|
|
|
Czy w Stalowej znajduje się takie miejsce z którego mógłbym wysłać fax? Jeśli nie to czy mogę go wysłać np przez internet?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Możesz wysłać na głównej poczcie albo w Mostostalu na 2 pietrze gdzie jest xero
... *** J o L k A *** ... |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jak chcesz to Ci mogę pożyczyć tel z faksem bo mam na zbyciu
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
każda poczta ma fax
płacisz i wysyłasz więcej kosztuje do 15 albo 18 ale ogólnie nieduże pieniądze Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT każda poczta ma fax płacisz i wysyłasz więcej kosztuje do 15 albo 18 ale ogólnie nieduże pieniądze Chyba na kazdej nie wyslesz w listopadzie wysylalem na poniatowskiego i pani w okienku poinformowala mnie ze u nich nienada zasugerowala abym udal sie na glowna kolo floriana i tam tez wyslalem. Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Chyba na kazdej nie wyslesz w listopadzie wysylalem na poniatowskiego i pani w okienku poinformowala mnie ze u nich nienada zasugerowala abym udal sie na glowna kolo floriana i tam tez wyslalem.[/cytat] no to mnie zaskoczyłeś bo ja nie mam problemów z wysyłaniem fax-ów raz w miesiącu musze słać dokumenty ale w styczniu jeszcze nie działałam to pójdę gdzieś indziej Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Dziękuje za pomoc
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jak masz modem w kompie a mysle ze masz to mozesz wyslac z komputera
spróbuj tez to: http://www.indes(...)_fax.php http://www.faxinternetowy.pl/ \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|