~~lady | |
|
|
Czy ktos moze slyszal ten zespol? Zespol jest ze szkoly muzycznej i ponoc fajnie graja, ale wole sie upewnic;),pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~gość weselny | |
|
|
Zespół jest super, doskonale bawi gości, a przy tym gra na trąbce i saksofonie jest atrakcją dla wszystkich młodych i starych. Szkoda, że nie chcą przedłużac godzin pracy!
|
|
|
~~zadowolona | |
|
|
Tylko Matis, niestety nie mają w tym roku wolnych terminów, ale możesz spytać, namiary mają na stronie www.matisband.republika.pl
|
|
|
~~lady | |
|
|
co to znaczy ze nie chca przedluzac godzin pracy? to nie graja do rana?
|
|
|
~~gośc | |
|
|
Polecam i to bardzo grali u mnie na weselu. Kazdy kto wychodził mowil ze super zespół.
|
|
|
~~Gość | |
|
|
Zespół jest super w porównaniu do innych. grali u mnie na weselu i każdy kto wychodził to chwalił zespół że fajnie grają. A z tym że nie grają dłużej to chyba jakieś nieporozumienie u mnie przedłuzyli o tyle ile chcieliśmy. Polecam zespół
|
|
|
~~lady | |
|
|
Dzieki za info;)
|
|
|
~~zz | |
|
|
Zespół zajebisty!!!
Polecam Ich grali u Mnie, i nie prawdą jest że nie przedłużają. Poproś aby zagrali Ci w kościele na Trąbce - rewelacja.. Będziesz wspominać To do końca życia. |
|
|
~~ | |
|
|
a ja polecam JOY!!! rewelacja!!!!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT a ja polecam JOY!!! rewelacja!!!!!! popieram Yoj gra super i nie tylko na weselach |
|
|
~~tina | |
|
|
czy ktoś ma namiar na swing band? z gory dzieki.
|
|
|
~~Jaś | |
|
|
Ja polecam Black Horse - super prowadzenie wesela, świetny repertuar. Byłam na weselu na którym grali i na zabawie sylwestrowej w Lasowiance - było rewelacyjnie
|
|
|
~~gość | |
|
|
U mnie byli na weselu i super grali. Goście byli zadwoleni. U mnie przedłużyli o pare godzin granie.
|
|
|
~~Bartek | |
|
|
Dla mnie chyba najlepszy jest zespół system. Grali na mojej studniówce a kilka lat potem na weselu. Rewelacja. pewnie dlatehgo że goście to wymiatacze widziałem ich na koncertach w innych rockowych grupach.
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
a to może Ci się spodoba...może mają wolne terminy...
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Zapraszam już niedługo na nową stronę zespołu www.swingband.com.pl, nowy kontakt tel: 600 452 228, e-mail: marks8_(at)_o2.pl
|
|