|
|
|
Jestem na kursie w Rotransie, kogo polecacie na jazdę bo mam możliwość wyboru. Przypominam że nigdy nie jeździłem. Mają instruktorów na swojej stronie ale nazwisko i facjata nic mi ie mówią nie znam żadnego. Chyba zdam sie na los i poczekam aż mi kogoś przydzielą. Narazie na wykładach jest wporządku dosyć ciekawie - multimedialnie Zobaczymy co bedzie dalej.
Piszcie proszę jakieś typy instruktora z Rotransu który dobrze nauczy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W MOTOSIE JEST SUPER POLECAM
|
|
|
|
|
Ja robiłem dawno temu za starych czasów w motosie i stwierdzam ze instruktor nei ma znaczenia - tylko to czego sie nauczysz.
Pierwszy egzamin oblałem przez widzimisie egzaminujacego bo tak i tyle. Polazłem drugim razem i zdałem - kolega trzasnął w facjate lub nabluzgał egzaminatorowi i zdał ... ale za 8 razem i tez było. Uczyłem niedawno syna znajomych przed egzaminem jak manewrowac i najfajniejszy to teraz jest łuk taki konkretnie wiekszy niz kiedys. Ja zdawałem na punto z rozwalonym wspomaganiem gdzie nie dało sie jechac bo czucia kierownicy nie było i jakos to bylo sprzegło łapało przy samej ziemi. Teraz jest łatwiej moim zdaniem. I takie pytanie do publicznosci - gdzie teraz robic kurs - chodzi o instruktorke dla kobiety koniecznie kobite. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|