|
|
|
wejdz np na www.imageshack.us
wysylasz tam plik kopiujesz jego adres i to wsio |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adres do strony
http://img68(...)5647.png |
|
|
|
|
Zmień przeglądarkę jak bardzo Ci to przeszkadza
|
|
|
|
|
jak widać nie tylko mi przeszkadza...
i jednak to błąd |
|
|
|
|
CYTAT Nie, wiedziałem to wcześniej. A co? Sam też dzisiaj zobaczyłeś go pierwszy raz ? Dzieki Tobie, poznaje prawdziwe tajniki OS WIN. Dziekuje Ci wielce, o Mistrzu. Najwyrazniej przyglupie nie zrozumiales. Glupawe teksty na temat sprawnosci obslugi kompa przez innych uzytkownikow sa uwazane przez wiekszosc cywilizowanego swiata za chamstwo, ale skad masz o tym wiedziec gowniarzu bedac typowym przedstawicielem poznej generacji dzieci neostrady? BTW, twój też.[/cytat] Nie wysililes sie. |
|
|
|
|
CYTAT Nie wysililes sie. A to chodzi o to, że była to moja kolej na wykazanie, że jestem głupszy od ciebie No to nie wysiliłem się, przegrałem na starcie, gratuluję zwycięstwa . BTW, ja nie pisałem analizowałem sprawności obsługiwania kompa, jak pójdziesz do 6 klasy to tam dowiesz się o czytaniu ze zrozumieniem. Aha, CYTAT Dziekuje Ci wielce, o Mistrzu Znaj łaskę pana . |
|
|
|
|
Nie muszę znać się na wszystkim - w tym na obsłudze kompa - wystarczy, że zauważę jeśli coś jest nie tak;
są za to o wiele przyjemniejsze dziedziny życia, w których jestem mistrzynią no i zróbcie wreszcie coś z tym błędem! @@@ |
|
|
|
|
CYTAT są za to o wiele przyjemniejsze dziedziny życia, w których jestem mistrzynią No to pozostało czekać aż pojawi się gromada napaleńców aby pociągnąć dalej ten temat |
|
|
|
|
Dobry wieczór Call, dawno cię nie widziałem tutaj .
|
|
|
|
|
masz rację Call, moje tematy mają wysoką oglądalność ;
chciałabym wkleić ładny awatarek (tak się nazywa fotka przy nicku?) może ktoś udzieli mi instrukcji jak to się robi, pliz! @@@ |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
wchodzisz w "moje konto" czyli jedna z opcji w kwadraciku tam gdzie się logujesz - moje konto,potem "mój profil",potem wybierasz opcję ustawienia i tam Ci wyskakuje "mój emblemat" - "przeglądaj" i na koniec wciskasz dalej jak już oczywiście coś sobie wybierzesz
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT są za to o wiele przyjemniejsze dziedziny życia, w których jestem mistrzynią No to pozostało czekać aż pojawi się gromada napaleńców aby pociągnąć dalej ten temat call jak tam sen zimowy? obudziles sie? PS. Dalej zakochany jestes? \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
skoro temat sie w przyjemny przerodzil takie troche prosby i zapytania to sie przypomne ;] zomo odblokujcie mi htmla ^^
|
|
|
|
|
to i ja liste obecnosci podpisze ;-)
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
No proszę, proszę, mały spęd się zaczyna tutaj robić . Jeszcze brakuje jelona i piczy (bo prawdziwek jest, tylko incognito) i można by zaśpiewać coś rzewnego .
|
|
|
|
|
taaaa a ja to już się nie liczę
|
|
|
|
Nie wspominałem o obecnych na co dzień tylko o tych, których wcięło .
|
|
|
|
|
ja wolalem prawdziwka pod starym nickiem
jeszcze edzia wcielo :/ |
|
|
|
|
fotka nie wchodzi- i znowu problem : nie ten format...? o co chodzi?
@@@ |
|
|
|
|
a wciskasz dalej?i czy to gif czy jpg? może spróbuj inną wrzucić a potem coś wykombinujemy z tą która Ci nie chce wejść
|
|
|
|
próbowałam z kilkoma i nic
jpg @@@ |
|
|
|
|
siostro a jaka wielkosc ? rozumiem ze mowimy o emblemacie ? nie moze byc wiekszy niz 100 na 100 pixeli i 12 kb :]
|
|
|
|
|
CYTAT ja wolalem prawdziwka pod starym nickiem Ale za to możesz napisać w jakimś temacie, w którym się udziela "prawdziwku pie.rdoli ci się w bani, w dupie byłeś i gówno widziałeś" czy coś w tym stylu i nie odpisze, bo będzie głupa palił, że to niby nie do niego . A jak będziesz chciał się z nim ponapinać jawnie to przecież wiadomo, że niewiele mu trzeba . |
|
|
|
|
ewentualnie bylbys idealny ale raz powinela ci sie noga i przyznales sie do alergii ;] ale nie napisze tak bo ja prawdziwego lubilem ]:->
|
|
|
|
|
Rozwiń trochę temat z tym idealnym i tą nogą, bo nie bardzo zrozumiałem co poeta miał na myśli
Ja też go lubię na swój specyficzny sposób . |
|