac do kilku MB ty pracujesz w Interblocku czy co . ale interblock jest tylko na młodyniu a jak ktos nie mnieszka po za mlodyniem np. jak ja w Agatówce to najlepszy jest MTM i najszybszy ja nie mam problemów zadnych . nawet po 12 chodzii dobre a pózniej tez bo sciagałem Nero 8(Trial) i mi sciagneło a wczesniej chodziło zle bo MTM mam ok.4 lata jak mnieszkam na Agatówce i mi chodzi bardzo dobre |
|
|
~~djghacek | |
|
|
CYTAT najlepszy jest interblock, poniewaz jego pasmo jest najszybsze. nie trzeba czekac tak jak w TP 10 minut zeby właczyła sie strona www. szybszego nie ma w stalowej neta. u nas mozna sciagnac do kilku MB ty pracujesz w Interblocku czy co . ale interblock jest tylko na młodyniu a jak ktos nie mnieszka po za mlodyniem np. jak ja w Agatówce to najlepszy jest MTM i najszybszy ja nie mam problemów zadnych . nawet po 12 chodzii dobre a pózniej tez bo sciagałem Nero 8(Trial) i mi sciagneło a wczesniej chodziło zle bo MTM mam ok.4 lata jak mnieszkam na Agatówce i mi chodzi bardzo dobre |
|
|