|
|
|
odkad pamietam zawsze u prawdziwka szlo wyczytac o lepszym kawalku swiata, o zagranicznych delegacjach, o jezdzie mietkiem z szoferem w czasach obecnych, o prowadzeniu lokomotywy za gnoja, czy o skrzynkach na listy ktorych reklamami nie zawalaja jak naklejke sie naklei ;-) dalej mozna bylo wylapac ze cieszy sie dobrym zdrowiem, ch..em powyzej sredniej europejskiej chociaz do sudanczyka ciut brakowalo, 0 wad do momentu kiedy komustam poradzil cos w sprawie alergii i pochwalil sie ze tez walczyl ;-) zabawna sytuacja kiedy takie gowno wizerunek znieksztalca ;-) cos jakby przed zlotymi globami nasza abc przytrzasnela palec drzwiami i do zdjecia stanela z jednym czarnym :]
ja bez doszukiwania sie miedzy wierszami go lubilem, zwlaszcza w parze z edziem epickie to bylo :] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorry Anulka, nie wiem jak to się stało, ale mój avatarek znalazł się u ciebie?!?!?
@@@ |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
nic się nie dzieje to ja próbowałam czy u mnie Twoje zdjęcia wchodzą,już zmieniłam na swój a Ty czytaj PW
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
dzięx
@@@ |
|
|
|
|
nie ma problemu
|
|
|
|
CYTAT No proszę, proszę, mały spęd się zaczyna tutaj robić . Jeszcze brakuje jelona i piczy (bo prawdziwek jest, tylko incognito) i można by zaśpiewać coś rzewnego . cos rzewnego °° ? tzn ? goralu czy ci ne zal !!!??? Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
treny na 6 glosow ;]
invx oddaj htmla nie badz ....j ;] |
|
|
|
|
CYTAT call jak tam sen zimowy? obudziles sie? PS. Dalej zakochany jestes? A no widzisz, pobudki czas nastał A co do tego drugiego to nic się nie zmieniło |
|
|
|
|
to faceci zakochuja sie
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
Jakież to kąśliwe było .
|
|
|
|
|
zaraz kasliwe
pytam jeno Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
misia, ty jesteś ta leżąca kotka, czy ten zakochany?
a tak przy okazji - co z tym błędem na stronce? już tak będzie? |
|
|
|
|
CYTAT BTW, ja nie pisałem analizowałem sprawności obsługiwania kompa, jak pójdziesz do 6 klasy to tam dowiesz się o czytaniu ze zrozumieniem. Jak rozumiem, ty juz w 6 klasie byles. Prawdopodobnie nawet juz ja powtarzales - w koncu chcesz wyglosic specjalnie dla mnie wyklad o czytaniu ze zrozumieniem? "Przecież widać, że nie jest w stanie, dopiero co odkryła painta ale jest pewna, że SM ma błąd w kodzie" To sa twoje wlasne slowa, wyjasnij mi wiec moze, coz wlasciwie w tym niezwyklym fragmencie e-pistolografii ANALIZOWALES. Pewnie nie wiesz. Nic dziwnego. Krotka pamiec, analfabetyzm wtorny i naduzywanie emotikonow - to wlasnie ECHELON. "Chaker", jak sam nick wskazuje. |
|
|
|
|
to może ustawkę zrobicie? ja nagram i wrzucimy na forum
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Nie mam zamiaru coś ci wyjaśniać (zwłaszcza, że masz mocno ograniczone zdolności pojmowania i ogólnie z zaciśniętym odbytem siadasz do klawiatury) czekając na twoją ciętą (i jakże celną ) ripostę 3 dni, podczas których rozmowa zeszła na inny temat. Nie wiem też dlaczego mój nick kojarzy ci się z hakierami, ale jeśli pozwoli ci to spać spokojniej, sprawi, że dzisiejszy dzień będzie dla ciebie lepszy, będziesz z siebie dumny, będziesz miał przez to humor szampański czy choćby rozluźnią ci się mięśnie odbytu, to niech będzie po twojemu .
|
|
|
|
|
a ja właśnie tak myślę,że zmienie tytuł tematu za co autora przepraszam ale nie dość,że połowa z postów nie jest na temat a szkoda mi kasować tych Waszych romansów
|
|
|
|
Ja już raczej skończyłem z nim rozmowę .
|
|
|
|
|
załamałem sie , ile razy mozna dodawac nowy temat i nie miec do niego dostepu.
Admin wez popraw ten blad http://www.stalo(...)d=384717 www.studiografika.eu |
|
|
|
|
poprawione
|
|
|
|
|
Mam pytanko jak zrobić UserBar? Niby widzę instrukcję na swoim koncie ale nie wychodzi mi coś. Chciałam zrobić go nie ze Stalowe Miasto ale z pepsi. Zmieniłam kody i nic - ktoś pomoże ?
Z góry dzięki. ... *** J o L k A *** ... |
|
|
|
|
CYTAT Nie mam zamiaru coś ci wyjaśniać (zwłaszcza, że masz mocno ograniczone zdolności pojmowania i ogólnie z zaciśniętym odbytem siadasz do klawiatury) czekając na twoją ciętą (i jakże celną ) ripostę 3 dni, podczas których rozmowa zeszła na inny temat. Nie wiem też dlaczego mój nick kojarzy ci się z hakierami, ale jeśli pozwoli ci to spać spokojniej, sprawi, że dzisiejszy dzień będzie dla ciebie lepszy, będziesz z siebie dumny, będziesz miał przez to humor szampański czy choćby rozluźnią ci się mięśnie odbytu, to niech będzie po twojemu . Widze, ze twoje mysli lubia krazyc wokol odbytow. Nie moge powiedziec, zeby to bylo dla mnie jakies zaskoczenie. Od bardzo dawna z duma pokazujesz, jakim jestes prostaczkiem. Nie wiesz tez, czemu ksywa ECHELON moze kojarzyc sie z hakerami. I ty czlowieku probujesz smiac sie z ludzi, ktorzy nie wiedzieli, ze paint jest czescia windy. Sam juz nie wiem, czy jestes idiota, czy tak perfekcyjnie udajesz. Jesli chodzi o moja wielka szybkosc odpowiedzi na posty - nie wszyscy mozemy siedziec na forum 24/7. Porownaj nasze liczby postow. Ja mam zycie poza klawiatura. Pewnie sie niektorzy zastanawiaja, dlaczego wdaje sie w dyskusje z jakims echelonem. Przyczyna jest prosta, uwazam, ze glupkowate, wiecznie zadowolone z siebie cwaniactwo powinno byc tepione, zawsze i wszedzie, niezaleznie od kosztow, a ECHELON jest jego ksiazkowym przykladem. |
|
|
|
|
To nie wdawaj się w dyskusje jak nie możesz dyskutować.
Aha, poczytaj czym jest echelon i nie doszukuj się powiązań, analogii, bo nie znajdziesz. Bez odbioru. |
|
|
|
|
@@@ |
|
|
|
|
CYTAT Aha, poczytaj czym jest echelon i nie doszukuj się powiązań, analogii, bo nie znajdziesz. Tak chyba mniej więcej wygląda część Echeleon-u. NON SERVIAM |
|
|
|
|
Ładnie to tak obgadywać?
|
|