~~aw | |
![]() |
|
gdzie i jak znalezsc kobiete do niezobowiazujacej znajomosci...
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~rychu | |
![]() |
|
w Flamingo sa bez zobowiazan
![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
No nie do konca
![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
To zależy jak będziesz podchodził do sprawy.
Musisz być-elegancki, pachnący, przystojny,umiejący się zachowywać przyzwoicie, najlepiej niepalący i niepijący,grzeczny.A wszystko to po to aby zdobyć tę upragnioną kobietę.No chyba że ona lubi tych z drugiego planu.Odwagi chłopie, odwagi. |
|
|
~~ | |
![]() |
|
ja to już chyba zostałem impotentem w wieku 21 lat ... nie che mi sie uganiać za laskami jak sie jakaś ładna napatoczy to nie pogardze ale zeby sie uganiac za nimi t
![]() |
|
|
~~`` | |
![]() |
|
... masz racje, faceci z takim podejściem nie mają problemów ze znalezieniem laski, bo jeżeli uganiasz się z determinacją za laskami , to przynosi to odwrotny skutek......
|
|
|
~~Lv | |
![]() |
|
Kochać to znaczy pragnąć dobra drugiej osoby, kochać to ofiarować samego siebie i swoje życie drugiej osobie.
|
|
|
~~`` | |
![]() |
|
...powiało romantyzmem.......
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
CYTAT gdzie i jak znalezsc kobiete do niezobowiazujacej znajomosci... Wykop sobie ;) |
|
|
~~;] | |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT gdzie i jak znalezsc kobiete do niezobowiazujacej znajomosci... Wykop sobie ;) Tylko dobrze wyczysc bo sie zatrzesz ![]() |
|
|
~~`` | |
![]() |
|
... znając dzisiejsze kryteria doboru dziewczyny to - przede wszystkim się umyj
![]() ![]() ![]() |
|
|
~~wladek | |
![]() |
|
Czy Ty nie znasz żadnej kobiety czy panienki?Przecież pięknych twarzy jest mnóstwo.Wyjdź na ulicę i staraj się dostrzec to,czego chce Twoje serce,a nie patrz tylko przez pryzmat pompy ssąco- tłoczącej.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
CYTAT Czy Ty nie znasz żadnej kobiety czy panienki?Przecież pięknych twarzy jest mnóstwo.Wyjdź na ulicę i staraj się dostrzec to,czego chce Twoje serce,a nie patrz tylko przez pryzmat pompy ssąco- tłoczącej. Czy Ty nie widzisz, ze jemu nie o serce chodzi ? ![]() ![]() |
|
|
~~lalalaa | |
![]() |
|
ja jestem panna szukam chlopaka i meza na stale na powazny zwiazek
|
|
|
~~aw | |
![]() |
|
CYTAT ja jestem panna szukam chlopaka i meza na stale na powazny zwiazek Oooo to nie... ja tylko chce podupczyc troche. |
|
|
~~ | |
![]() |
|
![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
CYTAT ![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
CYTAT ja tylko chce podupczyc troche. :zawstydzony: |
|
|
~~ | |
![]() |
|
Ciekawy wątek.
StaloweMiasto robi za alfonsa. Ciekawe Do tego się nadajecie. |
|
|
~~ | |
![]() |
|
be2
|
|
|
~~Andrzej_oaza | |
![]() |
|
szukam dziewczyny z pokolenia jp2 do zespołu chrześcijańskiego który startuje na festiwalu pieśni pielgrzymiej "krzyż na drogę". Tylko poważne oferty...
andrzej_oaza@sandałek.pl |
|
|
~~ | |
![]() |
|
mam fajną laleczke, carne włosy, extra figurka
ale Euro2oo8 się zbliża więc za 2-8 krat LECHA* chętnie wyporzycze na czas mistrzostw... *się już dogadamy co i jak ![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
Wulkanizowana ?
|
|
|
~~ | |
![]() |
|