|
|
|
Chciałbym, abyście podpowiedzieli mi, w jakim lokalu mogę urządzić swoją osiemnastkę. Chodzi mi o konkretne propozycje. Z góry wielki dzięki
A ja chcialabym abys usunął caps locka z tematu. Na 18-stkę polecam zajazd Alfred w Nisku maja do wynajecia uroczą małą salkę na dole. Ladny wystroj, kameralny klimat. Chyba 25 zł za osobe w tym cieple danie i soki. Całą reszte kupujesz sam-panna_pinia //moderowano tytuł - anulka Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. — Gabriel García Márquez |
|
|
|
|
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. — Gabriel García Márquez |
|
|
|
|
A w jakiej miejscowości?
Nisko Stalowa wola Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
Stalowa Wola, ale może byc też jakaś miejscówa na obrzeżach miasta. Słyszałem coś o jakiejś dobrej leśniczówce...
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. — Gabriel García Márquez |
|
|
|
|
zapraszam do Klubu Alternatywy
ZAPRASZAM GORACO NA MOJA STRONKE WWW.DJKUBUS.KEEP.PL OBSLUGA MUZYCZNA ( WESEL,POPRAWIN,BALóW,STUDNIóWEK,ZABAW I INNYCH IMPREZ) WIECEJ NA STRONIE. |
|
|
|
|
hymmm... W Stalowej Woli nie jestem obeznana, ale chyba w quattro wynajmowana jest pizzeria, jeśli nie to Anulka mnie zaraz wyprostuje.W Rustice kilka lat temu też można było wynająć, przynajmniej mój znajomy tam organizował. Jeśli chodzi o propozycje panny_piny to szczerze mówiąc odradzam jest drogo. Za każdego gościa płacisz osobno plus posiłek osobno, alkohol musisz kupić sam, trzeba wejść w duże koszta. Byłam tam na 18stce koleżanki faktycznie było fajnie, ale z tego co mi mówiła nie była zadowolona z samej organizacji.Mimo, że kelnerzy,kórzy podrózowali między gośćmi byli super;D.
W nisku, w Kinie Sokół można wynająć salkę gorąco polecam z tego co się orientuje cena nie jest wysoka, ale to musisz się sam dowiedzieć. Uwierz jednak że zabawa jest przednia ;) Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
a no muszę wyprostować bo w tam lokal można wynająć tylko na sylwestra, w grę ewentualnie wchodzi rezerwacja paru stolików ale imprezę zamkniętą raczej wykluczam .... możecie zawsze spytać właściciela lokalu
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Proponuję ALTERNATYWY... Fajny klimacik, w sam raz dla młodzieży!!!
|
|
|
|
|
ja moge podwórko wyjanac 20zl/m2 , rzygi i siki i inne sprzatacie sami
|
|
|
|
|
Proponuję klub \"Alternatywy\", sama robiłam tam 18. Nie jest drogo, można zamówić dobre jedzenie (sa jakieś sałatki, pizza, kanapki itp.). Właściciel też spoko, obsługa miła. Ogólnie byłam zadowolona
|
|