~~Lewy212 | |
|
|
Witam!! szukamy fajnego i niedrogiego zespołu na wesele który bedzie umiał rozbawic gosci. piszcie swoje opinie i propozycje:haha:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~... | |
|
|
Nie polecam zespolow - bo wiekszosc z nich to ochlejtusy.
Jak cos to wodzirej/DJ. |
|
|
~~elf | |
|
|
Polecam zespół Atlantic z Niska świetny głos wokalistki zespoł ceniony
|
|
|
~~Lewy212 | |
|
|
a ten zespól ma może swoja stronke?
|
|
|
~~Lewy212 | |
|
|
a ten zespól ma może swoja stronke?
|
|
|
~~Betka | |
|
|
Jak już pisałam zespół JoY,który chyba gra też jako system, ale nie jestem pewna jest naprawdę najlepszy, nie są może najtańsi, ale świetna zabawa murowana!!jest chyba 4 chłopaków i kobitka o super głosie, zagrają wszystko, bez fałszu, bez obciachowych wypełniaczy czasu i robią krótkie przerwy, na prawdę polecam gorąco
|
|
|
~~ | |
|
|
ja bym nie brala kapeli sama na weselu mialam DJ zarowno ja jak i moi goscie byli zadowoleni z niego jest granie na okraglo i sa super zabawy przy nim goscie nie beda sie nudzic
|
|
|
~~ | |
|
|
zespół JOY też gra prawie na okrągło, a w przerwach puszczają muzykę,więc nie słychać brzęku talerzy, a na weselu z prawdziwego zdarzenia powinien być zespół, bez dwóch zdań, DJ może grać na disco, a wesele masz raz w życiu!!,i to jest zresztą zdanie większości ludzi!!
|
|
|
~~old boys | |
|
|
Jak Ci bardzo zależy i nie znajdziesz zespołu to zrobimy reaktywację i zagramy jak nie gra nikt i repertuar którego nie gra nikt. W ubiegłym roku to się udało i były propozycje do gry w bardzo dobrym lokalu.
|
|
|
~~Matis | |
|
|
Witam.
www.matisband.republika.pl zapraszam na naszą stronę internetową. Jeśli się spodoba proszę o kontakt, ale mówię z góry że w tym roku nie mamy wolnych terminów, oprócz którejś soboty w listopadzie. Pozdrawiam. |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT zespół JOY też gra prawie na okrągło, a w przerwach puszczają muzykę,więc nie słychać brzęku talerzy, a na weselu z prawdziwego zdarzenia powinien być zespół, bez dwóch zdań, DJ może grać na disco, a wesele masz raz w życiu!!,i to jest zresztą zdanie większości ludzi!! Słyszałam jak graja i naprawde super tam śpiewa taka dziewczyna o niesamowitym głosie.Bawiłam sie do bialego rana i gdyby byla mozliwość pewnie i dłużej... |
|
|
~~ivka | |
|
|
Witam,
cz ktos moglby mi podac namiar do zespolu Joy. nie moge znalezc ich strony internetowej. z gory dziekuje |
|
|
~~mar | |
|
|
System będzie grał na Majówce Kolejarskiej w Rozwadowie w najbliższą niedzielę o 20:00 (zobacz plakaty na mieście)
|
|
|
|
|
|
www.efekt.pilicka.pl
Zespół Muzyczny "EFEKT" |
|
~~kaja | |
|
|
Najlepiej pytać o pana Mariusza z zespołu Joy w MDK, bo on tam się kiedyś udzielał, choć nie wiem czy nadal,ale powinni informacji udzielić.Grali na moim weseli i są wspaniali, ale nie chciałabym publicznie podawać nazwisk, ani tel, gdyż nie wiem czy sobie tego życzą
|
|
|
~~***** | |
|
|
Bayer Full
|
|
|
~~ivka | |
|
|
|
|
|
~~ivka | |
|
|
|
|
|
~~ivka | |
|
|
|
|
|
~~lolek | |
|
|
jazzrock.pl wejdz na tą stronke i tam znajdziesz kontakt
|
|
|
~~hrbgbg | |
|
|
Czy ma ktoś namiary na zespół "Atlantic" z Niska? Proszę o szybką odpowiedź.
|
|
|
~~polecacz | |
|
|
CYTAT Witam!! szukamy fajnego i niedrogiego zespołu na wesele który bedzie umiał rozbawic gosci. piszcie swoje opinie i propozycje:haha: hm... moze U2 ? |
|
|
~~znawca | |
|
|
CYTAT
Witam!! szukamy fajnego i niedrogiego zespołu na wesele który bedzie umiał rozbawic gosci. piszcie swoje opinie i propozycje hm... moze U2 ? CYTAT no, ja też polecam U2, podobno jak grają to ludzie bawią się dobrze |
|
|
~~Atlantic | |
|
|
Zespół ATLANTIC z Niska , namiar : telefon 500 616 349 lub 15 841 53 44
|
|
|
|
|
|