|
|
|
Gdzie moge w stalowej woli naprawic zamek od torby na kolkach? bo ani krawiec ani zadna krawcowa nie chca sie tego podjac. prosze o pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myślę,że zrobi Ci to szewc w Rozwadowie na klasztornej.Powodzenia.
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
dokładnie powinieneś po szewcach popytać np w hali targowej
Errare humanum est. |
|
|
|
|
własnie szewc na hali targowej nie chcial sie podjac naprawy
|
|
|
|
|
CYTAT własnie szewc na hali targowej nie chcial sie podjac naprawy Bo to nie fachowiec tylko partacz i w dodatku bardzo nie uczciwyPrawdopodobnie się narażę bo zaraz zjawi się tu stadko adoratorówDla mnie to partacz a userowi twojciech90 radzę popytać w Rozwadowie był tam kiedyś pan który dosłownie dokonywał niemożliwegoJeśli się dowiem to napisze na PW-u zainteresowanemu Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT własnie szewc na hali targowej nie chcial sie podjac naprawy Bo to nie fachowiec tylko partacz i w dodatku bardzo nie uczciwyPrawdopodobnie się narażę bo zaraz zjawi się tu stadko adoratorówDla mnie to partacz a userowi twojciech90 radzę popytać w Rozwadowie był tam kiedyś pan który dosłownie dokonywał niemożliwegoJeśli się dowiem to napisze na PW-u zainteresowanemu Pozdrawiam Masz racje tych z hali targowej trzeba omijać szerokim łukiem! Polecam panów z Rozwadowa. Solidna robota! |
|
|
|
|
Zapytaj na ulicy Narutowicza na przeciwko Urzędu Miasta Stalowa Wola. W piwnicach jest zakład, który szyje m.in. namioty handlowe z grubego płótna oraz plandeki.
|
|