~~StD | |
|
|
Nie moge znaleść serwisu do lampy ,jak w tytule- kiedys był na Narutowicza, a teraz???????
Do wymiany zarówa, a to już kłopot- może ktos pomoże. gg 6098613 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
a w czym problem wymienic zarowke ?
w prawo sie zakreca, w lewo odkreca |
|
|
~~std | |
|
|
.... nie wiesz o czym mowa , wiec soory...
|
|
|
~~std | |
|
|
Juz wiem jak to leci.Gdybym miał taka info kupując sprzet zeptera, w tym przypadku lampa bio, nigdy nie wydałbym prawie 4 tys zeta.
Paranoja/! - aby wymienic zarówe , należy zgłosić sie do najblizszego punktu/w tym przypadku Rzeszów-Krakow/.Tam przyjmą towar i zawsze wysyłają do Warszawki.Po naprawie lampa wraca do Krakow-Rzeszów.Ja znów pędzę zarywając dzionek po jej odbiór- super co??? Musze jednak tak zrobić, wyjscia nie ma. |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Juz wiem jak to leci.Gdybym miał taka info kupując sprzet zeptera, w tym przypadku lampa bio, nigdy nie wydałbym prawie 4 tys zeta. Paranoja/! - aby wymienic zarówe , należy zgłosić sie do najblizszego punktu/w tym przypadku Rzeszów-Krakow/.Tam przyjmą towar i zawsze wysyłają do Warszawki.Po naprawie lampa wraca do Krakow-Rzeszów.Ja znów pędzę zarywając dzionek po jej odbiór- super co??? Musze jednak tak zrobić, wyjscia nie ma. Ja też dałem się na to nabrać, ale moja lampa działa. Zapędziłem się natomiast z inną sprawą (uszczelka do pokrywy szybkowarowej)a tu niespodzianka - punktu nie ma i nikt nic nie wie. Czy w St.Woli już nie ma punktu Zeptera??? |
|
|
~~ | |
|
|
Dałem się nabrać na ten wyrób.Pani która mnie zwerbowała ciężko za swe oszustwo tyra w TESCO.A propos żarówki zwykła halogenowa w swojej wymieniałem już wentylator.Mogę pomóc.
|
|
|
~~hehe | |
|
|
Ofiary Zeptera - i po cholerę wam te lampy? Co za debile!
|
|
|
~~ | |
|
|
Nie uważam użytkowników tych lamp za debili.Mają swoje zalety jednak cena wyssana z nieba.Te powyżej
Nie życzę nikomu choroby lecz gdy już ją masz to wydasz każde pieniądze na zakup tego czy tamtego.A skuteczność jest lecz nie na wszystkie schorzenia. |
|
|
~~ | |
|
|
Uzytkowników lamp to nie, ale nabywaców tak i tych którzy sie dali nabrac i to rozprowadzają. hahahha to są debile bez dwóch zdań. Bo trzeba byc głupim zeby dac sie nabrac na taka kase i jescze innych w to wciagac. Zero rozumu
|
|
|
~~ametysta | |
|
|
ludzie ta lampa jest dobra i warta swojej ceny...
|
|
|
~~hehe | |
|
|
~ametysta - a ile ich sprzedałaś ?
|
|
|
~~ | |
|
|
"Dałem się nabrać na ten wyrób.Pani która mnie zwerbowała ciężko za swe oszustwo tyra w TESCO.A propos żarówki zwykła halogenowa w swojej wymieniałem już wentylator.Mogę pomóc"
Bardzo proszę-czekam na info- moj gg 6098613 - gdyby tacy ludzie tylko isnieli- byłby raj na ziemi. |
|
|
~~ametysta | |
|
|
CYTAT ~ametysta - a ile ich sprzedałaś ? nigdy nie sprzedawalam tych lamp !!! poprostu moja ciotka ma i ja od dlugiego czasu korzystam.... |
|
|
|
|
|
~~
Czy temat jest nadal aktualny. Spaliła się żarówka w Bioptron Pro i coś tam w środku lata. Bez pomocy tego nie zrobię. tel 692 892 833 proszę... OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ocż jak nie masz dwóch lewych rak zrobisz sam tam zwykłego philipsa trzeba wsadzić, wujek google ma manula ze zdjęciami
|
|
|
|
|
Koniecznie chce dać komuś zarobić , ale to koniecznie.
Tam potrzebny jest specjalny śrubokręcik , którego mi brak pod rączką , nie całkiem lewą...prawą też. Oferta cały czas aktualna. /nie rozumiem tego-tam z wójkiem/ OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
google.pl jest jak wujek dobra rada stąd wujek google.
słuchaj jaki tam masz ten śrubokręt pewnie go mam, w środku siedzi zwykła żarówka halogenowa osram 20-50wat za 10zł. Podjedź do elektronicznego na hutniczej koło sklepu z pościelą to ci to zrobi za 40zł max. |
|
|
|
|
Dzięki za radę. Napewno zapytam w wskazanej placówce-może się uda.
Dodam tylko , że urządzenie kosztowało ok 4 tys kilka lat temu , dziś pewnie więcej. Było również w rękach absolwentów niżańskiej "uczelni" elektronicznej. Lipa. Potrzebna jakaś gwiazdka...inaczej dostępu nie ma. Jutro deptam pod wskazany adres. /żarówka 50w/ OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
kolego ja mam małego biptorna tego za 3 tysie, rodzice tego za 6 i tato elektryk sam sobie zmieniał. Dodam tez że taki śrubokręt w tesco to 3 złote.... w tym sklepie gsm
|
|
|
|
|
Rally , jesteś wielki/tam nastąpił wytrzeszcz/
Będziesz jeszcze WIĘKSZY , gdy twój śrubokręt spotka się z moją lampą. Określ termin "randki". OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
Podpowiedz jeszcze jaką żarowę kupić - wkręcaną czy wkładaną , aby "randka" się udała.
Wiem tylko , ze to 50W. OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
Okazało się , że to wcale nie takie proste.
Przede wszystkim to nie taka sobie, prościutka żarówka , jak by się wydawało. Ponadto walnęło coś z elektroniki. Najważniejsze jest to , że lampa Bioptron Pro już naprawiona i posłuży wszystkim zainteresowanym. Dzięki Rally - przyśpieszyłeś całą sprawę , a lampa nie wyjeżdżała poza Stalówkę/ OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
mi moja sie przyda bo mnie tak poszyli ze kobita po cesarce ma mniejsza szrame ehhh.. ale dalej śluńsk i niestety ale poziom naszych szpitali tragedia w porównaniu z tym co jest tutaj
|
|
|
|
|
Ta lampa to fajna sprawa. To dzięki niej skończył się mój problem z zatokami.
Jeszcze zawiane uszko muszę poprawić. Niebawem się zgłoszę... |
|
|
|
|
Zapraszam.
OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|