~~Iwa | |
|
|
Może ktoś wie gdzie mozna zgłosić ,ze nie działa przycisk dla pieszych przy sygnalizacji świetlnej przy szpitalu od strony przychodni nr3 na ulicy Mickiewicza?Jezeli się nie napatoczy ktos idacy w stronę szpitala i nie naciśnie przycisku,to mozna tam stać ruski rok!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Potwierdzam.
|
|
|
~~ | |
|
|
a wogole to trzeba byc dobry w biegach zeby przejsc przez przejscie na zielonym świetle przy bazylice .Ludzie starsi nie maja sans
|
|
|
~~mt | |
|
|
popieram, ostatnio robili cos przy nich, ale nadal nie dziala.
|
|
|
~~nikt | |
|
|
Nie tylko ludzie starsi, bo ja stary nie jestem, ale ze zwichniętym kolanem to ciężko dojść do połowy, żeby nie migały... Że o jeździe przez Stalową Wioskę nie wspomnę.
Ani ekonomi, ani bezpieczeństwa, bo każdy goni, żeby zdążyć... A nie lepiej zsynchronizować na 50kmph? "Zielona Fala" pamięta to ktoś jeszcze? |
|
|
~~ | |
|
|
na Alejach przy Centrum 4 trzeba biec
|
|
|
~~obv | |
|
|
na Alejach przy Centrum4 te światła w ogóle są zepsute, w nocy kiedy jechałem przez to skrzyżowanie nie przechodził żaden pieszy, a zielone na przejściach się włączało i to wszędzie
|
|
|
~~zz | |
|
|
Ten przycisk działa na 100%.
Tylko jak sie naciśnie to trzeba powiedzieć tak: Pierw "NAZWISKO" - a później ZIELONE proszę. Proste. Ja tak robie i zawsze działa |
|
|
~~pieszy | |
|
|
CYTAT na Alejach przy Centrum4 te światła w ogóle są zepsute, w nocy kiedy jechałem przez to skrzyżowanie nie przechodził żaden pieszy, a zielone na przejściach się włączało i to wszędzie obv, one nie są zepsute one właśnie tak działają - w dzień kiedy jest dużo pieszych potrza wcisnąć przycisk aby się łaskawie zapaliło zielone, natomiast w nocy świeci się samo |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT obv, one nie są zepsute one właśnie tak działają - w dzień kiedy jest dużo pieszych potrza wcisnąć przycisk aby się łaskawie zapaliło zielone, natomiast w nocy świeci się samo to jakiś debil ustawiał te światła, na innych krzyżowaniach jest normalnie to w takim razie po jaką cholerę zamontowali te przyciski jak światło się samo zapala? nikt nie przechodzi a samochody muszą stać.... |
|
|
~~obv | |
|
|
CYTAT obv, one nie są zepsute one właśnie tak działają - w dzień kiedy jest dużo pieszych potrza wcisnąć przycisk aby się łaskawie zapaliło zielone, natomiast w nocy świeci się samo to jakiś debil ustawiał te światła, na innych krzyżowaniach jest normalnie to w takim razie po jaką cholerę zamontowali te przyciski jak światło się samo zapala? nikt nie przechodzi a samochody muszą stać.... |
|
|
~~obv | |
|
|
|
|
~~pieszkom | |
|
|
CYTAT to w takim razie po jaką cholerę zamontowali te przyciski jak światło się samo zapala? nikt nie przechodzi a samochody muszą stać.... no właśnie - po jaką cholerę są te przyciski? przecież i tak dla samochodów zaświeca się czerwone światło automatycznie i regularnie a piesi stoją jak matołki bo co większe inteligenty nie wiedzą jak się obsłużyć jaki problem zaprogramować komputer sygnalizacji tak aby np. w godzinach 6 do 20 automatycznie włączał zielone dla pieszych - bo i tak przecież samochody mają czerwone ???? |
|
|
~~~ | |
|
|
Na skrzyżowaniu koło Centrum 4 denerwujące jest także to, że na lewoskrętach zielone świeci się zawsze, niezależnie od długości kolejki, około 5 sekund. W godzinach szczytu to zwariować idzie, bo jak ustawi się na lewoskręcie więcej aut to przejechać na zielonym zdążą 3, może 4 samochody.
|
|
|